Аз просто прочетох и други форуми по темата и това, до което са стигнали други хора като извод... Нямам проблем с еди-коя-си фирма лично аз, нека да е ясно. Още по малко с Mr.TECHNO - не го познавам, няма как да имам. Именно защото нямам и не смятам да имам, не съм сезирал никой, освен този форум и, надявам се, съвестта на някои хора. Темата е добра, не защото става въпрос за еди-коя-си точно, а защото критикува безпринципността на известна част от производителите на софтуер - вкл. световни такива.
Неправомерен достъп до сървър на който и да е не съм осъществявал, спокойно. Но адрес, име и парола на този сървър ги има из нет-а...
Искам наистина публично да се извиня на Mr.TECHNO, ако съм го засегнал! Съжалявам, че се налага да защитатаваш точно тази кауза за невинността на еди-коя-си фирма, за която някой твърди, че не играе по правилата и пуска някакви неща...
В знак на уважение към Mr.TECHNO, ще редактирам всичките си постове досега и ще заменя името с "еди-коя-си БГ фирма" - нека не цапаме толкова. Който иска - да се присъедини към мен.
Но наистина нека обсъждането на темата продължи - наистина има много неясни моменти
Кой крив и кой прав - не се решава във форум.
Лека вечер