но чунлана по-горе си е с козирка, защото е безценен
...яко..!!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340922399[/time]_________________________________________________
Rolls Royce....вРъХтЪ !! ..днес го купих от един циганин,ама не знаел как да събере фРиОнЯ,вика ми...Ако е жилязо,ша го събера,ама тва не знам как и го шибнал с брадвата в тръбите...
Дано някой циганин да не дойде да шибне и моя по трабите, че после с брадвата трябва да ми отрежа ръката от рамото.
Снимка0083_001.jpg-Ваничката просто стана супер
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341152116[/time]_________________________________________________
снимка след малко
Това е във Варна близо до нас.Всички климатици са монтирани по време на строителството.Няма къртене дупчене и грозни фасади след това.
[img width=753 height=600]http://i50.tinypic.com/juy0ja.jpg[/img]
Сигурно и пералнята на 1вия етаж също е от строителя предвидена отвън. Относно грозните гледки с накичени климатици и остъклени тераси да приятно е така за окото.
А иде и от мен едно фото да сравните монтажите на Дженерала и на Осаката с къдравия тръбен път.
Обаче такова скодумие също рядко се наблюдава.Външните тела духат точно по цялата дължина на терасите правейки ги практически неизползваеми, а и отичането на водата от обезскрежаването е повече от съмнително.Първоначално публикувано от oncho99
Обещах снимки като боядисам стената, но се получи малък проблем-цветът на стаята е остарял и затова не може да се докара същия. Пробвах, но се получиха разлики и решихме малко дизайнерски решения с жена ми. Мисля, че се получи много добре и дано помогне на някой, който се чуди как да раздвижи дадена стая. NDR-а е страхотна машина...много му се кефя и се наслаждавам на денонощен комфорт и в тия жеги не го спирам изобщо...
Нещо съм се поизнервил тия дни и всички шумове ме дразнят. Като си лягам пускам плазмата с аспирацията на максимална степен и на сутринта като стана го спирам. По принцип досега постоянно плазмата беше пусната, но временно имам нужда от абсолютна тишина и затова не я пускам, че ме дразни скрибуцането на плазмата. С пеперудите стана страшно, при положение, че цялата стая е пълна с много цветя и затова реших да покажа как е станало, за да може и някой друг да ползва идеята. Това са стикери за стена от "Баумакс" - има много други варианти...Първоначално публикувано от diksanal
Видях,че на всичките ти снимки до сега не я пускаш-и нещо си в грешка!При плазмата няма никакво скрибуцане и прочие паразитни шумове-направи си да се пуска само плазмата с йонизатора без аспирацията-напълно безшумни са.
Не съм разбирач, но аз си спирам през деня аспирацията, но като е пусканата само плазмата се чува едно скрибуцане, все едно "комар се подхлъзва по току що измит под и бясно мята крила, за да се задържи в изправено положение" - това образно казаноПървоначално публикувано от diksanal
скудоумие и простащина е без да си видял къде и как е отведен конденза да плюеш по подобен начин...местоположението на външнте тела е избрано от архитекта и инвеститора Пи Ел Ейч, чиито съображения вероятно има защо да бъдат уважавани...Първоначално публикувано от badr
BADR - как ще се почувстваш ако някой "специалист" като теб се изкаже неподготвен и оцени твоята работа като "скудоумна" без даже да се е постарал да я разгледа подробно, ако у теб има елементарна култура и уважение към чуждия труд следва да се извиниш поне...
в тази тема обикновено се публикуват безумни монтажи и какви ли не идиотщини и ако някой постне нещо нормално то или остава без коментар или традиционно се оплюва...булгаристан...дано като си празните нищожните душички бълвайки зловония ви става по-леко...
Когато ти работи климатика, едва ли ти е до седене на балкона. Хората са се постарали. В София има един такъв строител. Всички климатици са на специални за тях места с корита за оттичане и декоратични решетки. Да има какво да се желае, но хората се учат и най-важното е, че имат желание за това, питат, и искат съвети, за да направят живота ни по-хубав.