хихи с изповедалня[:D]
“Биг брадър” - другият парламент
"Хубаво е, че Здравко от "Биг брадър" стана шампион и спечели ония двеста хиляди лева, да му е честито и със здраве да си ги харчи. Но това, че начаса му бе предложено да води листа в Бургас от политици, е показателно. То означава, че мнозина от тях отново в предстоящите избори ще се опитват да ни пробутват популярни личности, без пет пари да дават в каква област на живота са наистина популярни и като такива биха свършили наистина работа именно в политиката......."
Александър Томов
Цялата статия - тук: http://www.standartnews.com/stnews/society/index.htm
<font size="3">Боже, опази България!</font id="size3">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<font size="3">Боже, опази България!</font id="size3">
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*24/01/2005*:* 13:34:16</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
...Опази от Здравко... или от хората, които се опитват да го "пробутат"?
А бе то. щото се чакаме някой друг да ни пази, пък бил той и Господ, зат'ва сме на т'ва дередже...."Който му е слаб ъкъла, да му е як гърба!"
Разбира се, че не от Здравко! Той си е едно нормално българско момче, което просто търси мястото си в тоя свят. За другите ми е думата...
дотук не се изказах по въпроса(за магданоза[^]) просто щото не ми пукаше..
пак не ми пука, но нека да направя една/няколко прогнози:
- здравко ще си купи А-8 ... - естествено ще е крадено и ще му го конфискуват, ако не го блъсне преди това [B)]
- здравко няма да се ожени за христина, или както се казваше...
- ако се ожени - ще се разведе след края на "сезон 2005".... ами то много чехкини, много шведки, много .. народ...[8)]
по-важното обаче в случая е, че здравко НЯМА да вземе 200 000 лв...[xx(]
- ще вземе сумата, дето ще остане след облагането на 200 000 лв доход по таблицата от ЗОДФЛ !!!!
и в духа на рекламите : - " -Но Това НЕ Е Всичко !!!"
....
....
....
- горните многоточия заместват нещата дето ще станат, но засега не искам да ги назова(с истинските имена...[:P])...
- ако не ми вярвате - да ви кажа, че п.врачка като умря - всели се в мен - off - ако някой от вас е EXORCIST - да помага [}] !!!!! /off/
Естествено, че ще ги обложат с данъци, ще дава за благотворителност, ще черпи, ще му искат.....
Според мен повече ще спечели от много други неща като реклама, интервюта, политици.......
Айдееее, и Кайсията се отчете по телевизията...
Да му пожелаем повече медийни изяви
Тю, не съм го гледал...
Към пожеланията на @Gadget - освен изяви, и хонорари... и да почерпи на следващата сбирка [8D]
Да си облече една тениска с логото setcom.bg при следващото интервю.