Той и сега е интересен като го пуснат на промоция за 890.Вижте какво става с цените на другите марки -най-малко 20% нагоре.
Колко време ще остане на тези цени според теб? Вчера влезнах за пръв път в супермаркета тази година. 3/4 от нещата, които редовно пазарувам са с поне 20% нагоре. 10 литрова минерална вода Девин е 5 лв вече. Та, скоро време 1100 ще му е най-евтината цена за този модел.
И 500лв. да го направят тоя боклук TSWF пак ще са му много, всеки ден трябва да го рестартирам за да почне да работи.
Това го пиша за информация за тези които още не са се излъгали да си го купят.
няма страшно ,хората на климатици за по 2500-3000 лв слагат изолирбанд и фибран по датчиците че да работят що годе адекватно
Ами ти си късметлия , да вземеш да си пуснеш ТоТо , аз мога да кажа същото за Дайкин и когато стана въпрос за ремонт ми казаха по добре си купи друг ремонта почва от 1200 лв . , а това са два /2/ - TSWF , и като работа ми харесва повече от Daikin Professional. , за който бях броил повече от 2000 лв. от- скъпите пари .
Тоя TSWF има ли някакви отвори/клапи за вкарване на свеж въздух, че нещо като вали и чувам капките дъжд .
Сега общо взето не го ползвам, а последно като го чух така работеше и мислех, че бързо-бързо му се разскърцаха/тракаха клапи/вентилатори, па то друго било
Има грънци .Най-вероятно не ти е уплътнен добре отвора за тръбите и/или дренажния маркуч е много къс.
Ебати климатика. Скоро ще почне да върти електромера наобратно. [emoji2]
Този пост е редактиран от gurcayy; 12-01-23 в 21:53.
В интерес на истината може да го изкараш от улука - за проба.Ако е от това ще му мислим….
от това е естествено
Здравейте, за всички които имат проблеми с въпросните климатици просто си заявете ремонт в сайта на ЕМАГ в "моя акаунт" в секция "сервиз" хората са коректни и подмениха моя "09wifi" за около месец без да плащам и стотинка. Климатика даваше грешка Е9 когато не даваше грешка или претопляше с 5-6 градуса или забиваше и не тръгваше до като не го рестартирам. Хората ми предложиха или да ми върнат парите или нов климатик, аз избрах климатика и не съжалявам новия за сега работи перфектно в стая 14кв. поддържа точна температура и работи по ти температура от 0 до 5-6 градуса с мощност около 300-350w.
Здравейте, за всички които имат проблеми с въпросните климатици просто си заявете ремонт в сайта на ЕМАГ в "моя акаунт" в секция "сервиз" хората са коректни и подмениха моя "09wifi" за около месец без да плащам и стотинка. Климатика даваше грешка Е9 когато не даваше грешка или претопляше с 5-6 градуса или забиваше и не тръгваше до като не го рестартирам. Хората ми предложиха или да ми върнат парите или нов климатик, аз избрах климатика и не съжалявам новия за сега работи перфектно в стая 14кв. поддържа точна температура и работи по ти температура от 0 до 5-6 градуса с мощност около 300-350w.[/QUOTE]
Чакам да дойдат от Пан сервиз. Иначе като ви смениха климатика свалянето на стария и монтажа на новия за ваша сметка ли беше?