Страница 169 от 173 ПърваПърва ... 119159167168169170171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,521 до 2,535 от общо 2587
Like Tree987Одобрявам

Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Отговор: Всичко за Star-Light цепениците продавани от Емаг.

Цитат Първоначално публикувано от dlaskov Виж публикацията
    Ето схема, за да се види къде ще стои. Просто заради квадратурата, която ще покрива си мислих за 18-ка. В спалните не искаме климатици, че жената не обича в стаите климатик, а и в едната спалня няма как да монтираме (13кв.м.)

Ако заложиш 18-ка в антрето,докато задуха ще е претоплила и следователно изключила. За да стигне нещо от стопления въздушен поток до стаите климатика трябва да духа по дълго време. Заложи 12-ка,която си харесаш.
    Boooom одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Тези двете 18ки изглежда са с подобно тегло, а с какви компресори са кой знае, в смисъл дали там има разлика.
    splendor май е писал че има едната 18ка, ще е интересно до какви ватове се развърта и не може да не са сложили там над 10 кубиков компресор, те щом на по-малките капацитети слагат 9,8.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2013

GMCC големи са. Не са като на 9/12.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2024

То се предполага че са пак на този производител, но ми стана интересно какви са - 11/12/14 и до колко вата стигат като за 18ка, предполагам не са двойнороторни за тази цена и оттам минимумите няма да са от ниските, но според приложението в крайна сметка

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не гледайте параметрите в Емаг, защото не се актуализират.Май Сашо беше изровил преди време една таблица кои модели с какви компресори са и колко фреон имат, а и други данни, които не помня.Някой ако се разрови по чуждите сайтове, може и да намери нещо актуално, въпреки че ме съмнява, защото с всяка партида пристигат все по орязани.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Ами честа практика като с хранителните продукти например - държиш една цена, с която са свикнали хората и са настроени психически да платят толкова и само режеш суровините/намаляш грамажа, което е скрито увеличение на цената. Но нормално понеже и материалите скочиха.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от casal Виж публикацията
    Ами честа практика като с хранителните продукти например - държиш една цена, с която са свикнали хората и са настроени психически да платят толкова и само режеш суровините/намаляш грамажа, което е скрито увеличение на цената. Но нормално понеже и материалите скочиха.
    Ти остави друго, ама тия евтините климатици почнаха да ги пускат тук там к алуминиеви топлообменници.Така можеш да се наиграеш, че не е истина.
    HRS9 одобрява това.

10. Novice
    Тук е от
    Jan 2026

18-ка съм избрал, защото преди беше монтиран на същото място Hitachi RAK35RXE/ RAC35WXE, обаче сдаде багажа компресора (само на 4 години!) и не ми се инвестира пак в скъп климатик, та се насочих за 18-ка, защото ще е г/д мощен, колкото стария.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Това Хитачи което си посочил е 12-ка. Ако не искаш после да пишеш как си се наиграл с китайска цепеница,която не топли ме послушай,визирам 18-та. Климатик се избира по помещението в което ще бъде монтиран,а не по вратите които ще му отваряме. И двете 18ки ще топлят помещения над 40кв,но по този начин затворени ще са в продължителен ОФ и няма как да разгърнат потенциала си.

п.п. Не се притеснявай,че 12-та няма да стопли. Имам ги всичките модели от цепениците и съм наясно с какво могат да се справят.
    Този пост е редактиран от HiDefinition; 14-01-26 в 18:01.

12. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

18-ка TSWF, развърта до 2.6kw.

13. Novice
    Тук е от
    Jan 2026

Добре, ако 18-ка е твърде голяма за моят случай, тогава заслужава ли си от новите 12-ки TSWF, имайки предвид , че са орязани и вече не са с двоен топлообменник или направо по-евтиният EAWF?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2013

Аз съм противно, на това, че 18 е много. Тя може да слиза и доста ниско. Не е казано, че ще върти на 2.6.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Цитат Първоначално публикувано от dlaskov Виж публикацията
    Добре, ако 18-ка е твърде голяма за моят случай, тогава заслужава ли си от новите 12-ки TSWF, имайки предвид , че са орязани и вече не са с двоен топлообменник или направо по-евтиният EAWF?
    Направо EAWF.

17. Senior Member Аватара на splendor
    Тук е от
    Oct 2011

В момента съм я ограничил на 50% на работата на компресора и след дефрост повече от 1.2kw не качва.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2024

2,6 на мен ми звучи прилично, и ако е по-голям компресор и за тази цена и тегло на външното, няма място за оплакване, там където има нужда имам предвид.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатик STAR LIGHT 09WIFI
    От miro72 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-22, 14:02
  2. Отговори: 11
    Последно: 16-06-18, 23:43
  3. ЕМАГ
    От FearMe във форум Бял списък
    Отговори: 15
    Последно: 05-12-17, 09:22
  4. Телевизори Star Light - мнение?
    От drkalo във форум Други телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 21-09-17, 22:39

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе