Страница 60 от 140 ПърваПърва ... 1050585960616270110 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 2089
Like Tree849Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Nov 2021

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Здравейте!
    Замислям се за покупка на Star Light ACM-18FOWF. Моля да споделите мнение. Заслужава ли си, каква е консумацията, ниво на шума и всъщност 18 ка ли е по-добре или 12 ка. Кой от двата е по- икономичен ?Ще е в помещение към 30 кв.м. , но с тенденция да отоплява коридор и спалня около 20 кв.м. Не съм купувала досега климатик и нямам почти никакви познания. Виждам, че тук сте доста запознати и споделяте много. Ще се радвам, ако ми помогнете в избора.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Климатика, който сте посочила не е наличен.Този от линка е същия модел, но брандиран като NEO https://www.technomarket.bg/air-cond...71-it-09179105
    Имам два климатика от тях и си заслужават парите, т.е. не може да очаквате чудеса, но си топлят.

4. Novice
    Тук е от
    Nov 2021
    Да знам, че не е наличен в момента. Доскоро беше надявам се отново да го пуснат!

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Малко вероятно да е точно със същото "брандиране". Такива "марки" се поръчват в определена бройка от търговеца при някой производител и се продават, докато се изчерпи партидата.

6. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Не е точно така. Емаг-а си имат брандирани модели, които продават почти постоянно, дори и да ги изчерпят след няма и известно време пак зареждат и продават. Въпроса стои с по-големите цепеници от типа на TSWF, където ми се струва, че от ТСЛ са се усетили, че го дават прекалено евтино и са му вдигнали цената, и Емаг-а се е отказал от него.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    Малко вероятно да е точно със същото "брандиране". Такива "марки" се поръчват в определена бройка от търговеца при някой производител и се продават, докато се изчерпи партидата.
    Сравнявал съм ги и по външен вид ,характеристики, че даже и дистанциинните им бяха еднакви.Говоря за Star Light(без TSWF), Neo и TCL

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Имах предвид, че точно под конкретното обозначение "старлайт хххх" може да не се появи, а не че го няма и под други наименования.

10. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Та то това е същото и с другите марки.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Свързах wifi на 9-та,но се оказа поорязан. Няма опция за консумацията на уреда. Но пък има Strong режим на турбината,който през дистанционното не може да се активира. Малък дзвер,духа си.
    Навън е 9гр.В стаята е 23,5,претопля с о.5гр [emoji846]. Стаята е темперирана,около него съм от 2 часа,не е изключвал. По думи на майка ми,изключва супер рядко и то за малко.

12. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Нормално е да няма информацията за изразходвана енергия. Така както гледам само TSWF има тази функция. Имам някакви съмнения за UWF, ама никой от форума не е споделил, че е монтирал такъв и да даде повече инфо относно модела.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Свързах wifi на 9-та,но се оказа поорязан. Няма опция за консумацията на уреда. Но пък има Strong режим на турбината,който през дистанционното не може да се активира. Малък дзвер,духа си.
    Навън е 9гр.В стаята е 23,5,претопля с о.5гр [emoji846]. Стаята е темперирана,около него съм от 2 часа,не е изключвал. По думи на майка ми,изключва супер рядко и то за малко.
    На мен също ми направи впечатление, че е своенравен.Сложен примерно на най ниска степен и спрян за известно време.Като го пусна, отваря клапата надолу(въпреки че е нагласена хоризонтално).почва да бичи на какъвто вентилатор си реши и като темперира, си връща настройките на клапа и вентиларор

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2020

Цитат Първоначално публикувано от splendor Виж публикацията
    Лош климатик не спира да работи. Майтапа на страна, но TSWF цепеницата не знае що е това офф. Последните дни работи вечер към 320w през деня между 180-200w. Това с отворена врата към коридор и оттам отворени врати към кухня и хол. 18-ката в хола се чуди дали да работи. Да не говорим за другата EAWF цепеница в кухнята. Както върви работата, може да не се наложи и да я пускам.
    Здравей, да споделя и моите наблюдения над TSWF. Не съм го виждал да смъква под 370W и настроен на 22 градуса. Режима му на работа е: напомпва до 600W и после спада до 370W темперира и спира и дига клапата. След като падне температурата в стаята пак се включва и работи по същия начин. Външните температури нощни и дневни от 0 до 10 градуса.
    Alexi одобрява това.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Всичко е както съм го описал. Под 10гр външна 350,по 5гр 450. Вкъщи през деня е на 22гр по ду и съм му отворил да се шири навсякъде.

17. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от jmitov Виж публикацията
    Здравей, да споделя и моите наблюдения над TSWF. Не съм го виждал да смъква под 370W и настроен на 22 градуса. Режима му на работа е: напомпва до 600W и после спада до 370W темперира и спира и дига клапата. След като падне температурата в стаята пак се включва и работи по същия начин. Външните температури нощни и дневни от 0 до 10 градуса.
    Като се вдигнат температурите над 10 градуса ще го видиш и под 370w
    Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Всичко е както съм го описал. Под 10гр външна 350,по 5гр 450. Вкъщи през деня е на 22гр по ду и съм му отворил да се шири навсякъде.
    Моят на 22 градуса нагласен лапа по 319w. В момента външната е 9 градуса.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2015

Някой собственик може ли да даде мнение за ACT-09WIFI модела, че ми трябва нещо малко за коридора /ок. 10 кв.м./, колкото да поддържа 18- 20 гр. в него и кухнята, която е 7 кв.м. Става въпрос за среден апартамент с комшии отвсякъде.Надеждна ли е машината, поддържа ли заданието, шумът не е толкова важен. Как е сглобката, да не е с някоя умряла пластмаса. Свързаността с нета също не ме вълнува толкова, защото като пусна климатика, не го спирам до края на сезона.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе