Ако ще слагаш вата на тавана помисли и за пароизолационна мембрана, за да не ти се овлажни ватата от влагата в помещенията.
Ако ще слагаш вата на тавана помисли и за пароизолационна мембрана, за да не ти се овлажни ватата от влагата в помещенията.
Разбрахме се да го оставим на замазка, без гипсокартон.
Благодаря на всички!
Твоя работа , но помисли пак .Не е сериозно оскъпяване , прави се бързо. И аз преди време реших така да го оставя. Сега проблем с мухъл и напукан от влагата таван, хем не се живее постоянно в апартамента. Лятото ще почвам ремонт да си оправя тавана , този път с гипсокартон и вата. Бая местене на мебели ще има .
Аз винаги бих заложил на гипсокартона. При мен се отне малко височина заради луничките, които монтирах, за които после се оказа, че не е достатъчно мястото (кофти майстор) и се наложи да изнеса осветлението на спотове, което се случи след като щях за малко да подпаля инсталацията от пригряла луничка заради липсата на пространство. Както и да е, това не е важно. Първоначално бях предвидил всичко за шпакловка и мазилка, но в движение стана ясно, че тавана си ми е бая крив. Рязко сменихме подхода и още на часа поръчах гипсокартон, който пък беше на някаква промоция тук и дойде на следващия ден още. Изгубих малко пари понеже майсторите бяха от този тип дето си носят сами и материалите, но нямаха готовност с картон да реагират, а исках да стане бързо. Сега, 6 години по-късно като погледна таванчето и ме кефи колко е право. Картона си е картон за тавана. Виж, за стените вече си е друга бира.
Беше вече, подписахме договора на замазка да е.
Лунички и аз вероятно ще слагам, но ще са на отделни модули/фигури, не по целият таван - от тази гледна точка, сваляйки веднъж височината по цялата площ и още веднъж за луничките, може би щеше да стане прекалено много.
Ходих преди няколко дни на оглед. Добре е станало и поне към момента не забелязвам нещо да е криво по стените и таваните. Само в спалнята видях някакво петно на тавана, което не можах да разбера какво е. Прилича на ръжда от арматурата?! Има диаметър около 3 сантиметра.
Мажеш с блажна боя, където видиш такива ръждивини
Интересното е, че се получава някакво deja vu. И аз ползвах майстори, които при предплата и договор даваг 10% отстъпка и аз бях подписал, но се разбрах с тях и въпреки, че беше в мой финансов ущърб променихме подхода за тавана. Те в допълнение може би от недоволство ми направиха "страхотна" шпакловка и на стените де, ама карай... Само на светната лампа се забелязва хаха.
Здравейте,
Аз сложих гипсокартон на моя таван и съм много доволна.
Фирмата ми направи и фигура със скрито осветление.
Като цяло работиха много чисто и бързо.
Използвам случая да ги похваля, защото момчетата наистина го заслужават: Ремонти
Имате ли нужда от всякакви довършителни ремонти или кухня по поръчка - те са хората!
И се регистрирахте да пишете точно в тази тема и направите реклама?
Ми чи как
Разгледахме сайта им...
Интересно сега автора помогна ли му тази реклама за решението кое да избере...