Дали ще се предага в България ? Или остава мечта да се види това чудо :D
Дали ще се предага в България ? Или остава мечта да се види това чудо :D
При пресметната цена от 9300 долара (и имайки предвид, че цената в долари обикновено е равна на цената в евро), потенциалните купувачи тук не са много От друга страна някои българи карат Бугати Вейрон из София, та знае ли човек
Така е да . Мой познат преди няколко години си купи Sharp 52XS1 който ако не се лъжа с тунери и т.н излизаше над 15 000 лв . За всеки влак си има пътници. То този телевизор ако някой го внася за България би трябвало да се Интерсервиз. Все пак те са за Шарп.
Те СА СИ Sharp.
Просто са купили марката и пускат продукт. Стискам палци да са запазили нивото на изпълнение и сериозността на досегашните продукти от тази линия, а не да са набутали напудрен Sharp в нова опаковка, каквито са опасенията на повечето хора.
Цената едва ли ще е проблем при положение, че доста хора накупиха 50-60 инча Kuro и 65-ци Панасоник.
Въпроса е, че в тоя сегмент трябва наистина да си добър, а не да рзиташ евтини маркетингови трикове.
Определено ще са едно ниво над останалите марки. All Elite LCD TVs are THX, THX 3D Display and ISF certified.
Ще се продават само в САЩ. Ако някой се интересува ,има си имейл за връзка.
Ellin Everson
Email: ellin.everson@sharpusa.com
Точно при изключване само от дистанционното часовникът просто "спира", например, ако си го спрял телевизора и е показвал 13:00 ч не ряаботи един час и го включваш часовникът си "почва" от 13:00. На мен ми се вижда странноПървоначално публикувано от tweeg
И по кабел или цифров ефир наистина се сверява сам но аз го ползвам със сателитен приемник и няма как да си "самоправя" часа. Може да пробвам още един път първоначална настройка "на чисто", че и при мен от магазина насам не е пипан.
Мерси за инфото.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1313271050[/time]_________________________________________________
При мен някои .mov i .flv си ги чете като смениш разширението на файла на .mp4Първоначално публикувано от tweeg
През hdmi от компютъра си пуска dts.
Не беше работил от снощи и сега точно го пуснах.Първоначално публикувано от kasovnik
Първите няколко секунди не даваше час, после даде 22:35, след около 10 секунди си се оправи и показа 12:03.
Та явно като спи телевизора и часовника спи
Има настройка за изгледа на плеъра от менюто, където сиизбрал размера на субтитрите. Най-отгоре се намира.Първоначално публикувано от tweeg
Има проблем с кирилизацията на конкретният модел, има софтуерен "ъпдейт"(по-ранна версия по спомен) при която при задаване на език на субтитрите-руски, излизат на български. Въпроса е,че е времеемко да се "намери" ъпдейта, все пак питай в магазина.Преди около седмица взех един Finlux 16FLX850U. Телевизорчето горе долу става, но не може да плейва български субтитри
Би трябвало с твоя модел да върви в комплекта.Трябва ми адаптер за кола на 12V с ТАКЪВ накрайник.
Изключването по-скоро идва от настройката за автоизключ. - по подразбиране е на 4 часааз имам същия, забелязал ли си, че часовникът "спира" като изключиш телевизора :default (поне на скарт и чинч, на тв не съм го пробвал).
Сигурно поради този бъг периодично през деня пита дали да изключи, въпреки че всички таймери са изключени, само пестене на енергия е включено, но то само прави екрана по-тъмен, не вярвам да е това причината.
Що се отнася до часовникът той може в конкретният модел да се настройва ръчно, но се актуализира от тунера(цифров или аналогов). Като угасиш угасва и той Не става да се ползва за "будилник". Според инженерите на Вестел идеята зад таймера е да напомня. Ако докато гледаш, забравиш да смениш канала тв-то да го направи. Заложено е на хардуерно ниво. Вярвам, че при следващи разработки ще бъде преосмислено от тях.
Ако оставим настрана таймера модела е с матрица на LG и има чудесен ъгъл на виждане и цветопредаване+контраст.
Сега като каза и го намерих. Доста по-добре е така - зарежда много по-бързоПървоначално публикувано от elvandin
Има още едно нещо дето не мога да си го обясня.
Като дам Info ми излиза информация за канала - TXT за телетекст дали има, DVB-C, че съм на кабел, едно ключе, че канала е кодирам и т.н. Ама има едно I/II - то за какво е. При мен излиза на AXN
Да, съвършено вярноПървоначално публикувано от elvandin
Нямам възможност да пробвам с цифрова кабелна, но подозирам, че е за звука (моно-стерео).
Е за звука и през ум не ми е минавало, че може да е.
Оказа се, че на AXN имам звук на български и английски и затова е излизало това I/II.
Явно бая възможности има в телевизора, ама пусто като не са описани и "гадаем" по форумите.
10x още веднъж.
Сервизите 100% разполагат с фирмуер - така че пишете им и ги помолете да ви го пратят.
http://www.finlux.fi/asiakastuki/huolto/huoltopisteet/
Pioneer Elite Pro-60X5FD
http://www.highdefjunkies.com/conten...y-Kevin-Miller
https://www.youtube.com/watch?v=9iCuObcaY2g#ws
http://www.hdtv.ru/news/industry/112...chayut-3d.html
Колеги, за мое удивление днес видях, че марката Hitachi вече е представена в България. Моля ако някой има информация за това къде се сглобяват въпросните телевизори да бъде така добър да я сподели, благодаря!
И телевизорите Хитачи са на изчезване като българското кисело мляко и българските обувки
http://www.investor.bg/news/article/121268/261.html