Предстои ми монтаж на климатик.Фирмата от която купувам климатика работи с две монтажни групи.Може да се каже,че се договорих с по-добрата УЖ. Познати ми я препоръчаха.Та въпросът ми е следния;Нали съм клиент,а клиента винаги има право.Искам да се монтира така климатика,че да не се виждат никакви кабели,контакти,щепсели.Поради факта,че ползвам контакта в близост,където ще се монтира климатика,което означава,че трябва постоянно да го включвам и изключвам./климатика,което противопоказно/.Точно където ще се постави вътрешното тяло,има разпределителна кутия и си ми беше идея от там да се вземе директно ток/така ми е монтиран другия климатик/.Но нещо монтажниците се дърпат.Не им било практика,започнаха да усукват.От 5 год.не практикували подобен монтаж.Та така.Явно ще си имам проблеми. Това беше в предварителния разговор по телефона.Предложих им аз да си извадя предварително кабел,ако на тях ще им е проблем,но те казаха да не бързам,като дойдат,ще се разберем.Моля за съвет-да се съгласявам ли с тяхното виждане или да си държа на моето,което наистина повтарям се но е основателно.Благодаря предварително на тези които проявиха интерес.