При 32 инчовият. Меню - Инсталация - Ръчно търсени. След като напишеш канала или честотата даваш ОК. Намира програмата и ти я подрежда последна. Даваш пак ОК и от това меню вече има за местене на програмата.
55" LCD
52" LCD
48" LCD
47" LCD
46" LCD
42" LCD
40" LCD
39" LCD
37" LCD
32" LCD
26" LCD
24" LCD
22" LCD
19" LCD
При 32 инчовият. Меню - Инсталация - Ръчно търсени. След като напишеш канала или честотата даваш ОК. Намира програмата и ти я подрежда последна. Даваш пак ОК и от това меню вече има за местене на програмата.
Така де:Първоначално публикувано от ogibo
Меню - Инсталация - Ръчно търсени.
Намирам я заедно с още десетина на тази честота.
Проблемът е, че след като ми изкара списъка не мога да правя нищо. Телевизора автоматично отива на първата от списъка, а тази дето я е нямало досега запаментена ...
Гледал съм отпред, отзад - никъде не се добавя
Това явно е при цифров сигнал. За съжаление няма как да пробвам.
Здравейте пак, от много четене съвсем се опетлах,затова ако може кои от 22 инч. телевизори на Finlux бихте ми препоръчали?
И това с часовника на тв -то не ми стана много ясно.Така ли се самоизключват след извесно време работа и ще се налага пак да се включва?Понеже майка ми е доста възрасна и искам нещо което да работи прилично а не да ми звънка -тв-то пак спря и т.н.
Има опция в менюто от където да се изключва тази функция или да се настрои след колко време телевизорът да се самоизключи.
Най после успях да намеря и запаметя програма ръчно. По начина на ogibo стана при мен Меню - Инсталация - Ръчно търсени. След като напишеш канала или честотата даваш ОК чакаш така известно време и после още един път OK Появява се друго меню с подредбата на каналите. В моя случай на 15 канал нямаше никаква програма запаметена поради разместване от кабелния оператор, отидох на 15 канал и там си намерих липсваща програма и по начина изписан по горе я намерих. Като се появи второто меню с подредбата на калите на 15 номер ми дава новата програма и му давам OK излиза съобщение , че има вече програма на този канал и пак давам ОК и вече тогава е запаметена на 15 номер. Този който е писал софта на тези ТВ може да иде да си сложи въжето.
mitaka_1, цифрова или аналогова програма добавяш?
Аз лично ще му бутна стола или там на каквото е стъпнал. Биваше и самото меню да е малко по-прозрачно че от долу да виждаш и коя програма върви. За тези пари толкова.Първоначално публикувано от mitaka_1
Търсенето за аналогов може и да става, ама за цифров - Ц
Иначе какво му е на този писал софта - ТВ-то има доста добри настройки за разтягане и мърдане на картината, инфото за канала показва всичко, което се сетиш - от честотата до прогрес бар докъде е стигнало предаването
Има си трески за дялане ама не вярвам някой да изкара нов софт или да се обнови по кабела
Някъде в ръководството четох че софта се сменя през DVB-T, или поне с такова впечатление останах. Аз поне съм близо до Турция та може да ме огрее някое up-че. angel
Здравейте. Закупих телевизор Finlux 22FLHY930LHU FHD.
Моля да опишете как се влиза в сервизното меню.
Също така, ако някой може да ме посъветва какви настройки да направя на звука, за да не кънти толкова.
В момента всички стойности са на 0.
А първа страница за какво е ?
Как се влиза в сервизното меню на телевизори Finlux
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...3f15cf#3123122
http://translate.google.com/translat...22&sl=et&tl=bg
Ами нищо не се разбира от това, пък и нямам копче за звука на телевизора.
1- телевизора на ст бай
2 - натиснете бутона на телевизора за звука +/- няма ли ?
3 - Натиснете бутона за менюто на дистанционното управление
4 - Натиснете TV бутона на дистанционното управление
5 - отпуснете бутона на телевизора за звука
6 - пуснете телевизора - доколкото разбрах
7 - Натиснете бутони за да изберете различните сервизни менюта / ама кои бутони , дали са стрелките ??? /
Вярно бе - егати превода По добре не пробвай а и няма какво да правиш , най много да го объркаш и това няма ресет като биос на компютър . Плюс това ако отиде телевизора на ремонт - разбират кога е влизано в сервизното .