Проблем е когато не ги достига, това че ги прехвърля не е болка за умиралка.
Проблем е когато не ги достига, това че ги прехвърля не е болка за умиралка.
"При -10гр параметрите му на хартия са като на Митсубиши Zs 12"
Това за коя цепеница? За EAWF аз още в началото на темата писах, че при зададени 18 държи на 3 метра на 1.80 височина към 22 градуса,
За TSWF модела има писани точно 5 коментара 2 в бг версията и 3 на румънците и никъде не е споменато, че ги прескача. HiDefinition в другата тема за цепениците е споделил, че ги държи сравнително точно.
Ще имаш да взимаш..., че разликата е в концентрацията.
Аз имам ама от трите - ултравиолетова лампа която генерира озон.
Справка Уикипедиа:
Названието „озон“ означава на гръцки „миришещ“. Всеки, който е дишал въздуха след силна гръмотевична буря или в близост до електрически разряд, познава добре миризмата на този газ.
Простото вещество озон се състои от три атома кислород(бележи се O3), свързани в полярна молекула с форма на незавършен триъгълник.
Каква миризма очакваш при йонизацията?
[QUOTE=Mig82;991377]А усеща ли се миризмата ?
Нищо не усещам
Нищо такова не виждам
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Едната кутия на капака ти е модула за wi-fi, а другата джаджата за йонизация.
другата е дисплея ,по голямата кутийка .. йонизатор има другия модел който не се внася за сега
Е аз съм цитирал точно единия коментар от БГмака, но призовавам да не се излагаме така. Поне да не беше качил снимка доказваща точно обрано на твърденията му, която се намира и в тоя форум.
Иначе радушно приемам ентусиазма Ви и ще гледа да не го развалям предварително.
ентусиазма е едно ,но споделянето на проблемите е нещо далеч по важно .. щото от подобни еуфории бая народ са изгоряли през годините то не бяха Елит ,Нео , Осака и какво ли не ... това не е първия евтин климатик който на първо четене е ок за отопление ..
Тук нещо се обърках. Цитираният коментар се отнасяше за този на Алекси
Още преди да доставят EAWF цепеницата прочетох всички ревюта в двата Емага. Като цяло коментарите бяха положителни, но главно за охлаждане. Та никъде не забелязах да има оплакване за драстична разлика в температурите. По същото време, още не бях поръчал другата цепеница и коментарите бяха само 3(два в румънския и един у нашия). Иначе ентусиазъм колко да има за цепеница от 470лв. Дет се вика някои хора оставят толкова пари у кръчмата