Здравейте не бях писал отдавна , искам да питам дали някой има представа за климатици Electrolux, питам дали са от нивото на Panasonic.. или Мидеа. В момента има промоция за 12-ka на 550 лв. та въпроса ми е може ли да се вземе нещо по-добро за тези пари и дали си заслужава.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат ). Но продължавам да съм на вълна климатици и прави впечатление, че от 2009та за клими Електролукс не е отваряна дума тук (което вероятно също говори нещо). От малкото, което научих от форума за последните седмици, струва ми се, че на хартия добре са му изписани характеристиките, предполагам армия от моментни запалянковци по климатизация (като мен) ще се впусне в Гугли да търси информация за изделието. Затуй подлагам на вашето внимание:
 ). Но продължавам да съм на вълна климатици и прави впечатление, че от 2009та за клими Електролукс не е отваряна дума тук (което вероятно също говори нещо). От малкото, което научих от форума за последните седмици, струва ми се, че на хартия добре са му изписани характеристиките, предполагам армия от моментни запалянковци по климатизация (като мен) ще се впусне в Гугли да търси информация за изделието. Затуй подлагам на вашето внимание:  )
)