Здравейте, издирвам хора за монтаж на два климатика за София, закупени са от емаг, 9 и 12 Star Light.
В смисъл? Какво значи странна, да отказвам ли поръчката?
Външното тяло си е на модела TSWF, a вътрешното тяло е EAWF. До сега не е имало такова окомплектоване. Тялото което са изпратили е по малко и съответно и с други параметри и опции. Надявам се твоята поръчка да пристигне нормално и двете тела вътрешно и външно да са си модела TSWF.
Дано му се падне на човека поне едно от двете RXMA
Благодаря, след два дни трябва да ми ги доставят, ще си отварям очите
Някой ако е поръчал EAWF и пристигне с вътрешно на TSWF ще е на далавера.
Днес имах и комуникация със фейсбук чата на официалната им страница. Там поне чата изглеждаше с човек, а не с бот. Писаха ми ,че са предали на колегите за проблема с различните модели на телата. Предполагам и като им върнат няколко пратки поради същият проблем ,ще решат проблема.
Във фейса сега ми се мерна рекламирана като нова доставка на TSWF като на снимките и двете тела са си на модела.
Здравейте! И аз получих вътрешно тяло EАWF. Външното изглежда нормално TSWF - отворих го и е с ТРВ и двуредов меден топлообменник. Ако ги монтирам така ще работят ли...?
Върни го двете трябва да са едни и същи,мой приятел поръча два броя и си дойдоха както си трябва не знам при вас какви са тези драми!
Мен EAWF ме устройва, въпросът е дали ще работят заедно.