Честито! Разхвърляй го малко де, дай снимки на Компресорче, EEV. TRV. Капилярка. Във колко квадрата помещение ще го монтираш. Нагревател на външното ще монтираш ли. Много помогна на моя ACT-12 TSWF във мъглите.
Честито! Разхвърляй го малко де, дай снимки на Компресорче, EEV. TRV. Капилярка. Във колко квадрата помещение ще го монтираш. Нагревател на външното ще монтираш ли. Много помогна на моя ACT-12 TSWF във мъглите.
Не ми се занимаваше,да го разглабям,тъй като за мен е идентичен със старите 9-ки,12-ки с външно 24кг. Капилярка,Rechi, стаята е около 15кв,но ще е с постоянно отворена врата към коридор 5-6кв.Нагревател не мисля,че имат нужда да им монтирам. TSWF го ползвам вече 4-та зима,не се е случвало да замръзне до тракане на перката.
Някой може ли да ми каже 12TSWF колко степени има на вътрешния вентилатор и с какви шумови нива са горе-долу? Не мога да намеря такава информация в спецификациите.
От дистанционото имаш 5 фиксирани, Ауто+тих режим. 53db.
На 12 wi fi при сух студ, както е напоследък има ли чести контролни дефрости. Този новия ако има добър минимум и той ще е добре.
Тия дни на 2 пъти го хванах на чист топлообменник да дефроства. Предни дни като умишлено го следях нямаше.ЕAWF със сигурност е по добрия избoр спрямо wifi серията. 22кг са прекалено мижави,въпреки че нямам оплаквания,на студено не сме стояли.
Този пост е редактиран от HiDefinition; 14-02-25 в 12:13.
Като за парите си бих казал е доста добре, някой друг дефрост, не е проблем важно е че неги подкарва през час под 0 градуса. ЕAWF също изглежда добре, ще чакаме отзиви.
Ако може да се вярва на телефона.... На 1.5м от климатика съм,работи на 2-ра степен,отоплява 2 стаи общо 35кв и не ми се е налагало да задавам друга скорост до сега.
от коридора се чува леко сушилнята,не знам дали успява да я хване.
Зимата се завръща от днес и като гледам условията ще е със симфония от дефрости![]()
![]()
мда Мидеята вкара един дефрост ,Хитака не е чул че има симфония![]()
Абе нещо и аз не я чухКато се засили тази вечер снеговалежа ще е.
Мойте цепеняци цял ден с он/офф. От сряда ще е готино времето. Screenshot_20250216_185225_Weather.jpg
Ако се премести тръбния или външния въздушен датчик като в тази тема, дали няма да се разредят дефростите?
https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...D0%B5-101.html