Бихте ли ми дали препоръка за някакви кодеци, ДОБРИ, кодеци и драйвъри за Ge Force 4 FX ама да се по-качествени ако може!!!
Благодаря на всички отзовалисе!!!![8D]
Бихте ли ми дали препоръка за някакви кодеци, ДОБРИ, кодеци и драйвъри за Ge Force 4 FX ама да се по-качествени ако може!!!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Бихте ли ми дали препоръка за<font color="red"> някакви кодеци, ДОБРИ, </font id="red">кодеци и драйвъри за Ge Force 4 FX ама да се по-качествени ако може!!!
<div align="right">Originally posted by CCCP_FAN - 18/09/2004 : 10:24:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... някакви кодеци, ДОБРИ,
http://members.home.nl/klitecodec/klcodec231f.exe
За Ge Force 4 FX ползвай www.Google.com и/или сайта на производителя.
първо - geforce 4 fx? fx е името на geforce 5 серията.... каква ти е точно картата?
значи klite не е codec, а пакет codecs! codec-и са divx, xvid, ac3, elecard и т.н.
инсталираш divx 5.2, xvid 1.0.2, ac3filter 0.7, divx audio (другото име на mp3 кодека за филми) и ти гарантирам, че 99% от филмите ще ти вървят.
ако компа ти е слаб, тогава слагай ffdshow вместо гореизброените, но имай предвид, че на някои машини прави сериозен проблем с някои версии на xvid, а и той не може да декодира пълноценно правените с по-нови версии на divx филми.
ако имаш "лошия навик" [] да гледаш svcd/screeners, тогава ти трябва elecard, но гледай принципно да минеш без него, защото изтече ли му trial-a става наистина досаден...