Ок, и аз спирам по темата.![]()
Линковете не работят. Ако може, моля дайте работещи линкове.Първоначално публикувано от koranto
Цитат на: koranto в 2004-10-07, 09:48:59
То оставаше и да работят - от преди 2 години е поста. Нямаше смисъл да я изриваш тази тема от архивите...
Gensoft Вече пуснаха безплатна версия на прорамата си - достъпна за всеки
Има скалдово стопанство и елементарни справки .
за без пари и това е много , да видим колко от "бучащите" ще си я качат - защото програмата освен че е фрее вече , е много удобна и функционална .
А може ли някой, който има тези записи (TVRip-ове), да ги публикува отново или ако ги има някъде, да сподели работещ линк, за да мога да ги гледам? Моля.
www.arenabg.com/torrentsПървоначално публикувано от XoftWarrior
www.data.bg/torrents
Съвсем наскоро се разбра, че в еди-коя-си БГ фирма все още пазят некоректно получено инфо за потребителите си - ето извадка от лог-файл от тяхното фтп:
_WinUser1=WebFldrs XP - Owner: Office2 , Company: ****
....
_WinUser3=Microsoft Office Professional Edition 2003 - Owner: Office2 , Company: ****....
....
Честно казано, това е леко смущаващо... Това би трябвало да е единствено лицензно инфо, с което да се регистрира уникално новият клиент... И никъде на екрана за регистрация на тва софтуерче не пише, че ТАЗИ информация ще бъде изпратена на....
Ами представете си, че този клиентец, с тази фирмичка от един малък град Р... не си е купил офис-пакета? Макар че струва само 166 $ в и-бей. И като нищо утре ще спре да си плаща и софт-а... и от яд някой ще му прати скромна проверчица... и ще го попита - аджеба, има ли той фактурка за тоз офис-пакет? а за този XP-пакет? И тя стана една...
Явно 2*15,000 лв. глоби от КЗК не стигат... Ама що трябва да се разсмърдява всичко...?
П.С. А да не говорим, че този човечец едва ли иска целият свят да му знае ЕГН-то, понеже се е доверил на една скромна БГ компания...
П.П.С. Защо пак се отваря темата ли? Това, което koranto писа, че еди-коя-си БГ фирма получават по и-мейл, вече го получават чрез регистрационния екран... директно, потребителят САМ си цъка на "ИЗПРАТИ"... Да, ама изпрати посоченото инфоА не всичко
btw, работи ли още programata na devoikata v ofisa?
Нека
![]()
Тоя безплатен пакет да не се окаже обикновен троянец? Антивирусните хващат ли го? Тъкмо реших да я пробвам безплатната версия и сега ме накарахте да се замисля........Първоначално публикувано от Demokart
Ще изчакам още малко мнения преди да я пробвам.....
Не, не е троянец - просто използва твоето съгласие, че определена информация ще стане тяхно достояние. Но освен изрично указаните полета, още куп инфо тече ежедневно към тях... Ако не ти пука дали имаш офис-пакет например, или ЕГН-тата на служителите ти не са някаква тайна, спокойно си наточи бозичката.... А колкото до безплатното... сам ще се убедиш, че то е напълно НЕФУНКЦИОНАЛНО, ако наистина правиш бизнес, дори и малък. Но опитай, лошо няма... просто като съвет - НЕДЕЙ въвежда реално инфоУспех.
П.С. О, забравих, не трябва да ти пука, че и аз или някой случаен човек също може да види тази информацияСъвсем свободно, стига да е любопитен
![]()
Това което казвате че ВАЖНА за Вас Информация , всъщност е следене на лицензите !
по този начин се разбира кой колко лиценза е платил и колко ползва .
Има и втори начин - спираш интернета и даавш 3 пъти изпрати - след това се появява един екран с 3 кода - диктуваш ги и си получаваш отключващите кодове само ако си дал инфо и си платил.
Съгласете се че пирати много , по същата логика ще се нахвърлите и срещу антивирусните програми и срещу Microsoft !
ХахахахаЕ ти ме изумяваш с подкрепата си (нали може на "ти"?)
Може би трябва да има подробни указания за по-глупавичките потребители как точно да си спрат интернета?
Или извършват "безплатно спиране на интернета, САМО за регистрирани потребители"
Дайте някакви по-сериозни арументи, не обиждайте форума
![]()
Ади моля те намали тона
като незнаеш как да си спреш интернета- Генсофт ли са ти виновни ?
(толкова ли е трудно - дърпаш лана и готово - или трябва по точно да обяснявам ? )
има си указания - ако нямаш интернет-  натискаш 3 пъти изпрати и после ти отваря кодовете - какво не разбра . Звъниш на телефоните които ти изписва и се регистрираш.
Кажи ми с какво обиждам форума ?
Подкрепям ги защото работя за тях !!!
Интересно ми е какъв е твоя аргумент - безплатна програма която прави много неща ли .
Ясно е указано че тук не се подкрепят теми които имат за цел да накърнят интересите на Български фирми производители насофтуер.
Скачаш на нож защото фаила който изпращаш за регистрация има информация за фирмата ти - това с какво накърнява твоите интереси?
Без това инфо не можем да си направим картотека за фирмите кой колко лиценза ползва сега и колко е платил.
Обаче ако се окаже че ти изполваш повече копия от платените си и ти пратим Ик. Полиция и една камара други инститтуции - почваш да се извиняваш нали ?
( много такива фирми плюха какво не било направено и какво трябва да бъде направено - пререгистрираха се ени господа и какво стана  от 3 платени хубавците са кракнали още 20 копия - това е чиста загуба за нас )
това е само  1 промиил от процентите на хората които не са си купили легално всички копия с които работят
А защо няма бутонче - нямам интернет, по дяволите, покажи ми направо кодовете, защото не искам да им изпращам никаква информация?
Имаше едно време - махнаха го, понеже може би искаха да затруднят хората, които напират "сами" да си лицензират софт-а. Всъщност, единственият друг познат на мен случай, когато трябва да си спреш нет-а, е когато искаш да кракваш Корел Х3Първоначално публикувано от NO CARRIER
Не некърнявам интересите на еди-коя-си БГ фирма с този коментар, не мислиш ли? Задавам въпроси, които важат за всяка БГ фирма, произвеждаща софтуер. А именно - защо никъде не пише, че изпращам информация с какъв Уиндоус и Офис съм? С какво това помага на лицензионния процес, обяснете. А ако е с цел маркетинг, толкова ли е сложно да се обяви, че се събира? Не ми казайте, че "случайно е пропуснато...." Както случайто се е оказал файла на GaBoss навремето...Не исках да се връщам на темата ЗАКОНИ, в които пише, че освен събирането, подсъдно е и СЪХРАНЕНИЕТО... И понеже работиш там, би трябвало да имаш отговор, а не да плашиш с Ик. Полиция... Честно казано, те едва ли биха ви сътрудничили, ако разберат повече по тази тема...
Не се заяждам, просто съветвам хората да внимават къде и какво инфо дават и да търсят правата си... А това, че еди-коя-си фирма е БГ фирма и тук пазарът бил такъв, не е оправдание... Просто мисленето на шефовете трябва да се промени... Стига кракове за Флекс Тайп, стига пререгистрации... Гоните си опашката и се самонавивате, а програмката щеше да бъде много по-малко плюта, ако отделеното време за "подобряване на защитата" бе отделено за самата програма....
П.С. много бих се радвал, ако се придържаме към заглавието на темата, браво на Koranto за сполучливия избор.