Здравейте!
Как се представиха С&Н миналата седмица в студовете?Оцеляха ли,някакви проблеми имаха ли и най-вече работиха ли коректно,така както се очаква и както в по-топло време?
Тролене - мноого интересно. А дали не е спрял да работи.
djoro , Nordic-а работи ли постоянно или минава он/офф при външна температура около 17-18° в режим отопление ? В колко куб.м. помещение е монтиран ? Би трябвало да си сваля честотата на компресора без да го спира .
Този пост е редактиран от Mig82; 08-03-18 в 19:24.
Къде тия градуси? Ако вън е 17-18°, то в затворено помещение, в обитаема сграда е 23-24°. Ще мине в -Off и ще запали чак догодина!
Мммм не се получава точно така , ако има повече хора вътре в помещението и вратата е затворена може би но с малка фурия в къщи е мисия невъзможна.
А ако е темперирано навсякъде? Вкъщи и в най-големия студ, в коридора беше 23-24гр. Това, което казва Додо, е точно така.
Колко е минимума на този Нордик, та искаш да не работи он/офф при тези външни температури? Може и да не изключва, ако отвориш вратите, прозорците и джоба си.![]()
И какво казва додо , при 17 външна и офф до догодина какво ще темперира стаята на 23 като през деня дори телевизор не върви в спалнята. Само детето спи следобяд през другото време притърча ? От помещение до помещение балкан разлика , да не се изместваме от темата. При студено време климите работят мн. по коректно.
Трябва ли винаги да се излиза от темата с излишни остроумия ? А ако трябва аз да перефразирам как обобщихте че всички помещения държат 23° при 17 външна. Въпросът ми беше към djoro , ако иска той ще отговори ако не драскайте си ...
Кое е "остроумие"? Въпросът ми си е съвсем резонен. Явно не разбираш за какво става въпрос, но с това отношение няма и да разбереш.