Има долна клапа но тя се отваря само в режим Отопление и е вътре,затова не я виждате.С горната клапа работи само на Охлаждане,а с двете на топло.Това си е поредната реплика на Дайкин.
Има долна клапа но тя се отваря само в режим Отопление и е вътре,затова не я виждате.С горната клапа работи само на Охлаждане,а с двете на топло.Това си е поредната реплика на Дайкин.
Този пост е редактиран от stainway; 06-12-17 в 00:14.
Изглеждат ама са доста различни. Имам клиент с даикини който взе за вилата грита каза че били бокук сравнение с даикина не можал да спи от шума им. Казах ами за тази цена толкова. Да беше взел пак даикини.
Моите уважения, но не си спомням някой да е твърдял, че са по-добри от Дайкин? Всеки да си избира според предпочитанията и парите които иска да даде. А може и да са боклуци-аз не знам.
Много лесно се дават квалификации ,мога да говоря единствено от собствен опит и в момента, в който нещо ми направи лошо впечатление ще споделя на минутата. Ако случайно купя нещо ,което ме разочарова се отървавам от него много бързо и купувам друго.Иначе почваш да мърмориш и полза никаква![]()
Този пост е редактиран от stainway; 06-12-17 в 00:33.
Не мисля,че са им по-добри параметрите, поне на подовия моделЦената е много прилична ,и който го устройва да купува ,който предпочита да си плати за марката да си плати. Ама да няма после пука ми, свири ми, трака ми,мирише ми и т.н. И какъвто и да е климатик, дано се инсталира поне като хората, че нещо много често чета глупости от рода на вакуумираме само ако вали или ми то няма нужда
![]()
А може и Nissan или Mitsubishi - те са си в заедно с Renault![]()
Е то има и Rolls Royce,но засега съм напълно доволен от (mini) Cooper (and Hunter).
![]()
Аз продължавам да смятам, че Nordic много интересен модел, особено за цената си
НОВО! Серия Nordic EVO II, WiFi, A++/A++, SCOP 4.8 / SEER 6.4, отопление от -23°С : Nordic EVO II CH-S12FTXN-E2WF WiFi
Даже са му махнали решетката да не трака![]()
- - - - - - - - - -
Ето във Финландия как си съжителстват заедно![]()
Попаднах на снимката докато се рових за Supreme из интернет.
Явно се продават доста добре, заедно с останалите големи разбира се. Красиви монтажи също
Разгледайте тук https://www.facebook.com/pg/pllampopumput/photos/
Този пост е редактиран от stainway; 09-12-17 в 00:15.
Здравейте. От 6.12, аз съм един доволен собственик на C&H Nordik Evo 2 CH S12. Външното тяло е мон.на терасата на 1,5 м.от прозореца и не мога да разбера кога работи. Трябва да отида при него и да пипна и тогава се разбира(има фонов шум от др.климатици). Вътрешното тяло - няма пукане,тракане на пласмаса, не създава въздушно течение,а в стаята е равномерно топло. И не духа студено. Е не прави мусака,картофи не пържи и ракия не налива,но все пак е евтин климатик. Ами това е, машината е супер.