Self clean-a в упътването е упоменато да се прави, не повече от веднъж на 3 месеца. Не знам как е при Хитачито дали има изисквания по време за Фрост Уоша.
Self clean-a в упътването е упоменато да се прави, не повече от веднъж на 3 месеца. Не знам как е при Хитачито дали има изисквания по време за Фрост Уоша.
Няма значение, въпроса е, че е ребрандиран TCL. Покрай звездните цепеници бая хора ще научат, че TCL си правят сами климатиците без да използват Мидея или Чиго за целта
Иначе топ модела им е T-Pro. Дано скоро да го пребрандират от Емаг-а.
Може да се измисли нова игра " Познай кой е произвел цепеницата " .
Кой знае, може и това да стане![]()
Ми той май си има Йонизатор. HEALTH си го има на дистанционното и в приложението. Като го цъкна си издава звук. Ако се вижда като е отворен капака,мога да погледна. Но не знам и как трябва да изглежда.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Качвам тука тези 2 климатика ,сега кой от кого е крал не знам но имам подозрения![]()
абе изглежда приятна машинка ,вътрешното е 10 кила което за тия пари ( и ако тия кг са от топлообменник ) е много добре ,външното и то не е леко .. еквивалентната мидея е 1000 лв и то 9ката
за момента виждам проблем с поддържането на градусите ,доста народ в емага са се оплакали че при зададени дадени градуси климатика ги прехвърля с 5-6