Може, не споря. При мен не е така. Под мен приземен етаж/ не се отоплява/, над мен таван, отстрани природа. 23-24С мога да поддържам, в момента само като машинките бачкат.
Ето как е...
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
Ти да видиш. Много модерни мерилки имате. А иначе разправяте на другите, че само ватметрите гледали.
dodo_pv , над и под теб предполагам има обитаеми помещенията. Едно е среден етаж , друго един единствен.
Миланов, предложих ти за дефектната цепеница преди време мнооого пари, почти 1000 лева! Гледам, сложил си си в подписа "дайсейкай", но си пропуснал да напишеш, че е повреден. Сега ти предлагам за него едно марково Трео от висок клас, на старо, без монтаж, ако размислиш, стискаме си ръцете!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Не е повреден. Работи.
Чакам някой ентусиаст да си купи CH, да го накичи с ватметри и термометри, да му опише начина на работа и ако ми допада се хвърлям и аз.
milanov, имаш да оборудваш някое понещение или просто искаш да смениш някоя от машините?
Някой има ли проблеми с Wifi АРКТИК ?Изтеглил съм приложението не мога да го намети климатика това приложение и толкова някой може ли да помогне моля.
Как работите от разтояние аз просто всех да се чудя дали има проблем или не няма оправия с този интернет контрола.Моля за помощ. АКо ви е удобно може и да скайп bonetty2
Гледам,че новостите с r32 са в продажба.4 модела.
Моносплит
Тук едно цяло чудо на книга.Като сметнх cop 5,50/1,19=4,62 .Точно толкова е на моя МЕ,ама 12-ка ,за 939 лв направо е perpetum mobile(остава да е истина).Трябва да се провери в друготе сайтове,защото в Бг за един модел даваха доста голям невероятен според мен cop,който на стр. на фирмата не беше такъв.Писах им ,ама реакция никаква.
НОВО! Серия Sigma R32, WiFi, A++/A++, SCOP 4.8 / SEER 6.5, отопление от -15°С : Sigma CH-S18FTXС (WIFI)
Всъщност най-интересния е този ,ама няма цена:
НОВО! Серия SUPREME, WiFi, A+++/A+++, SCOP 5.1 / SEER 8.5, отопление от -30°С : SUPREME CH-S18FTXAM2S-GD WiFi
Чете се темата.
Мене лично ме интересува нордика 12-ка слиза ли на 140W на отопление или кара на 350.