Страница 142 от 148 ПърваПърва ... 92132140141142143144 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,116 до 2,130 от общо 2215
Like Tree874Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

rechi и отсечи .. машината е с много малък топлообменник типичен цепеняк ,тя може и да вдига около 1500 вата ( 1700 няма как да вдигне ) но като няма топлообменници файда никаква ,КОП е много малък особено така обледен като снимката горе ..

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Добре работи като за парите си. 12wi fi как се променя минимума под 0 та и дефростите твърдо ли са на 1 час, сега с повече наблюдение.

4. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Не са на 1 час,по нужда са. Но заради малкия топлообменник трупа скреж доста по бързо. Дефроста му е макс 7мин,като при същите условия на TSWF е двойно повече време. 12wifi го категоризирам на 9-ка (бюджетна ест) която става за спалня. Изобщо не го чувам вечер дори и да прави дефрости.
    Под 0-та до -5гр е 330-380 вата. При -8 бачка на 450вата.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Да важно е при сух студ да не пуска през 1 час, че преди мисля беше писал за това. Да малък е доста топлообемника, но и струва доста малко

6. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Направих и на TSWF,но само ако все още държиш ще го кача,че там вече става грозно за доста премиуми.
    Е качи го де нали това исках да видя.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

8.  

9. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

Самият климатик показва под 600W консумация...И сумарната е 4.5 kWh за днешните 8.27 часа. 1.7 kW е показанието на някакъв смарт контакт...

Един от двата ти уреда лъже грозно, ако в контакта е включен единствено климатикът ти... Всъщност, това така ли е, защото клипчето завършва с намаляване на консумацията от умния контакт, но приключва при около 700W ?
    Този пост е редактиран от Karata; 17-01-25 в 16:32.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Цитат Първоначално публикувано от Karata Виж публикацията
    Самият климатик показва под 600W консумация...И сумарната е 4.5 kWh за днешните 8.27 часа. 1.7 kW е показанието на някакъв смарт контакт...

Един от двата ти уреда лъже грозно, ако в контакта е включен единствено климатика ти... Всъщност, това така ли е, защото клипчето завършва с намаляване на консумацията от умния контакт, но приключва на 700W?
    Не пиши глупости реалната консумация на която работи е 1726 вата.Аман от разбирачи!!!

11. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

Цитат Първоначално публикувано от Boooom Виж публикацията
    Не пиши глупости реалната консумация на която работи е 1726 вата.Аман от разбирачи!!!
    Знаеш ли, и на мен ми е писнало от груби хора, но ще избегна да сляза до нивото ти...

Ако искаш да влезеш в режим диалог, опитай да коментираш маркираните стойности, които дава самият климатик на HiDefinition, в клипчето заснето от самия него..

За да изясня позицията си още малко, ще вметна, че имам ДЕСЕТ климатика от този модел и не е като да нямам наблюдения за консумацията им.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

То верно спорим за тъпи неща,ама се оляхме. Приложението на климатика смята единствено средна консумация на час.Смарт контакта го свързах,за да покаже моментния разход,да няма да го държа един час на Мax Клипа спира на 700вата,щото ми омръзна да го чакам и без това абсурдния клип,да доказвам на хейтъри някви стойности. А й щеше да падне на 600вата,на толко работи под -5гр до -10.
    Lucky Acho одобрява това.

13. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

А, аз не споря... Но при доста неприятни за климатиците условия, повече от 1 kW не съм докарвал на консумация. Не съм пускал 30 градуса, де.
    Пиковата мощност, която засичам при старирането на пет броя едновременно е точно 7kW, но паралелно с тях пускам и бойлера, който е 2.5 kW.
    Това е ситуация, при която в абсолютно изстинал етаж от къща (2-3 седмици без никакво отопление) се стартират всички пет климатика.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Ако беше прочел няколко мнения назад, щеше да разбереш,че включването ти няма никакъв смисъл. Че й конспирация с включени няколко уреда.....
    Имаш десет броя от този модел,но явно не знаеш как работи приложението.
    Тази консумация от 1700+вата за да се достигне трябва да е охладено помещението,при мен вратата на терасата е отворена докато тече теста,защото няма как да се охлади толко бързо стаята,като се климатизира целогодишно. Заданието на 31гр и режим на вентилатора трябва да е Strong иначе не си дава такъв зор.
    Lucky Acho и Boooom харесват това.

16. Member Аватара на Karata
    Тук е от
    Jan 2004

Ясно. Схванах, че се доказва някакъв моментен разход. Инак, да - не знам как работи приложението - аз за първи път се докосвам до него (иронизирам, разбира се), но реших, че става въпрос все пак за някакви реални тестове.

Аз не съм си отварял вратите да каня полярни мечки от терасите, но без отопление градусите в къщата са под 10 и смятам, че е сериозно изпитание да се стоплят 120+ квадрата с такава отправна точка. Като си отида, може да направя един тест, сходен с твоя, за да видя резултата, макар лично да смятам такъв тест за малко безпредметен, предвид това, че реално на климатикът не му се налага да работи така. Мога да измервам моментната консумация чрез предпазителя на етажа, който също има моментен разход, но съдейки по интерфейса на контакта ти, явно мога да ползвам и точно такъв контакт, за да е съвсем съпоставимо.

Как да е, извинете, че се намесих в темата ви, де. Гледам част от седянката я смятат за частна собственост, та персонално за Boooom "Извинявай за глупостите!" Все таки, малко по-лек тон ще бъде добре за "дискусията".
    Aleksandars одобрява това.

17. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    Трябва да си призная, че съм изненадан от резултата.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Тук някъде в спора очаквам някой да спомене и че не е кацано на луната

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе