Ето това е машина с малко фреон. Но виж колко е скрежта. Освен това не може да се изфорсира.
20120220_092319.jpg
Ето това е машина с малко фреон. Но виж колко е скрежта. Освен това не може да се изфорсира.
20120220_092319.jpg
Нямам проблем с отоплянето въпроса е принципен а ивицата е само 1 по средата по вертикала на топлообменника. След дефрост нищо неостава. Дори се самоизсушва
... А това е нормално заскрежаване при някои модели. Бавно се запълва целия обем.
PC292446.jpg
Най-вероятно нищо му няма. Ако няма фреон ще работи лошо и няма да топли.
Щом производителя е казал да се вакуумира, не е случайно. Монтажника не е по-умен от този, които е конструирал машината. Това какви ефекти и дефекти ще има е божа работа. Може и да си кара с години.
LG имат support телефон, обади се и ги питай какво предлагат да видим? Ще ми е любопитно?
Здравейте на всички Вас будни тревожещи се клиенти и на Вас колеги.за друго влязох във форума,но когато видях "климатици" от любопитство се внесох да видя какви са болките на клиентите ни....Мъка мъка мъка.......вече не се чудя на отковенно "странните" въпроси задавани ми от хората на който съм слагал климатик.....
моля да ме извините но не се сдържам:
Mega-недей с лошо!!!!Ще се обади човека в LG и какво от това..хайде на бас че ще нищо няма да се случи!!!!LG ще попитат коя фирма е монтирала машината..ще се обадят на шефа,за показност ЕВЕНТУАЛНО ще изпратят екип да дръпне фреона и после отново същия ще го вкарат обратно в машината и толкоз....
Gogo Byte, успокойте се.....нищо няма да се случи на машината Ви ако не е вакумирана...и да,няма да започне да харчи по-малко ток и няма да топли повече ако е перфектно вакумирана......
... С две думи супер яко е да не вакумираме машините на хората? Ако това, че след като се обади в LG нищо няма да се случи е много показателно за марката.
ся пъци ако си пич,напиши името на фирмата си и да видим дали няма да има отлив на евентуални клиенти.
Ми не...не е супер яко да не вакумираме климатичните инсталаций....Аз никога не си позволявам да не го правя...НО не заради самото вакумиране на системата а защото това е начин да проверя дали системата ми е хереметична и съм си свършил добре работата..
Никой климатик досега не е "умрял"от не-вакумиране...много са клекнали от лош конус или лоша заварка която ще се покаже ако машината се вакумира
и ...в подписа си съм написал фирмата за която работя
Мда прав сте..сега проверих.Няма я фирмата в подписа.