Така и не разбрах, някой купил ли си е новия TSWF да каже топлообменника двуредов ли е?
Така и не разбрах, някой купил ли си е новия TSWF да каже топлообменника двуредов ли е?
Някой с новия TSWF назад в мненията беше написал,че му размразява на 1,5 часа. В този случай не виждам смисъл от него, по добре EAWF, в момента с ваучер пада под 500лв и минимумите са една идея по ниски.
Объркал си се, с новия модел, никой не е давал впечаъления за работата. Тази зима ще мога да дам инфо за това как работи и как размразява 18-ката.
Привет на всички,
аз се сдобих онзи ден с един "цепеняк" 12TSWF, и ще го монтирам тея дни. Ще направя някоя снимка и ще споделя впечатления
Успешен ден.
защо не взе еквивалента от Тесла ,идваше 200 лв надолу
https://www.emag.bg/klimatik-tesla-w.../pd/D8F6XNMBM/
тоя беше на -30% уикенда и идваше около 600 лв
- - - - - - - - - -
https://tcl-aircon.ua/wp-content/upl...113_110846.pdf
сервизното на Т-про .. вижда се че е нелоша машинка с ТРВ и два заглушителя .. топлообменниците са малки но за тия пари това е
Този пост е редактиран от Alexi; Вчера в 16:33.
Опитах се да се регистрирам по-рано, но имах проблем с получаването на мейлите за създаването на акаунта.
Както и да е, здравейте колеги. Следя темата от месец насам или повече. Не разбирам много от климатици и темата ми беше страшно полезна. Предлагаха ми едно Daewoo, което при всички положения излизаше по-лош и по-скъп от ACT18-TSFW. Четох, че 12ката са я прецакали и не става за нищо вече, но видях в едно Румънско ревю, че при 18ката все още си седи стария хардуер. Никъде не се споменаваше топлообменника, но реших да рискувам все пак. Климатика работи перфектно и беше монтиран Понеделник.
Няколко неща да отбележа:
* Климатика си е с двоен топлообменник
* Външното тяло си тежи точно 38.1 кг.
* Външното тяло дойде без чучур за конденза при размразяване
* Мрежестия филтър на вътрешното тяло е изключително тънък в сравнение с другите климатици у нас
* Пластмасите, за сметка на това, са доста дебели. Трябва да положиш значителни усилия да извадиш "Кожуха" на вътрешното тяло
* WiFi модула работи успешно и с приложението Tuya Smart, което означава и директно с Home Assistant и Google Home
Ако има въпроси, мога да отговоря.
За жалост модела tswf, няма да го има повече. Всички останали модели произведени от TCL под различни имена,ще носят изненади. При китаеца каквото поръчаш, това и ще получиш. Външният вид е един и същ, вътре е каквото платиш. Може да е двуредов, може да е Трв, подгрев на ваната и компресор, йонизатор,увц стерилизатор и всякакви подобни щуротии. Та вече ще е на късмет.
Alexi, нещо си в грешка. Тази Тесла, която я сочиш развърта до 3.8кв.т. и е орязана. Tswf е до 4.9кв.т
къде го четеш това до колко се развърта ,аз такъв показател на сайта на Емаг не виждам
В коментарите има снимки на етикета на новия TSWF., А и t-pro са до 4.9кв. Модела на Тесла, който съответства на t-pro е TT34TP91-1232IHWT
и двата модела развъртат до 1750 вата ,няма как единия да има отоплителна 3.8 другия 4.9
То не е само до input. При различни компресори, дебити и фреон, макар с един input може да се докара различен максимал. Ама това са дали китайците, това гледаме.