Реших и аз да да постопля датчика за външната температура. Идеята беше да върна една стъпка надолу минимума,като знам че ще е златната среда за моите помещения в които отоплява TSWF.
тест 1:Първо го преместих под четирипътния вентил,понеже не ми се стори много топло там. Резултата минимума падна до 240 вата. Изходящата температура на 2-ра степен ня която го държа,едва се удържаше на 28 градуса,а вентилатора на външното тяло взе да бичи на макс. По време на теста външната бе 1.5гр с 100% влажност. Външното се беше обледило понеже работеше на 460вата,като падна на 240 и се разтопи![]()
тест 2: отворих пак външното,още даже не съм му завил винтовете, преместих датчика в ъгъла най-далеч от компресора и топлите тръби. Резултата е закован минимум от 340-370 вата,по прицип го държи над 5гр до 10гр. В момента при нас варира от 1.5гр до 3гр макс. Горе долу съм уцелил,че разликата е под 7 градуса,което смятам че ще е ок.
При 2гр понеже влажността е 100% имаше си дефрост и не забелязах някаква промяна поради преместването на датчика. Дори ми се струваше една идея не толкова заледено външното.
В момента го държа на ауто 24гр и за сега вече 3-4 часа бачка както искам и си поддържа заданието,като в другата стая забелязвам леко покачване на градусите с десети,отдавам го на постоянното въртене на въздуха дори и на ауто с по малко дебит понеже аутото почти винаги сваля на Low.

, преместих датчика в ъгъла най-далеч от компресора и топлите тръби. Резултата е закован минимум от 340-370 вата,по прицип го държи над 5гр до 10гр. В момента при нас варира от 1.5гр до 3гр макс. Горе долу съм уцелил,че разликата е под 7 градуса,което смятам че ще е ок.