Шубата на моя 12wifi е същата. TSWF е змей,ако има зима ще си изненадан още повече.
Шубата на моя 12wifi е същата. TSWF е змей,ако има зима ще си изненадан още повече.
можело един мидейски компресор да бичат вместо това Речи ,щеше да има по нисък минимум
И аз се сдобих със змея в овча кожа. Към кой да се обърна за монтаж за да му важи 5 годишната гарнция. Доста лоши мнения виждам за Пан сервиз, които принципно монтират в Пловдив. Аз също имам личен негативен опит с тях. Аз съм на 10 км. от града. Имам за монтаж и TCL fresIN който е идентичен с tswf но с допълнителен въздуховод.
Този пост е редактиран от vladihg; 22-08-23 в 05:52.
Съгласен съм с теб и аз имам машина производство на Мидея,ами не пада под 500W зимата.А за TSWF тези дни го гледам 84W,a днес даже 68W поддържа.
Гледам в момента са го пуснали на 800лв,значи тази машина си заслужава всяка стотинка.Страшно съм доволен до сега от нея.
Здравейте. Мнение за климатик в апартамент източно изложение с външна изолация спалня около 14 м2 . 12 wifi или 09wifi ще е по добре.
ACT 12 WI-FI. На по-добра цена е в момента, а и с по-голямо вътрешно тяло, което предполага, че ще е по-тих.
Lucky Acho, благодаря ще заложа на 12 wifi
Колко е минималната дължина на тръбния път на ACT 12TSWF за да работи нормално. Ще се ползва само за отопление.
Като на всички останали 3м.
Оказа се че няма сила която да накара фирмите в половинмилионен Пловдив да монтират климатик от Емаг с печат удостоверяващ монтажа. Така че гаранция няма да имате. Бъдещи купувачи на звездни цепеници да го имат това предвид...
Ето ниша за бизнес.
П.п. купи си монтаж от Е...
Трябва търпение. Сега е сезона и имат много работа. Зимата особено след нова година работата замира и тогава ще се намери кой да го монтира.