H1 - Means defrosting status. It’s the normal phenomenon. Нещо те пускат по-пързалката тези техници.
H1 - Means defrosting status. It’s the normal phenomenon. Нещо те пускат по-пързалката тези техници.
Но и аз с такава презумпция мисля -да сменят пък да видим. Щото нито wifi мога да свържа,че ми дава и тази грешка.
Изпратено от моят MI 8 SE с помощта на Tapatalk
Дай инфо докъде стигаш, следвайки инструкциите за WIFI. И на двете сигми се свързва веднага.
Ами първо го дават да намеря климатика. Намирам smart-350 (нещо такова) и въвеждам 8х8.след това влизам home easy и пускам да търси мрежа, но не я намира! Въвеждам ръчно моята и паролата и пускам да търси и дотам! Това е...
Провери дали телефонът ти не се разкача от smart мрежата докато търси домашната ти мрежа . Много често се случва след като мрежата не продоставя нет и се връща на тази с нет. Другият вариант е да пробваш с друг рутер или ако нямаш под ръка с телефон или таблет като рутер. Може рутерът ти да има някакви ограничения. Тогава е друга работата.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Точно че се разкача от smart мрежата, даже изчезва от wifi настройките. Как точно да използвам таблет като рутер? Да му направя хотспот?
Щом стигаш до момента да въвеждаш ръчно мрежата ти и не се появяват твоята или други мрежи като опция(предполагам има такива около теб) значи проблемът е в телефона ти. Просто трябва да останеш свързан към Smart докато търси. Виж си настройките на тела.
Sent from my Lenovo TB-7304I using Tapatalk
Здравей, приятелю. Видях го късно. Първо, предлагам да закупите този вид продукт от вашата страна. Гаранцията е важна за ремонт. Турция също се е увеличил цените на тези продукти да бъдат внесени. Това не е евтино от България.
Тези машини имат работещ модел от 220 волта. Но ниско напрежение или високо напрежение ще повреди. Обхватът на гаранцията може да откаже услугата за транзакции. Предотвратете електрическата система.
Моята алтернатива за вас е пелетната печка, котела.
https://youtu.be/KsLkZaljIIk?list=PL...5TBr46vzAp37Ko
- - - - - - - - - -
Не C & H производство Sigma Gree. H1 се отнася за размразяване в Gree. Но това не е валидно за серията.
- - - - - - - - - -
Компресорът изтегля висок ток.
Проверете външния вентилатор. Работи ли?
Проверете дали външният сензор е непокътнат?
Чистата ли е вътрешната бобина?
Работи ли за мен вътрешният вентилатор? Проверете го. ?
Въздушните проходи вероятно са проблематични.
Ако всичко е наред, PSB картата на външното тяло може да е дефектна.
Здравей mbirol , може ли да споделиш как се представят подовите машини на C&H ако имаш наблюдение? Имаш ли някакви снимки или клипове на телата ? Имаше няколко питания за CH-S12VFX но никой не отговори . Мисля че доста хора се интересуват от подовите машини на на марката .
Новият каталог за 2019 година:
http://cooperandhunter.ua/media/info...1548165738.pdf
Нищо особено интересно, с изключение (може би) на този модел Nordic Premium:
Дават го с компресор на МЕ и си е тяхно производство .Дано са се сетили да върнат и EEV, както беше при Nordic Evo II
В Украйна 12-цата е около 1200 лева:
https://cooper-hunter.com.ua/prodazh...nverter-wi-fi/