Страница 157 от 161 ПърваПърва ... 107147155156157158159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,341 до 2,355 от общо 2401
Like Tree945Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Sep 2025

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от MeilaNeBachka Виж публикацията
    Опитах се да се регистрирам по-рано, но имах проблем с получаването на мейлите за създаването на акаунта.

Както и да е, здравейте колеги. Следя темата от месец насам или повече. Не разбирам много от климатици и темата ми беше страшно полезна. Предлагаха ми едно Daewoo, което при всички положения излизаше по-лош и по-скъп от ACT18-TSFW. Четох, че 12ката са я прецакали и не става за нищо вече, но видях в едно Румънско ревю, че при 18ката все още си седи стария хардуер. Никъде не се споменаваше топлообменника, но реших да рискувам все пак. Климатика работи перфектно и беше монтиран Понеделник.

Няколко неща да отбележа:

* Климатика си е с двоен топлообменник
    * Външното тяло си тежи точно 38.1 кг.
    * Външното тяло дойде без чучур за конденза при размразяване
    * Мрежестия филтър на вътрешното тяло е изключително тънък в сравнение с другите климатици у нас
    * Пластмасите, за сметка на това, са доста дебели. Трябва да положиш значителни усилия да извадиш "Кожуха" на вътрешното тяло
    * WiFi модула работи успешно и с приложението Tuya Smart, което означава и директно с Home Assistant и Google Home

Ако има въпроси, мога да отговоря.
    Това чудо на техниката ли сте купили и още ли смятате че си заслужава
    Климатик Star-Light ACT-18TSWF, 18000 BTU Wi-Fi, Клас A+++/A++, Технология Gent-Wind, 3D въздушен поток, 3D инвертор, Интелигентно обезвлажняване, Follow me, Функция за отопление, Дисплей, ACT-18TSWF, Бял - eMAG.bg

2.  

3. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Да, точно този модел взех, колебаех се дали да не скоча на ACT-18Wifi, понеже няколко колеги го имат и са доволни, но реших да скоча в дълбокото и да рискувам с 18TSWF, гледайки и клипчета в нета на еквивалента му от TCL. Още като дойде и като му отворих кашона, външното тяло ме изненада, че на обем е по-голямо от на 18-ката ми Хитачи. Сега след като е монтиран на мястото на Хитачито, и мога да го следя как работи, още повече ме очарова. Много по тих, по-голям дебит от на Хитачито, и в спалнята се усеща хладният въздух. Ниския минимум също е голямо предимство. Хитачито беше като конвенционалка, този почна да се усеща като инвертор.
    Това е на база охлаждане, за отопление тепърва ще си проличи дали съм уцелил модела или съм гризнал дръвцето. Времето ще покаже

4. Novice
    Тук е от
    Sep 2025

Да, точно този модел за около 910лв. За парите си е идеален! Както казах, с двоен топлообменник, WiFi-a e лесен (Даже вече съм си направил две автоматизации), работи много тихо и се усеща, че работи. Харчи между 210-230w да поддържа стаята и коридора (36 квадрата) на 22 градуса. Пиковите не са минавали 670 от доста затоплен коридор. Държа няколко сървъра и друг хардуер и принципно доста се отоплява.

Заради това, за разлика от колегата по-горе - няма да мога да споделя особени впечатления за през зимата. Рядко се налага да пускам климатика да отоплява поради техниката.

Единствения минус, който мога да отбележа е във връзка с wifi. Когато спреш климатика от дистанционното, не можеш да го пуснеш от WiFi. Малко досадно, но доколкото четох за тоя WiFi модул бил познат бъг и за някои версии даже има фикс. Проверявам за ъпдейти през приложението и така. През това време съм казал на жената да си ползва телефона

5. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

Аз моя го взех за 990лв, предполагам, че ако се дебне ще може да се вземе на цената на колегата. При мен го няма този проблем със спирането от дистанционното и пускането през приложението. Работи без проблем.
    MeilaNeBachka одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

Отговор: Re: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от mystikalrs Виж публикацията
    Доста добър минимум моя хипер инвертор Дайкин ftxm20a по малко от 90-100 вата не пада и то вечер-сутрин. Е вярно има много добра производителност кпд, но китайските пръчки явно слизат по ниско. С колко градуса духа при тези 66 вата
    Мерил съм го моя tswf,външна температура 22 градуса, в стаята беше 27, пуснах го на 25 градуса след половин час го погледнах работеше с консумация 68w и 19.5 градуса температура на струята.

7. Junior Member Аватара на hgeorgiev
    Тук е от
    Dec 2021

Така. Пиша понеже има развитие. Положително. След около 10–Тина дни след регистрацията на рекламацията в ЕМАГ, ме посетиха от пансервиз и констатираха проблема в платката. (Което беше ясно). След почти 30 дни ми се обадиха от ЕМАГ да ми кажат че Пан сервиз не могат да доставят платката и те са се обърнали към друга фирма, която се ангажира да я достави за още около 10-Тина дни. Дали мога да изчакам или имало още две опции. Прекъснах женицата, като и казах, че няма проблем да чакам още 10 дни, и другите опции не ме интересуват. (Не искам да ми подменят климатика с друг който вече е с по леко външно тяло ). За това, че ще изчакам ми дадоха ваучер за 50 лева. Вчера дойдоха от пансервиз, смениха платката и всичко заработи нормално.
    Този пост е редактиран от hgeorgiev; 18-09-25 в 20:59.
    Lucky Acho и MeilaNeBachka харесват това.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Sep 2025

Предвид промените по топлообменниците какво бихте си взели ?

17кв фургон, слабо изолиран с 4см изолация, на 1 метър от земята.

ACT-12 wifi e на 479лв с доставката, мисля да е той.

Имам бюджет и до 1000, но ще се използва изключително рядко , основсно за студене. Видях по-нагоре че 18ката е още с двоен топлообменник за 980лв с доставката , но е доста голям и мисля че ще му дойде малко помещението.

- - - - - - - - - -

Взех си, Инверторен климатик Star-Light ACT-12EAWF, 12000 BTU, Wi-Fi, Бял , 60м гар. 436лв с доставката. За тея пари и конвектор да е е ок.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ще ти свърши работата 12-ката.С 18 ката ще си търсиш някое кюше да се скриеш от струята. Вчера ми попадна и по-евтин
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

В момента има ваучери с 30% отстъпка за 09wifi и 12EAWF. 09-та идва на 370лв, а EAWF на 427лв което си е доста промоционално

12. Junior Member Аватара на Asen Ikonomov
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Kюстендил

Да, но доставката на Сатурн-а е 93лв. Аз си взех 09wifi за 390 с доставката.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

EAWF, външно тяло на табелката 24 кг, на кантара 22кг. Вътрешното си е добре. И на табелка и на кантара е 8 кг. !!! Аз ли не го тегля както трябва или има нещо криво?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Пак добре, щото някои Аукси вече са с 18 кила.На тия пари можеш да вземеш вече макс 23.2кг.

16. Member Аватара на slip in
    Тук е от
    Aug 2022

09wifi дойде с 19 кг., а 12 wifi с 20 кг. Всичко е орязано до баш цепеница.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2022

Доста са ги орязали тцтцтцт

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2021

То добре, ама поне да си го напишат както трябва.Не може на табелата да пише едни килограми а реално да е 2 кила по-леко тялото. Излагат се.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе