Страница 152 от 153 ПърваПърва ... 102142150151152153 ПоследноПоследно
Резултати от 2,266 до 2,280 от общо 2294
Like Tree902Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

сега кой модел след като спряха 12TSWF ?

алтернативи?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Той не е спрян,просто стана пръчка като останалите
    Lucky Acho и Boooom харесват това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

EAWF без да очакваш чудеса от него и то когато е с някаква отстъпка и е на около 500 лева. Гювеча с хубаво и евтино свърши. избутах една зима с EAWF в кухнята и не ме е оставял на студено. Не съм му мерил консумация, но поне и в дните когато всички машини по сградите замръзваха си топлеше. 1-2 пъти съм го обливал с топла вода, защото беше хванал скреж чак на решетката на вентилатора на външното тяло заради влагата във въздуха
    estqwerty одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Появяват се прекръстени Мидеи на промоция под 650лв. но и там вътрешното е под 8.5 кила, а външното горната граница е 23.2 кг. като говорим за 12000BTU
    estqwerty одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2013

12 TSWF има снимка на етикета на външното в емаг. Прилича на TCL Ocarina TPG31 и Alpin Nordic, развърта до 4.9 кв. Вътрешното е с дебит 680м3/h. и прилича на TCL TPG21.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

По-нагоре беше писано, че е T Smart U

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2013

В грешка си. Новата ревизия няма нищо общо с T Smart U.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Моя грешка наистина -написано e че прилича на T-Pro TP 11

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Викнах за брат ми един EAWF, че е с ваучер и стъпва на 520 лева с доставката. Има една стая, в която няма климатик, че е фен на моделите по 2000 лева, а все не остават толкова за глезотии. От миналата година го мъча и сега клекна най-накрая, даже като му казах, че е 5 години гаранцията, още не ми вярва, че дилемата беше дали за 200 лева разлика между само материали или монтаж от фирма да има гаранция или да няма. Имаше дилема дали да е EAWF или 12WIFI, ама викам за 70 лева повече, ще има поне въртящи се клапи наляво и надясно
    estqwerty одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Защо не взе TSWF идва с 200лв повече?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

За спалня е. Имам два броя EAWF и съм доволен, а новия TSWF все още не знаем що за стока е. Между другото, днес им пуснах през приложението функция почистване и се оказа, че я има и работи - заскрежи питата и после я загря, за да изпари, а вече дали това върши на практика някаква работа не съм сигурен

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Дойде цепеницата EAWF. Две неща бях поръчал според условията на промоцията. Първото - четка за зъби дойде на другия ден: Имаше си смс, всичко точно. За климатика ни вест, ни кост, ни смс - добре че си следях на сайта, че е със статус "в куриер за доставка", та да знам да си го чакам. Няма смачкано и подбито по кашона, което ми е основно притеснение, свързано с доставките на ЕМАГ. но има липсваща част от стереопора на дъното, а и самия картон на дъното там беше отварян - явно някоя палава ръчичка по складовете е бъркала нещо да търси там, но така че кашона да изглежда запечатан, та имайте си го предвид. Реално ръчичката е имала достъп до плика с кондензната тръбичка, бандажната лента, малките филтърчета и маджуна за дупката, та и да липсваха, нямаше да е драма, но все пак съм почти сигурен, че някой нещо е търсил там. А и ми се наложи да отворя и двата кашона, за да видя дистанционното да не е отплувало към неизвестен получател, но то беше в малкия кашон при вътрешното тяло. Иначе нищо не липсва, но като цяло напоследък все имам по някое такова дребно разочарование с поръчките от емаг.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от slimini; 18-08-25 в 15:29.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

По принцип кашона се отваря отдолу при разпечатването за да вдигаш само кашона вместо цепеницата вътре, която в повечето случаи излиза с клизма.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2024

Предполагам визираш кашона на вътрешното тяло. Него го отворих, само да съм сигурен, че дистанционното е вътре, а не го е взела палавата ръчичка, която е бъркала във външното
    Този пост е редактиран от slimini; 18-08-25 в 21:56.

18. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

От бая време не съм активен във форума, но пък хвърлям по едно очо от време на време. Тази година, реших да сменям Хитачито 18-ка в хола, понеже от възрастта или може би през годините съм ползвал някакъв агресивен препарат, пластмасите взеха да се разпадат. Климатика си работи прилично и затова реших да го закарам на село и да взема нещо за хола, пак 18-ка.(понеже топля преходно и спалня). Лошото е, че колкото повече ставаме ЕКО, толкова повече падат килограмите на климатиците. При наличието на двата цепеняка 12EAWF и 12TSWF работят безотказно, реших че е безмислено да набивам 3К + за някой супердупер жиперинвертор, та вчера отварям страницата на TSWF цепеницата и гледам 18-ката с 20% отстъпка и ляга на 990лв. Та срам не срам си поръчах една. Тук няма отзиви за нея а и от румънските ревюта е оскъдна информацията, но викам ще рискувам, все пак ако не е каквото е написано на брошурата, си я засилвам обратно към румънско. В сайта са дали 10/38кг и ако приемем от снимките, че това е ребрандиран TCL TP11 или TCL Ocarina както е при поляците, то модела от 2023 е 11/35кг а от 2024 е 13.5/37кг. Дето се вика другата седмица ще разберем. Ще се радвам ако някой случайно вече се сдобил с такъв климатик да сподели информация, ако ли не аз ще давам по-натам.
    slimini одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 13:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 22:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 08:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 21:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе