Премери с шублер колко са дебелостенни тръбите ако можеш.
Премери с шублер колко са дебелостенни тръбите ако можеш.
e 0.5 ще са макс ,може и 0.3 да са![]()
Здравейте,един бърз въпрос.Много се чудя между 12ACT/Wifi и 12ACT/EAWF.Стаята е около 11-13 квадрата в къща.Външното тяло ще е под един голям навес.За топлене-ще топплят и двата.При нас зимата много рядко да падне под нулата-района на Стара Загора.Интересува ме да е по-икономичен и безшумен.Разликата в цената и на двата е минимална,като ги пуснат на оферта.Гаранцията на EAWF е 5 години,на WIFI-2 години,но нея не я гледам чак толкова много-както дойде,
fiko200 , двете машини на шум и разход на практика са еднакви , имат разлика в дизайна на вътрешните тела и в някои функции които не са нужни за размерите на помещението .
Емаг увеличиха базовата цена на TSWF на 1050лв от няколко седмици. с 15% които пускат често вече излиза към леко над 1200лв с монтажа.
Някои има ли идея/личен опит как стои въпроса дали имат задължителна профилактика техните климатици с 5 години гаранция? В темата срещнах едни да казват че няма задължителна, а други да казват че п*н сервиз казват че има.
за тези пари мидея ,за съжаление .. да си ги ползват
Имам една налудничева идея да сложа TSWF във кухня 10кв срещу вратата към коридор 8квHiDefinition дали ще ми се получи схемата
![]()
Ще е греда. Нон стоп ще е "заспал" . Но може да си първия и да му сложиш резистор на външния датчик,да го лъже с 5гр. Тогава ще работи.
Но не виждам защо да си го причинаваш,като някой от моделите за 500лв ще свършат по добре работата,а и ще остане някой лев за хубаво уиски![]()
Да питам TSWF-ла имали в приложението информация за моментното потребление на ток ,че не намирам тази информация?