Колкото повече го гледам,се убеждавам че цифрите на етикет не са реални.На никой ли не му направи впечатление,че му дават номинал да харчи 1010в а да отдава 3940,и после изведнъж да харчи почити двойно 1750 в а да отдава само 4500.Има нещо сбъркано.
Колкото повече го гледам,се убеждавам че цифрите на етикет не са реални.На никой ли не му направи впечатление,че му дават номинал да харчи 1010в а да отдава 3940,и после изведнъж да харчи почити двойно 1750 в а да отдава само 4500.Има нещо сбъркано.
Кво да правиш румънско му китайска работа. Да не забравяме , че все пак говорим за цепеници. Някой да не се е припознал с неговият климатик?
Иначе по темата. Сутринта в 6 часа при външна -5 вътре настроен на 18 беше офф а станцията показваше 22.2 градуса. Дето се вика за тези пари дето излезна да изкара колкото му е гаранцията ме устройва, Повече не ми трябва. После ще купим друга цепеница, Иначе това чувство да излезнеш от хола на 23-24 градуса и да влезнеш в кухнята на 15 и да те побият тръпки го няма вече. Жената е хепи а това е по-важното.
На мен ми направи впечатление. Някой ако може да го сметне на -6 и макс настройки колко е изкарал,че ми се струва повече от 4500 вата. На 1750 консумация,дебит 850м3,температурата горе я слагаме 30-31 изходящата струя беше 51 градуса
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
За мене дебита му не е верен.Иначе трябва да вади към 6 кв мощност.Моя Samsung 12 Ка,с дебит 850 кубика,консумира 2 кв и отдава 6,6 и вади температури горе долу като твоите.Значи при тебе или дебита е доста по малък или отдава 6 кв и нагоре
Ти да видиш, да вземе цепеницата да изкара повече дебит от мануала, ще ги изкупят като топъл хляб. Емаг-а няма да смогнат да пребрандират TCL-те
- - - - - - - - - -
Нямам търпение Емаг да пребрандират тази цепеница. Ако я пуснат на цена до 700лв като нищо бих скочил на една бройка.
TСL не са ли ребрандирани Мидеи ? Тия по новите модели Брийза и Мишъна ги има 1:1 като ТСЛ
Стига сте спамили на хората темата, казах ви че машините са хубави.
Който не го кефи за него има цепеници с ЛОГО.
splendor беше скептичен, ама смело скочи с 2 машини.
в тия кекави зими всичко топли .. какви зими е имало ,с тия 24 кила външни тела ще клякат яко .. и фреона е малко ,колкото на седмицата ми е даже по малко ..
Така като гледам,колегата който купи двата варианта,ще даде повече яснота.Като сложи и двата и ще каже дали наистина единия е 550 кубика а другия е 850.Щото с 850 кубика трябва да те отвее.И ще се разбере дали е реално написаното по етикетите.Иначе,като гледам отзивите машината е чудна.И дефроста и излиза че е отличен.
за дефроста също е рано да се каже ... явно не правят излишни дефрости ,но дали правят такива когато е нужно е по важното ..
Писах го и в другата тема. Според сайта на TCL за климатици се оказва, че хората си имат заводи и си ги правят сами.След време като монтирам другия цепеняк TSWF ще мога да ги сравня с 18ката на Хитачи. Там му дават 820 кубика на отопление.Currently, TCL AC has now become one of the leading air conditioner manufacturers in China, whose exports listed top 3 in China AC industry for consecutive years. It produces all kinds of residential air conditioner, commercial air conditioner, portable air conditioners, dehumidifiers and compressors.
Иначе в момента си седи на задание 18градуса, станцията отчита 22.3 градуса а външната е 7.5. Моментната му консумация е 325w. Като цяло май идва голям за кухнята с коридора за да работи на минимум. Може би едно помещение от 18-20м2 цели ще му се отрази по-добре.
От вчера в Емаг 12TSWF 619 лв. , а за 429 лв . 12FOWF сигурно наследник на 12EAWF защото него вече не го предлагат .
Уцелил съм ъгъла на клапата и скороста. Днес цял ден не е изключвал. Външна температура 3-7 гр. Като истински инвертор [emoji38]
п.п. написах поста и офна ....
Този пост е редактиран от HiDefinition; 20-01-21 в 19:14.
Да три дена ще е на супер цена. Иначе 12FOWF не е заместник на EAWF, понеже има разлика в първите букви на модела а те са ACM. Няма да се учудя това да е правено от Мидея. Не съм много сигурен но ми се струва, че ACM серията им е преди ACT.
Иначе сега се натъкнах на ребрандиран TCL от технополис под името SANG
https://www.technopolis.bg/bg/Invert...A91-I/p/650305
HiDefinition, ако може да тества self clean функцията.