Страница 159 от 161 ПърваПърва ... 109149157158159160161 ПоследноПоследно
Резултати от 2,371 до 2,385 от общо 2403
Like Tree946Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

В такъв случай взимайте смело, каквото влиза в бюджета пък каквото сабя покаже, пожелавам ви успех ако не се справя в най-студеното ще пускате нещо да допълва.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

HiDefinition мисля че беше слагал такъв да какже как се справя,дефростите как са и дали е със нисък минимум

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

[QUOTE=HRS9;1086600]След кратка справка относно шумовите показатели на повечето цепеници, трябва да кажем, че какъвто и избор да се направи ще бъде огромен компромис

Има разлика между звуково налягане и звукова мощност. Различни неща са.Понякога пишат едното понякога другото без да уточняват и стават обърквания.А и на тия описания на емаг не им се доверявай много, че в повечето случаи си ги смучат от пръстите или са копи пейст за всички модели.22 дб не е толкова зле за бюджетна машинка. Напълно поносимо е.А освен сила на звука има и честота на звука Hz. При различна честота на звука също има различно усещане за шум. Така, че показателите на хартия не са особено миродавни а и възприятието на всеки човек за шум е различно.
    Ivanskin одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Ако е само 22 е чудесно, в Емаг обаче пишеше 32. Явно данните им не са верни. А и като цяло е важно на втора и трета степен как е шума, защото в режим отопление на първа много малко машини се справят и работят адекватно.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Замерих TSWF на low 27,6db,12wifi na Low също показва толко,това на 1.5м от тях. Като се абстрахираме от цифрите,които са замерени с телефон,на мен в стаята където е TSWF ми е трудно да спя.При 12wifi си спя,та даже не го чувам,а е и по малка.Та казвам го пак,шума е субективен,но предпочотам 12wifi да ми размразява на всеки час по 3мин(не го чувам,кога го прави),от колкото TSWF да ми изкара акъла при дефрост
    HRS9 одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

При мен дефроста на tswf е доста тих. Чуват се само леки припуквания на пластмасата и леко свистене. Няма въздишки и пуфтене. Трае около 10 мин. Не че съм хващал много щото са редки а и не прекарвам много време при него.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Цитат Първоначално публикувано от Lucky Acho Виж публикацията
    При мен дефроста на tswf е доста тих. Чуват се само леки припуквания на пластмасата и леко свистене. Няма въздишки и пуфтене. Трае около 10 мин. Не че съм хващал много щото са редки а и не прекарвам много време при него.
    При мен също на TSWF-те които имам на брой 5 не са шумни а и са доста редки, но да за всеки шума е относителен!
    Lucky Acho одобрява това.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Да се "похваля" и аз, че влязох в отбора с едно дърво 18-ка TSWF. Веднага се наврях вътре да видя какво има:IMG_20251017_222148961.jpg IMG_20251017_222225587.jpgIMG_20251018_102301617.jpgIMG_20251018_102331626.jpg
    HiDefinition и slimini харесват това.

11. Novice
    Тук е от
    Sep 2025

Цитат Първоначално публикувано от teodorpc Виж публикацията
    Да се "похваля" и аз, че влязох в отбора с едно дърво 18-ка TSWF. Веднага се наврях вътре да видя какво има:
    И това което видяхте вътре добре ли е ? Резгледах снимките , но тъй като не съм специалист по климатиците и съответно нищо не разбрах и затова питам

12. Member
    Тук е от
    Nov 2013

За парите си е добре. Вече другото ватметрите ще покажат и който го има данни за дефростите.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

От тия допълнителните джиджафки, само пластелина и дистанциинното ще ти вършат работа

14.  

15. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Още е прекалено топло за дефрости. Иначе от това, което забелязах, и той както старата версия си има покачване на минимума спрямо външната температура. За момента много се радвам на ГЕН функцията. Тествам го на 1 и 2 ама май сега в топлото време ще го държа на 1.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от mladen65 Виж публикацията
    И това което видяхте вътре добре ли е ? Резгледах снимките , но тъй като не съм специалист по климатиците и съответно нищо не разбрах и затова питам
    Ами не знам дали е добре, защото сигурно разбирам по-малко и от вас, но качих снимките за да дам актуална информация за това, че поне на 18-катавъншното тяло все още е с двуредов топлообменник и тежи 38кг.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    От тия допълнителните джиджафки, само пластелина и дистанциинното ще ти вършат работа
    Набутах и дренажните мъркучета,Лентата е некъв тестис, а на всичкото отгоре я изпокъсах, понеже ми беше малко тесен отвора в стената и най-вече защото съм аматьор и това ми е първият климатик, който монтирам от-до. За малко да успея да го пусна тази вечер, но се оказа, че китайската вакуум помпа от AliExpress и манометрите са с маркучи на 1/4 ,а сервизния щуцер на външното е по-голям. И не мога да разбера колко е 5/16, 3/8 някаква каша е с тези цолови резби. Ще питам утре в магазина и направо цял маркуч за R32

17. Junior Member Аватара на di-ko
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Stara Zagora

Току що върнах , отказах доставката на една 18-ка , вътрешното тяло е различно от старото и при теб е така видно е от снимките . Може в описанието на Емаг да видиш как изглежда старото тяло , имам купени 3 бр 12-ки от старият модел . Приключих с тези измамници .
    HRS9 одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от di-ko Виж публикацията
    Току що върнах , отказах доставката на една 18-ка , вътрешното тяло е различно от старото и при теб е така видно е от снимките . Може в описанието на Емаг да видиш как изглежда старото тяло , имам купени 3 бр 12-ки от старият модел . Приключих с тези измамници .
    Не знам старото как е изглеждало, но моето е като на сайта. Да не би 12-ките да са с различно вътрешно?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе