Ако трябва да залагам, бих заложил на Зара, но ако зависеше от мен, бих дал наградата на Здравко.[]
Ако трябва да залагам, бих заложил на Зара, но ако зависеше от мен, бих дал наградата на Здравко.[]
Наградата вече е прибрана от продуцентите на предаването, а там за некви жълти стотинки, кой ще ги вземе е се тая.
За съжаление KOKOSH, ти си абсолютно прав... Ако човек си направи сметката за различните начини(SMS гласуване, SMS chat), по които се прибират пари от зрителите и феновете, това просто е един уникален бизнес. Но все пак не забравяй, никой не кара хората насила да пращат SMS-и...:-)
И как само тънко работят хората - Приморско е по-малко от Варна, а Здравко е по-напред....и Варненци яко почват да пишат sms-и. Поне милион да даваха на участниците или поне да имаше втора и трета награда за висененто от 3 месеца. При бегло изчисление, тези, които организират шоуто правят мнооооооого яки кинти.
Благодаря на всички Българи за това, че не допуснаха НЕДОПУСТИМОТО. Честит Ви първи по-достоен победител от двамата финалисти![]()
по-голяма простотия не бях виждал...най-изкуственото шоу на земята...и над 500 хил. малоумника които си дадоха парите на продуцентите, ей така, от добро сърце.
/поправка - 855 хиляди били. Както се казваше в едно друго "шоу" - На печелившите - честито!
<font color="red">Не обиждай и не си позволявай да определяш хората като боклуци.
Поне не в този форум. На следващата такава проява няма да си добре дошъл тук
КрИс</font id="red">
Не стреляйте по пианиста! Той толкова може.
Жалко за Виктор. До края се опитваше ако не може да се пребори с простотията, поне да се отстрани от нея.
Йееее, ПРИМОРСКОООО!!! [][
][
]
Просто АДСКИ много се кефя!!! [][
][
]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сега му е момента да направим предположения, кой ще грабне кинтите, <font color="navy">за да можем да се посмеем януари месец, като разберем фаворита</font id="navy">.
<font color="red">Моята прогноза е за Здравко.</font id="red">
Дайте вашите прогнози с аргументи.[:D]
<div align="right">Originally posted by ru-boy - 21/12/2004 : 10:02:28</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Извинявам се, че цитирам себе си, но както казах, а и Нова телевизия ме послуша, победител е<font color="red"> ЗДРАВКОооооооо!!!</font id="red">
----
Трябва да започна да пускам тото [:D]
И аз бях за Здравко и се радвам, че спечели. Това, че само балъци давали 1.20, за да гласуват е много тъпо казано. Чудо голямо, 1.20 нищо не са (1-2 разговора, дето всеки ги прави ежедневно)! Освен това ако някой не иска да спонсорира предаването, по-добре да не дъвче дъвки Winterfresh, да не пие бира Каменица и т.н.