Тема без коментар! Аз лично се предавам!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ти до сега щом не си разбрал, горко ти ....
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*20/04/2005*:* 22:03:55</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[][][] предполагам ще се досетиш защо се смея така [][][]
Виж какво мислят някои които мислят, че знаят:
http://www.kaldata.com/forums/index....t=0#entry34613
Иначе е в пълна заблуда този който мисли, че някога ще разбере.
бой, сех и сръбска музика(със скубане под мишниците...[:D])
хахаха
[:D]
Най-конвенционалният, но същевременно универсално-обобщаващ отговор: и те не знаят какво искат... [B)]
Винаги ще искат онова, което мъжът до тях не може да им предложи... [][:P]
важното е не да разбираш идеално всички жени, а да се разбираш идеално с една (ако може по-дълго време [])
а и нека не си мислим, че те ни разбират. някои наши постъпки са точно толкова непонятни за тях, колкото техни за нас. просто различно са ни устроени мозъците, различно сме възпитавани още от малки, както и "претенциите", които проявяваме едни към други са различни, така че е неизбежно.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много пъти съм се налагал над жените, но тъй като сценарият винаги е бил същият, ще ви дам само един пример, а вие може да повтаряте метода до 30 пъти безплатно, понеже е shareware, оттам насетне ми дължите по $5 всеки път (така ще стана милионер).
И така, нека започнем:
--------------------------------------------------------------------------------
– Трябва да е червена, – казах аз.
Това беше в зората на демокрацията, в ония хубави времена, когато будалите бяха много повече от нас, мошениците, и когато парите падаха направо от небето. Бяхме решили да купим нова спортна кола. Тя трябваше да е японска, за да не се белосваме с ремонтите, да е малка, че да харчи малко бензин, защото тия времена нямаше да бъдат вечни, и да има лъвско сърце, когато се наложи. Лесно я открихме, имаше само два избора и едната беше по-нов модел, така че нямаше какво да умуваме, освен за цвета.
– Една спортна кола трябва да е червена – добавих, – за да прилича малко на Ферари, защото зеленото и синьото успокояват, а такава хубавица се взема, за да си вдигаш адреналина. Защото черното е траурно и – накрая, бялото много лесно се цапа.
Не споменах за жълтото и такситата, понеже тогава всички таксита си ходеха както си искат.
– Ще е бяла! – натърти жена ми.
– Как така ЩЕ Е? – попитах. – Няма ли поне да го обсъдим?
– Защо трябва да губим дни и нощи в приказки, когато много добре знаеш, че искам да е бяла?
– Че откъде да знам?
– Нали току-що ти казах!
Е, спорихме още някой-друг ден, накрая отидохме и занесохме капарото за бяла.
Когато след две седмици ни предложиха избора да ни я докара професионален шофьор или ние да си я вземем от София, избрахме единодушно второто. Докато зяпаше парламента през прозореца на хотела в деня преди великото събитие, ТЯ внезапно избухна:
– Защо не поръчахме червена?
Ако мислите, че трябваше да си събирам мислите, жестоко бъркате. Никаква мисъл нямах, ако някой не седне да брои за такова нещо опулване, достойно за състезание между алигатор и крастава жаба. Не само че нямах думи, ами и въздухът не ми стигаше. Изтърчах до банята, полях си главата със студена вода, налях си три-четири чаши и ги обърнах на бърза ръка, за да си спася живота.
– Нали ТИ искаше бяла? – се мъчих да стъпя на краката си аз.
– Всъщност исках червена.
– Но тогава защо каза, че искаш бяла?
– Защото ТИ искаше да се наложиш с твоя избор.
Краката ми омекнаха, та се наложи да седна направо на пода по средата на стаята.
– Е, какво ще правим сега? – попитах с възможно най-благия тон, докато си подкрепях главата с две ръце и се полюшвах като ученолюбиво талибанче, решило да изучи Корана от кора до кора.
Тя ме изгледа продължително с оня поглед, с който потопява самолетоносач, ако капитанът е сгафил нещо, и обясни:
– Вече не ме интересува, важното е, че отново не стана така, както аз исках.
--------------------------------------------------------------------------------
На другия ден във фирмата ни разясниха, че е станала ужасна грешка. Местният дилър не е имал правото да ни вземе капарото за бяла, понеже MX3 се произвежда във всички други цветове, но не и в бяло. Ако желаем, можем да избираме между трите налични автомобила – черен, зелен металик и червен, иначе ще ни върнат парите.
Докато пътувахме щастливи с червената Мазда към морето, тя мълча почти до Търново, когато каза съвсем меко и тихо:
– Видя ли, пак стана на твоето!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Copy/Paste от www.bmwpower-bg.net/forums
Мисля, че този пример обяснява всичко...
@Profita бе написала - има 3 неща които един мъж трябва да знае за жените - но никой още не ги е разбрал.( или не що подобно )
Жените и Мъжете си приличат по анатомия, но само по това - във всеки друг аспект се различават ужасно много.
никой не може да разбере противоположния пол , а при жените проблема е че те помежду си не могат да се разберат.
бивше гадже ми бе казало - " мъжете не сте цветя за мирисане ,но пък ние жените изобщо не сме"
Айде нема нужда да се питаме мисля.
Всички знаем за какво става въпрос.
Някой да е чувал мъж да каже на жена - харесваш ми ама като приятелка, обичам те като сестра.
А да сте чували израза - харесваш ми ама като брат , а?
NO COMMENT
Господа, жените имат две състояния
Първо- болни
Втори-недоволни
и двете се лекуват с......................пари да ги........
Това е истината
Разбира се, че искат мен - какво друго[]
Не мога да съм с всяка от тях, но ще опитам.............[:P]
малей.........[:O]
мдааа... това дето изверга го каза... МНОГО ама много съм съгласен да му се невиди! Аз брат си имам не ми трябва нито още една сестра нито втори брат! Въпреки че има думата "инцест" /де да знам дали се пише с т накрая или не!/ ама тва е извратено! "Ти си ми като брат..."... БЕ ЩО Е ЗЕМЕШ ДА СЕ... Според мене има три неща които искат жените:
1.) Всичко
2.) Забравих го
3.) Не го знам
Също искат... мда ИСКАТ... ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ... ама какво искаш скъпа... Незнам ама го искам много. И въпреки че това не е реална случка това е истината. А ако случайно ти не искаш това което те искат... маааалиииии е татогава става купона, всички знаем. Най-интересното е колко много жени които познавам не знаят какво искат! Като започнем от дребните та отидем до смисъла на живота! "какво искаш да правим днеска скъпа?"/"какво ти се прави днеска скъпа" - "едми незнам" Е АЗ ЛИ ДА ЗНАМ !?!?!?!?
А "на чевено" е един от най-веселите моменти. Гадна "болест"! Много симптоми, но ще се спра на 1 от тях - изнервеността ОХХХ ДА ! 1 седмица преди да им дойде са изнервени щото ще им дойде следва 1 седмица в която по добре да се заключиш в санитарното помещение и да не излизаш ама изобщо, следва една седмица в която са изнервени защото още не им е минало психически а в следващата се настройват за следващите 3 седмици. И в зависимост от месеца имаш 1-2-3 дена в които можеш да слушаш колко готино червило за 987463923 лева са видяли и как ТОЛКОВА МНОГО ГО ИСКАТ или пък че си им като брат! НЕ ИЗНЕРВИХ СЕ! Ще продължа някой друг път...
offfffftopic: Бре DOOM-a не била толкова лоша игра
Както се казваше в едно известно детско филмче: "Нямам доверие на нещо, което кърви 5 дена и не умира." []
P.S. Хайде стига сме се оплаквали, знаем много добре, че без жени не можем... дето имаше една приказка: "Не е нужно да познаваш устройството на колата, за да я караш!" []
Или както казваше един приятел... "Най-сладкото пътуване е от дясната ти ръка до жената, която желаеш!" [:P]