Здравейте, издирвам хора за монтаж на два климатика за София, закупени са от емаг, 9 и 12 Star Light.
В смисъл? Какво значи странна, да отказвам ли поръчката?
Външното тяло си е на модела TSWF, a вътрешното тяло е EAWF. До сега не е имало такова окомплектоване. Тялото което са изпратили е по малко и съответно и с други параметри и опции. Надявам се твоята поръчка да пристигне нормално и двете тела вътрешно и външно да са си модела TSWF.
Дано му се падне на човека поне едно от двете RXMA
Благодаря, след два дни трябва да ми ги доставят, ще си отварям очите![]()
Някой ако е поръчал EAWF и пристигне с вътрешно на TSWF ще е на далавера.
Днес имах и комуникация със фейсбук чата на официалната им страница. Там поне чата изглеждаше с човек, а не с бот. Писаха ми ,че са предали на колегите за проблема с различните модели на телата. Предполагам и като им върнат няколко пратки поради същият проблем ,ще решат проблема.
Във фейса сега ми се мерна рекламирана като нова доставка на TSWF като на снимките и двете тела са си на модела.
Здравейте! И аз получих вътрешно тяло EАWF. Външното изглежда нормално TSWF - отворих го и е с ТРВ и двуредов меден топлообменник. Ако ги монтирам така ще работят ли...?
Върни го двете трябва да са едни и същи,мой приятел поръча два броя и си дойдоха както си трябва не знам при вас какви са тези драми!
Мен EAWF ме устройва, въпросът е дали ще работят заедно.