Има долна клапа но тя се отваря само в режим Отопление и е вътре,затова не я виждате.С горната клапа работи само на Охлаждане,а с двете на топло.Това си е поредната реплика на Дайкин.
Има долна клапа но тя се отваря само в режим Отопление и е вътре,затова не я виждате.С горната клапа работи само на Охлаждане,а с двете на топло.Това си е поредната реплика на Дайкин.
Този пост е редактиран от stainway; 06-12-17 в 00:14.
Изглеждат ама са доста различни. Имам клиент с даикини който взе за вилата грита каза че били бокук сравнение с даикина не можал да спи от шума им. Казах ами за тази цена толкова. Да беше взел пак даикини.
Моите уважения, но не си спомням някой да е твърдял, че са по-добри от Дайкин? Всеки да си избира според предпочитанията и парите които иска да даде. А може и да са боклуци-аз не знам.
Много лесно се дават квалификации ,мога да говоря единствено от собствен опит и в момента, в който нещо ми направи лошо впечатление ще споделя на минутата. Ако случайно купя нещо ,което ме разочарова се отървавам от него много бързо и купувам друго.Иначе почваш да мърмориш и полза никаква
Този пост е редактиран от stainway; 06-12-17 в 00:33.
Не мисля,че са им по-добри параметрите, поне на подовия модел Цената е много прилична ,и който го устройва да купува ,който предпочита да си плати за марката да си плати. Ама да няма после пука ми, свири ми, трака ми,мирише ми и т.н. И какъвто и да е климатик, дано се инсталира поне като хората, че нещо много често чета глупости от рода на вакуумираме само ако вали или ми то няма нужда
А може и Nissan или Mitsubishi - те са си в заедно с Renault
Е то има и Rolls Royce ,но засега съм напълно доволен от (mini) Cooper (and Hunter).
Аз продължавам да смятам, че Nordic много интересен модел, особено за цената си
НОВО! Серия Nordic EVO II, WiFi, A++/A++, SCOP 4.8 / SEER 6.4, отопление от -23°С : Nordic EVO II CH-S12FTXN-E2WF WiFi
Даже са му махнали решетката да не трака
- - - - - - - - - -
Ето във Финландия как си съжителстват заедно
Попаднах на снимката докато се рових за Supreme из интернет.
Явно се продават доста добре, заедно с останалите големи разбира се. Красиви монтажи също
Разгледайте тук https://www.facebook.com/pg/pllampopumput/photos/
Този пост е редактиран от stainway; 09-12-17 в 00:15.
Здравейте. От 6.12, аз съм един доволен собственик на C&H Nordik Evo 2 CH S12. Външното тяло е мон.на терасата на 1,5 м.от прозореца и не мога да разбера кога работи. Трябва да отида при него и да пипна и тогава се разбира(има фонов шум от др.климатици). Вътрешното тяло - няма пукане,тракане на пласмаса, не създава въздушно течение,а в стаята е равномерно топло. И не духа студено. Е не прави мусака,картофи не пържи и ракия не налива,но все пак е евтин климатик. Ами това е, машината е супер.