сега кой модел след като спряха 12TSWF ?
алтернативи?
сега кой модел след като спряха 12TSWF ?
алтернативи?
Той не е спрян,просто стана пръчка като останалите![]()
EAWF без да очакваш чудеса от него и то когато е с някаква отстъпка и е на около 500 лева. Гювеча с хубаво и евтино свърши. избутах една зима с EAWF в кухнята и не ме е оставял на студено. Не съм му мерил консумация, но поне и в дните когато всички машини по сградите замръзваха си топлеше. 1-2 пъти съм го обливал с топла вода, защото беше хванал скреж чак на решетката на вентилатора на външното тяло заради влагата във въздуха
Появяват се прекръстени Мидеи на промоция под 650лв. но и там вътрешното е под 8.5 кила, а външното горната граница е 23.2 кг. като говорим за 12000BTU
12 TSWF има снимка на етикета на външното в емаг. Прилича на TCL Ocarina TPG31 и Alpin Nordic, развърта до 4.9 кв. Вътрешното е с дебит 680м3/h. и прилича на TCL TPG21.
По-нагоре беше писано, че е T Smart U
В грешка си. Новата ревизия няма нищо общо с T Smart U.
Моя грешка наистина -написано e че прилича на T-Pro TP 11
Викнах за брат ми един EAWF, че е с ваучер и стъпва на 520 лева с доставката. Има една стая, в която няма климатик, че е фен на моделите по 2000 лева, а все не остават толкова за глезотии. От миналата година го мъча и сега клекна най-накрая, даже като му казах, че е 5 години гаранцията, още не ми вярва, че дилемата беше дали за 200 лева разлика между само материали или монтаж от фирма да има гаранция или да няма. Имаше дилема дали да е EAWF или 12WIFI, ама викам за 70 лева повече, ще има поне въртящи се клапи наляво и надясно
Защо не взе TSWF идва с 200лв повече?
За спалня е. Имам два броя EAWF и съм доволен, а новия TSWF все още не знаем що за стока е. Между другото, днес им пуснах през приложението функция почистване и се оказа, че я има и работи - заскрежи питата и после я загря, за да изпари, а вече дали това върши на практика някаква работа не съм сигурен
Дойде цепеницата EAWF. Две неща бях поръчал според условията на промоцията. Първото - четка за зъби дойде на другия ден: Имаше си смс, всичко точно. За климатика ни вест, ни кост, ни смс - добре че си следях на сайта, че е със статус "в куриер за доставка", та да знам да си го чакам. Няма смачкано и подбито по кашона, което ми е основно притеснение, свързано с доставките на ЕМАГ. но има липсваща част от стереопора на дъното, а и самия картон на дъното там беше отварян - явно някоя палава ръчичка по складовете е бъркала нещо да търси там, но така че кашона да изглежда запечатан, та имайте си го предвид. Реално ръчичката е имала достъп до плика с кондензната тръбичка, бандажната лента, малките филтърчета и маджуна за дупката, та и да липсваха, нямаше да е драма, но все пак съм почти сигурен, че някой нещо е търсил там. А и ми се наложи да отворя и двата кашона, за да видя дистанционното да не е отплувало към неизвестен получател, но то беше в малкия кашон при вътрешното тяло. Иначе нищо не липсва, но като цяло напоследък все имам по някое такова дребно разочарование с поръчките от емаг.
Този пост е редактиран от slimini; 18-08-25 в 15:29.
По принцип кашона се отваря отдолу при разпечатването за да вдигаш само кашона вместо цепеницата вътре, която в повечето случаи излиза с клизма.
Предполагам визираш кашона на вътрешното тяло. Него го отворих, само да съм сигурен, че дистанционното е вътре, а не го е взела палавата ръчичка, която е бъркала във външното
Този пост е редактиран от slimini; 18-08-25 в 21:56.
От бая време не съм активен във форума, но пък хвърлям по едно очо от време на време. Тази година, реших да сменям Хитачито 18-ка в хола, понеже от възрастта или може би през годините съм ползвал някакъв агресивен препарат, пластмасите взеха да се разпадат. Климатика си работи прилично и затова реших да го закарам на село и да взема нещо за хола, пак 18-ка.(понеже топля преходно и спалня). Лошото е, че колкото повече ставаме ЕКО, толкова повече падат килограмите на климатиците. При наличието на двата цепеняка 12EAWF и 12TSWF работят безотказно, реших че е безмислено да набивам 3К + за някой супердупер жиперинвертор, та вчера отварям страницата на TSWF цепеницата и гледам 18-ката с 20% отстъпка и ляга на 990лв. Та срам не срам си поръчах една. Тук няма отзиви за нея а и от румънските ревюта е оскъдна информацията, но викам ще рискувам, все пак ако не е каквото е написано на брошурата, си я засилвам обратно към румънско. В сайта са дали 10/38кг и ако приемем от снимките, че това е ребрандиран TCL TP11 или TCL Ocarina както е при поляците, то модела от 2023 е 11/35кг а от 2024 е 13.5/37кг. Дето се вика другата седмица ще разберем. Ще се радвам ако някой случайно вече се сдобил с такъв климатик да сподели информация, ако ли не аз ще давам по-натам.