Здравейте.
Нека и аз да кажа нещо.(не защитавам никой - само споделям)
Миналата година горе долу по това време купих за по-малко от месец 5 климатика от въпросната фирма. 3 те са перфектни. Единия след 2 седмични мъки със слуховите ми органи загуби битката - имаше някакъв ужасен резонанс във външното тяло и след като пуснах запис на "собственичката" - тя изпрати монтажниците с друг климатик. Дотук и 4 са ОК. Петия климатик си работи почти перфектно, но явно има проблем - мнооооого рядко размразява. Доидоха веднъж техниците помъчиха го - ама нъцки. После времето се стопли, аз имах други задачи и така си и остана. Сега - другия месец ще отида да си платя сумата за още 1 година гаранция( може и грешно да съм се изразил) и ще уточним със "собственичката" кога ще ми изпрати хора да го отремонтират ( просто миналата зима почти не е пускан и проблема не му пречеше). Фирмата за мен е коректна(поне с мен), много съм доволен от работата и разхода на ток от климатиците, също и от монтажниците(не на последно място). Ще ми трябват още 2 клими в скоро време и предполагам пак от там ще ги купя.
Съжалявам че така се е получило със софорумеца ни, но донякъде тои сам си е виновен (не ме разбирай погрешно). Аз не икономисах 2 по 50лв за транспортни разходи и монтажниците на фирмата монтираха машините. Единия - Национала(по време на монтажа) наистина му виеше леко турбината и монтажника го разглоби, смаза и де да знам какво още - но почти спря да вие - баща ми никога не беше спал на климатик, но вече не му е проблем.Сега очаквам същия този национал да бъде пак отремонтиран. Според мен Национала не е по шумен от другите и става за спалня но това си е мое мнение.
Лек ден на всички и нека да няма повече такива теми - и клиентите и фирмите да са коректни едни към други
КЛимите бяха купени с помоща на ...........тои си знае, да не споменавам имена![]()