Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 62
Like Tree1Одобрявам

Проблем с климатик от НТТ-3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Мнения
    25
    #31

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Прочетох я как само не разбрах ти защо си разочерован и по каква причина не работиш в нея

  2.  
     
  3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница
    Мнения
    7,804
    #32

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Това явно са лични взаимоотношения. Ако Митака /Честит му имен ден, впрочем! / има желание, нека да ти обясни на лични. Не е необходимо да се спами. А по темата - аз съм доволен от въпросната фирма, и не бива да се съди за нея по един единствен служител, дори той да вреди на имиджа й и да гони лоялни клиенти.

  4. Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Мнения
    296
    #33

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Ч.И.Д и от мен на Митака, да ти е живо и здраво името. Относно фирмата и аз за сега съм доволен, надявам се и в бъдеще да остана Относно служителя, еми на мен като не ми харесва един започвам да контактувам с друг, една фирма доста често не е действията и постъпките на един от работниците и. на всички

  5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Мнения
    25
    #34

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    И от мене Ч“И“Д

  6. Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    501
    #35

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    На всеки който ме познава ,на всеки който е чакал снимки по скаипа,пращал пари по Еконт , на всеки препоръчан , чел форуми,говорил с приятели, или минувач , да сте живи и здрави наздраве и на климатиците било то от нтт3 нтт4 5 6 7 пожелавам мека зима , по честа инверция на компресора , и милост от чез и ивн


    относно фирмата и зачестилите оплаквания от преки клиенти (90 % от тях са по телефона ми и нямам желание да ги публикувам, но искам да чуете жалния тон на всеки дето седи с мигащи лампи 20 дена щото не е гаранционен или не може да си почисти стената вече 2 месеца)
    ви съветвам това до което стигнахме, като убеждение с няколко съфорумци ИЗБЕРЕТЕ СИ КЛИМАТИКА АКО ПОЗНАВАТЕ ЦЕЦКО,ИВАН ГРИШАТА НИКОЛАЙ(НАЙ-ДОБРИТЕ МОНТАЖНИЦИ В ТАЗИ ФИРМА) ИЛИ АКО СИ ИМАТЕ ПОЗНАТ ЗА ПРИМЕР АЛЕКСАНДЪР ИЛИ ПРЕПОРЪЧАН МАЙСТОР, ХОРА НЕКА ВИ ГО МОНТИРА ЧАСТНО МОТИВИРАНО , И ЛИЦЕ С ОПИТ С ЖЕЛАНИЕ :
    -желание да запълни отвора с гипс
    -желание да сложи малка изолация и голяма в 6 цата и 10 ката а не обща
    -желание да закачи онзи уред долу в буса дето много ги марзи да го вземат (вакум помпа)и обясняват че 410 не се вакумирала
    -желание да сложат нови гайки болтове шайби а не обраните от джоба стари ръждясали
    -желание ако се наложи да го направят на няколко етапа независимо от загубите за петрол
    -желание да изчистят сложат и картината под климатика която са свалили ии изцапали
    -желание почистят след себе си
    -желание да ви изслушат и направят монтажа съобразен с вашите желания
    -желание да си измият ръцете след пробиване на стената и контактът на ръцете със стената
    -желание да кербоват кабелите
    -желание да фолират изолацията
    -желание да се усмихнат на хората и да натиснат бутона с удоволствие и обяснят защо е този бутон
    и още милион дребни детайли на който не сте свидетели повечето който трябва сте клиент на тази уморена схема в тази фирма
    пак казвам това неемое мнение а на много ГОЛЯМА част от клиенти който четат в момента
    аз лично не влагам лично отношение за който и да е работодател , там си има документални обвързвания никой за никой не
    се жени СЛАВА БОГУ
    spas.slavchev одобрява това.

  7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол
    Мнения
    8,201
    #36

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Честит да ти е именния ден, живот, здраве и добра работа.....

  8.  
     
  9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009
    Мнения
    3,093
    #37

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Честит Имен Ден и от мен Митак и на теб Касап

  10. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008
    Мнения
    2,107
    #38

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Честито на Димитровците първо.Митак, не съм говорил с друга ,а с М-а ,знаеш,че се познаваме поне.За мен този национал или не е тестван,или е,но с презумпцията да попадне в магазинче или по шумен офис и да не се набива виенето от мотора-просто да мине.Те си знаят най добре, как всъщност стоят нещата,но явно за тях въпросът е приключен.А това не говори добре-уважавай си клиентите и си ги пази.Защото ,ако с лека ръка ,си захвърля една фирма клиентите,то поне според мен- след време я очаква съдбата на динозаврите...А иначе ,наистина при тях е най голям изборът,и за 4 години не сме имали сериозни разминавания,но явно винаги има първи път.

  11. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007
    Мнения
    2,715
    #39

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    diksanal, Към момента до къде стигнаха нещата с проблемният климатик?

  12. Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    501
    #40

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Абе Диксън това тилиси ти налиимаше някаква 25 ца Daikin дето не топлеше какво стана с нея

  13. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008
    Мнения
    2,107
    #41

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Ами valen1 всичко е в застой-откакто си отидоха техниците им,абсолютно нищо.Явно за тях е изчерпан въпроса и остава-да се ''радвам'' ,на виещия мотор!Иначе,преди да си вземеш климатик,те уверяват,че при неотстраним проблем се подменя с друга клима,но явно не е така. Мmitaka-онзи дайкин го смених с модел, от твойта любима марка,но виждаш,че проблемите не свършват.Не знам вече,до марки ли е,до късмет ли,или че сме в България-не знам.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    501
    #42

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    добре защо се занимаваш с глупости ми не идеш да ти върнат парите остави си трафа и стойките и тръбния път и качи един от Димели имат много по богат избор и съвсем различно отношение и политика.

    и радвам се да те чуя , ще ти пиша на лични да не спамим темата

  16. Novice
    Тук е от
    Oct 2010
    Мнения
    2
    #43

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Уважаеми г-н Митака,както споменавате не сме женени и слава богу.Значи вече е време след като 1г. вече не работиш в тази фирма да спреш с глупостите които пишеш по адрес на фирмата и на хората които работят в нея.Във фирмата работят много качествени хора незнам кой са напуснали освен ако не считаш себе си за всички тези хора които визираш.Един човек не прави една фирма а екипността и уважението м/у тях.Спомняш ли си защо беше помолен да напуснеш и за всички нормални отношения които си имал с хората от тази фирма.Не прави чест на никой който употребявайки думата коректност говори лъжи и неистини.Може би е време вече да дадеш почивка на себе си и да продължиш напред, опитвайки се да намериш своето място.Разбира се всяка една фирма има и своите успехи и неуспехи,но ти не си човека който може да постигне или промени една фирма която съществува много преди ти да започнеш да работиш в нея.Няма да влизам в тона и полемиката на твоите съждения,защото считам ,че човек трябва да уважава хората с които е работил за да има уважение и към самия себе си. Успех

    Мнението ти е на ръба на правилата на форума...
    Ще те помоля, ако смяташ да участваш дейно в дискусиите ни в бъдеще, да обърнеш внимание на техническата страна на въпроса, а не да анализираш кой говори глупости и лъжи. Първото е полезно за всички, второто е напълно излишно и нарушава добрата атмосфера.
    Лично бих ти предложил, ако смяташ, че наистина са говорени лъжи по адрес на фирмата, в която работиш да ми изпратиш подробна информация, доказваща това твърдение на лични или мейл. Обещавам ти, че при наличие на сериозни доводи, всичко, което може да бъде класифицирано като лъжа ще бъде коригирано, а виновните за това предупредени.
    Крис

  17. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005
    Мнения
    1,304
    #44

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Здравейте, тъкмо навреме се включвате. Преди месец говорих по телефона с Николай Танев или Тонев по препоръка на човек от форума. Исках климатик и имах конкретни изисквания(нищо специално). Човека караше и ми даде телефон в офиса и име на жена, което за съжаление не помня. Говорих с нея и един техник, разбрахме се да ми звъннете на следващия ден и да се разберем кога да монтирате. Е не ми се обадихте и парите ги дадох на друг 20 дена след това. Да знаете че ме изпуснахте и за в бъдеще. В днешни дни много малко хора държат на думата си и губят потенциални купувачи от немърливост.

  18. Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    501
    #45

    Re:Проблем с климатик от НТТ-3

    Госпожо Надя, с оглед 1 вият ти пост в този невероятен форум те умолявам - намали медикаменте и чети внимателно и щателно какво те питат хората. За успеха си спести лицемерието.

    Моля, придържай се към правилата на форума и не си позволявай пряки обиди към други участници, били те и с един пост.
    Следващо подобно нарушение ще бъде наказано с тридневно изгонване!
    Също така - това откровение, ако не цели показност би било значително по-уместно да бъде разменено на лични или друг вид контакти, които очевидно след като се познавате имате. Не мисля, че форумът ни е място за дрязги между бивши и настоящи колеги, ще се съгласиш ли???
    Крис

    Напълно съм съгласен с теб
    Знаеш много добре,че всичко в живота си съм постигал с труд, а не с далавери и подвеждане на клиенти.Иначе те поздравявам за напредъка, започнала си да четеш този форум, в който ви направих известни преди 4 години, когато се взирахте в кинескопа на онзи стар МОНИТОР, с учудване какво е форум.Ти си изумителна личност, объркала си си професията. Учтиво те моля не ми чети точно ти морал на мен.Аз, ако имам нещо към тебе, ще ти го кажа в очиенцата, няма да ти л*жа зад*ика, както хората, който си накарала да те защитават ТУК.Бях помолен да напусна, защото си избърсахте ръцете пред данъчна инспекция с мен при продажбата НА 2 КЛИМАТИКА Тошиба без издаване на нужните касови документи(фактура и касова бележка) на лице пак от форума, и не издържах, и ти теглих май*ата.Помниш ли или да ти припомня тук с ПОДРОБНОСТИ

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Проблем с климатик NEO ACS 09 LIH
    От SPSt във форум Климатици NEO, ELITE, Crown, Nippon, Sang
    Отговори: 9
    Последно: 07-11-12, 19:08
  2. Проблем с климатик
    От nikitanev във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 30
    Последно: 10-08-12, 19:57
  3. Проблем с климатик Neo ACS-HC12GWV
    От hunterA във форум Климатици NEO, ELITE, Crown, Nippon, Sang
    Отговори: 11
    Последно: 18-07-12, 13:15
  4. проблем с климатик нео
    От branko във форум Климатици NEO, ELITE, Crown, Nippon, Sang
    Отговори: 11
    Последно: 20-06-12, 00:28
  5. Проблем с климатик Самсунг
    От furious във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 10
    Последно: 05-02-12, 13:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе