Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 73

За техниците

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: За Техниците

Вентилатора да не е на low.
    Виж клапите дали са в режим суинг.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Вентилатора винаги е на макс,а какво ще рече това суинг? (В смисъл в какво се изразява този режим,какво прави?)
    А Велев клима-в този форум забеляза най малко още 2-ма човека писали за същия като моя проблем и за същите градуси

4. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Вентилатора го остави на ауто и ще се подобри комфорта и топлината.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

суинг е клапите да се въртят нагоре надолу, да се затопли равномерно , явно не ти е това проблема.

Относно темата едно малко уточнение:
    По-удачно е да "За фирмите". Един техник, колкото и добър да е , като го претрупат с монтажи, рекламации и профилактики, явно е че ще почне да претупва нещата, както и като работи спокойно, ще е качествено. Според мен собствениците на такива фирми са истинските виновници.

6. Тук е от
    Jan 2008

1-2 дена на ауто беше...пак така
    Може ли примерно(не съг ги засичал и двата),ама примерно тоя 12-ката дето е проблемен,да има няква повредаи примерно да топлуи по малко време а през повечето да размразява или загрява не знам,просто искам да съм сигурен дали климатика наистина работи нормално и да се чудя къде може да се губи топлина(въпрки че според мен е невъзможно)
    Според мен тея ако бяха коректна фирма щаха да пратят човек компетентен да каже къде е според него проблема и да търсим решение,поне аз така правя,не гледам само да лапам на хората парите(въпрки че бачкам на високи цени) винаги гледам ако мога да помогна!

И искам да питам нормално ли е да спре да духа климатика при положение че не е стигнал градусите си(нямам предвид когато се включва червената лампичка и когато бълбука и шуми)просто си изключва и толкова чака няколко минути и пак почва,да не би да се уморява хехе

7. Тук е от
    Jan 2008

muchoto,ами и мен ми се случва да имам много клиенти но отказвам на някой,не мога да си позволя да работя некачествено! Не че не мога де,ама ми е неудобно,още повече че при мен едва ли някога клиента ще разбере че му е направено некачествено нещо

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Щом изключва когато не е достигнал градуси е друго нещо за кето чак сега казваш. Задай му тогава повече градуси 28 например.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Под вътрешното тяло да няма нещо обемисто, което се нагрява и да се лъже датчика. Пробвай направо на 30 градуса.
    Не каза и накъде е насочена въздушната струя. Ако е изцяло надолу.....

11. Тук е от
    Jan 2008

Ами няма нищо отдолу
    Ами често го слагам да духа надолу ,но не постоянно,пробвамн всякакви начини,само не съм пробвал да го оставя да духа нагоре(както е на охлаждане)

12. Тук е от
    Jan 2008

VeleV.Klima почти цяла зима духа на 30 или 27-28 градуса но...
    Уф защо съм такъв карък
    Абе ади стига съм ви занимавал,явно трябва на място да дойде техник и да погледне но...знае ли някой поне колко ще ми искат за това...
    Че онея я дойдат я не без заплащане...

13. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Е ако примерно проблема с окаже вътрешен датчик, нищо няма да ти вземат.

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

И какво при 30 гр изключва така ли?

16. Тук е от
    Nov 2006

А при мен въпросните от термо-клима и срещу заплащане не идват-вече месец се мотат!
    А за еладжиите-не ги бъркай с монтажници на климатици-сложил съм три климатика и при нито един не видях нещо качествено да се направи при свързване-твърд и гъвкав кабел си ги усукват пък ако хване.Правят снадка върху снадка и не им пука!Каквото кабелче намерят него слагат-после нали не се вижда(различни сечения)

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

сложи един термометър върху вътрешното тяло и кажи температурата еднаква ли е с тази която си задал по дистанционното!

18. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от hooliganm
    VeleV.Klima почти цяла зима духа на 30 или 27-28 градуса но...
    Уф защо съм такъв карък
    споко, и моя не топли добре като му задам 24* работи 2 мин и 3 почива, замери му интервала на работа и почивките, та да видим дали е от датчик (знаех си че трябва да взема 9-ка, ама жената искаше да и е топло и се нахендрих с тая 12-ка )

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Дали да викам техниците за профилактика ?
    От Enties във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 9
    Последно: 18-03-12, 22:46
  2. ПРЕМЕСТЕНО: Дали да викам техниците за профилактика ?
    От Jackas във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 0
    Последно: 31-01-12, 22:43
  3. Да викам ли техниците Дайкин FTX50GV
    От mmmladenov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 8
    Последно: 28-06-11, 13:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе