Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 67

Какво искат жените ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Какво искат жените ?

@inspire - аз лично имам приятели(двойки), за които избутването на всеки месец е проблем, късат си задниците от бачкане за да оцелеят, но са намерили вярната формула и не позволяват хроническата липса на пари да повлияе на отношенията им. Нещо повече - създават деца и успяват взаимно да им осигурят добро детство. Уважавам тези хора и се прекланям пред хъса им и непоколебимостта им. И се обичат - повярвай ми. Но това не е оная платена обич за която говориш и която 5(пет) пари не струва и е от ден до пладне, поради което е много по искренна и истинска.

тук бих могъл да кажа това което BerkStock казва за финал, но мисля, че проблема не е в "подкупното" ви подсъзнание - използвам тази дума за да не използвам някоя много по-директна. Проблема е разрешен отдавна - не е виновен Асан че яде баницата, а тоя дето му я дава.

Мъжете са тези които се задоволяват с купена любов, а вие просто се носите по течението. Чудя се - дали някога някой ще прекъсне този порочен кръг....

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Едно от най-ужасните неща, които съм чувал през живота си, е че ако няма пари -> няма и любов.

За мое огромно съжаление (предвид горния пост), за пореден път го чувам от жена!

Ще ме простите за думите, мили дами, но ако за вас любовта има връзка с парите, значи с нищо не сте по-различни от една непростимо голяма част от съвременното женско съсловие. Това ли е "модерното" мислене?

Намесят ли се парите, значи сме на светлинни години от истинската обич и любов! Някои неща не могат да се купят с пари...

Искрено ви съжалявам и ми е жал за вас и този ваш начин на мислене!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[]няма нужда от съжаление[]

Определено за теб парите са самоцел, за мен са възможности.

Парите се намесват, тъй като нетленната човешка душа се влияе от тленни материални неща - много бих искала да видя как ще живееш от любов, ще нахраниш,облечеш, отгледаш и възпиташ децата си само с любов.

Едно е вярно - Сигурността е за несигурните - сигурност няма.

Нито парите, нито материалното сътояние ти е гарантирано! Незнаеш какво те чака зад следващия ъгъл...

Но до мен имам един умен мъж- да, умен човек, който с познанията си има възможности.

А що се отнася до случая, когато човека (мъж или жена) е много умен и кадърен, но е беден, е прощавайте но щом цял живот, не е намерил начин да го промени, за мен е най-големият глупак.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Какво искат жените ?

мъжете са от марс, жените са от ... друга вселена []. като и обратното е вярно []

аз ли съм единствения, който вижда, че тази тема се развива точно по клишето на "сериозния разговор за изясняване на отношенията"? да, точно тоя, от който няма никаква полза и е с обратен ефект.

според мен ключовият фактор за дълготрайното разбирателство, точно това, което е най-друдно постижимо не е любовта, похотта, сигурността и т.н., а ежедневното споделяне и диалог. защото не можеш да бъдеш с някой, на когото не знаеш какво става в главата. колкото и да го обичаш (защото в началото любовта наистина е сляпа), колкото и да си сигурен, защитен, нахранен, целуван и успокояван всичко е мимолетно, ако няма хармония, а тя се постига с разбирателство, а то се постига с контакт и споделяне. ако на единия му е по-трудно да си отвори душата - задължението на другия и истинската проява на любов е да докаже, че може да му се има вяра, а първият просто трябва да намери смелост да допусне другия до себе си.

да, трудно е, но за мен това е формулата. стремя се да бъда добър, стремя се да дам любов, стремя се да дам сигурност. ако всеки направи това, тогава няма да се чудим какво иска другия пол, защото в истинските чувства не става въпрос за искане, а за даване.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Какво искат жените ?

FearMe

браво, напълно съм съгласна, защото в крайна сметка на стари години ще ви остане общуването и спомените

и към ДАВАНЕТО прибавям, както бях написала по-горе - ДОВЕРИЕ&КОМПОРМИСИ

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво искат жените ?

<font color="blue"><offtopic></font id="blue">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Определено за теб парите са самоцел, за мен са възможности.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">Нищо подобно! За мен парите са просто <u>необходимост</u> и НИЩО повече! Мога и изкарвам толкова, колкото преценя, че са ми необходими.</font id="blue">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Парите се намесват, тъй като нетленната човешка душа се влияе от тленни материални неща - много бих искала да видя как ще живееш от любов, ще нахраниш,облечеш, отгледаш и възпиташ децата си само с любов.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">Хайде пак прочети няколко реда по-нагоре какво написах...</font id="blue">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А що се отнася до случая, когато човека (мъж или жена) е много умен и кадърен, но е беден, е прощавайте но щом цял живот, не е намерил начин да го промени, за мен е най-големият глупак.

<div align="right">Originally posted by Inspire - 25/04/2005 : 12:08:16</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">...което не го разбирам по друг начин, освен: "Ние, жените, искаме пари! Ако искате жени, изкарвайте пари!" Ще се влюбиш в парите ми, а не в мен?!

Не, благодаря! [)]</font id="blue">

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Какво искат жените ?

Нека запеем дружно:

"Сладуно, моме, сладуууно,

сладуно, сладка ябъъъълко,

тебе те майка продаааде,

за една шепа пендааари"

Нещата са си поставени на място от векове - някой да е чул или видял или знае песен в която жената купува мъжа???? :-)

Каса бира за всеки който ми покаже такава песен на следващата сбирка - 24х0.5л=12л бира :-)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...което не го разбирам по друг начин, освен</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

и там е проблема в гледната точка

Не фокусирай единствено върху жените: <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> "Ние, жените, искаме пари! Ако искате жени, изкарвайте пари!" Ще се влюбиш в парите ми, а не в мен?!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> - има безброй случай, когато обичащи мъже изтиват към по-бедните си изгори и безумно се влюбват в богати жени...[]

и едно пожелание към всички - бъдете щастливи и влюбени - с повече пари или с по-малко - въпрос на лични потребности[]

коментарът по темата не си заслужава повече

off topic - изкарвам достатъчно, за моите лични нужди + задоволяване и на женските ми капризи, не ме издържат, а съответно аз нямам намерение да издържам мъже

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">мъжете са от марс, жените са от ... друга вселена []. като и обратното е вярно []

аз ли съм единствения, който вижда, че тази тема се развива точно по клишето на "сериозния разговор за изясняване на отношенията"? да, точно тоя, от който няма никаква полза и е с обратен ефект.

според мен ключовият фактор за дълготрайното разбирателство, точно това, което е най-друдно постижимо не е любовта, похотта, сигурността и т.н., а ежедневното споделяне и диалог. защото не можеш да бъдеш с някой, на когото не знаеш какво става в главата. колкото и да го обичаш (защото в началото любовта наистина е сляпа), колкото и да си сигурен, защитен, нахранен, целуван и успокояван всичко е мимолетно, ако няма хармония, а тя се постига с разбирателство, а то се постига с контакт и споделяне. ако на единия му е по-трудно да си отвори душата - задължението на другия и истинската проява на любов е да докаже, че може да му се има вяра, а първият просто трябва да намери смелост да допусне другия до себе си.

да, трудно е, но за мен това е формулата. стремя се да бъда добър, стремя се да дам любов, стремя се да дам сигурност. ако всеки направи това, тогава няма да се чудим какво иска другия пол, защото в истинските чувства не става въпрос за искане, а за даване.

<div align="right">Originally posted by FearMe*-*25/04/2005*:* 1223</div id="right">

Ето това е 100% верния отговор!

11. Тук е от
    Sep 2003

Какво искат жените ?

А например този случай? – жена има много близък приятел мъж. В общия случай той я харесва и затова и отделя толкова време. Тя гледа на него само като на приятел. Фразата е – “Ти си много готин, но не те харесвам по този начин”. Това е все едно пича да отиде на интервю за работа и от фирмата да му кажат “CV-то ви е идеално, имате необходимите квалификации, но ние няма да ви наемем. За сметка на това ще използваме CV-то ви като база за оценка на другите кандидати и накрая ще наемем някой който е много по-ниско квалифициран и е алкохолик. И ако работата с него не потръгне ще наемем друг, но пак не вас. Но от време на време ще ви се обаждаме да се оплакваме от човека който сме наели

12. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Какво искат жените ?

C`est la vie ...

13. Тук е от
    Feb 2005

Какво искат жените ?

Олеле, че психологически спор се е развихрил тука Кой кого обичал, не обичал.... Как живеел и колко пари изкарвал.

Ами във някои отношения жените са перфектни. Няма на света друго същество, което даже и в случай, че няма качествата, да може толкова добре да управлява мъжа

Също така макар и уж да са слабия пол, честп проявяват доста по - здрава психика в личните отношения, отколкото мъжете.

Но с колкото жени съм бил, и за ден и за години, всичкото е вярно.

Когато жената е нервна, съществуват два варианта:

1. Да не я успокояваш и това да я вбеси, защото "не й обръщаш внимание".

2. Да я успокояваш и това да я вбеси, уж по твоя вина, но най често просто превръщайки те в отдушник или боксова круша.

В този процес разбирателството и споделянето нямат нищо, ама нищо общо. То си е до психика. Усети ли веднъж, че става така, вече винаги така става, даже и в случай че 12 от 24 часа в денонощието ви минава в споделяне и задушевни разговори.

Просто, ти си изкупителната жертва. На проблемите, на работата. Винаги има начин да се намери цаката; Колоездаческо поведение - нагоре превива гръб, надолу натиска здраво. Среща се и при доста интелигентни жени.

Другото което е, е странните умения. Може би провокирани от това, че в къщи жената е от хиляди години домакиня. Определено в дома изявява доста сериозна решителност, твърдост в позициите(да не кажа инат) и умение да преодолява проблемите. Същите тези качества навън обаче са и на 0... Ако там стане нещо, даже и съвсем малко да е, то я срива като пътнически самолет американски небостъргач... Няма спасение. Проблемите навън по определение за нея често са нерешими, даже и ако искат съвсем рутинни действия...

Та според мен оттука идва разминаването... И в двата случая тя може да е обърканата, но ни обърква и нас, откъдето се стига до заключението, че тя иска, но не знае какво и т.н...

Що се отнася до вниманието - жена, която да се насити на внимание трудно се намира; може би Sunny е права в това, че се създават погрешни впечатления в началото на връзката, но е вярно и това, че повечето жени са готови да жертват доста неща за внимание. Колкото и да е глупаво, според мен то им е приоритет. Могат да задгърбят доста сериозни и наистина обвързващи неща заради такива дреболии, което си е малко странно според мен. Поне докато говорим за еманципация, а не за купуване с подаръци...

Често пъти знаят какво искат, но имат колебания. Ето тук е ролята на този до нея, колкото по - силен е той, толквоа по - слаби са колебанията. Не говорим за 100% контрол или каишка, а за начин на въздействие.

Че мъжете нямали кусури, никой не говори.

Истината е обаче, че нито мъжа може без кусурите на жената, нито жената без неговите... Ако ги нямаше, връзката между тях щеше да е толкова монотонна и безинтересна, че и двама щяха да заспят по някое време...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Какво искат жените ?

Парите далеч не са най-важния, но са един от елементите на семейното щастие. Просто с пари се живее малко по-лесно, по-малко изнервящо е, хората се притесняват по-малко. Thats it.

16. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Какво искат жените ?

Щастието не е в парите, но не е и в тяхното отсъствие - ще го разбереш като млад татко[8D]

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Какво искат жените ?

Обаче забелязвате ли колко гузно мълчат момите у тоя форум, само Sunny от време на време се опитва с мъгляви аргументи да оправдае женската част , но уви - неуспешно щото и тя е пристрастна.

Щото и тя отговаря на Конкретно поставения въпрос с мъгляви приказки от женски списания.

А за да постави такава тема тоя юнак Az_sum_bre_ombre, значи му нещо много тежи, и са го яко пре*бали.

Аз не че знам отговора на тоя сложен и труден въпрос, дори наопъки, но част от него ми се е прояснила в маранята от алкохолни изпарения.

К*р искат, тва е истината, а $$$ + подаръците и прочее са само допълнението към всичко друго.

И го постигат искания к*р много ловко и добре даже.

Който мъж тука ми признае, че е отказал секс на половинката си с оправданието "ми аз сега не съм разположен", "ми аз съм в депресия", "ми мен ме боли главата" и пр., ша го черпявам бири докато може да седи на стола.

А нали всичко се върти именно около секса, каквото и колкото да си говорим за другите неща.

Ноооо .... ако жената не иска да прави секс - нищо на света не може да я застави, а ако мъжа не иска да прави секс /ако посмее де/ - ела та гледай какво чудо става, сапунените сериали ряпа да ядат (настъргана, с повечко оцет, много сол и малко олио или зехтин и задължително ракията да е студена)

Та това искат жените, драги ми Az_sum_bre_ombre! Да ги 'уважаваш' кога те искат, да ги 'разбираш' кога те искат, да ги радваш с подаръци кога те искат, и да си виновен през останалото време, та да може да поискат още нещо ))

ААА, да , и още нещо искат - винаги да са прави, и да не помниш какво са обещали преди 2 дни, щото им е криво и им нарушаваш душевния комфорт и щото определено ТИ не си разбрал правилно.

Мен ако питаш - земи си намери некой младеж дето да те разбира и тва е ))))))))))))) (лошото е че новия ПАПА нещо недолюбва браковете между еднополови, ама не е болка за умирачка)

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Обаче забелязвате ли колко гузно мълчат момите у тоя форум, само Sunny от време на време се опитва с мъгляви аргументи да оправдае женската част , но уви - неуспешно щото и тя е пристрастна.

Щото и тя отговаря на Конкретно поставения въпрос с мъгляви приказки от женски списания.

<div align="right">Originally posted by Black Adder*-*26/04/2005*:* 00:13:18</div id="right">

1. Ако за теб това е гузно мълчание, за мисля, че доста добре се опитах да обясня причините за такова държание на жените. Ти какво си мислиш - че си най-перфектния на света и жена ти просто ей така се държи зле за разнообразие. Ако нещо не ви е наред в отношенията, защо лепвате всичко на жените? Защо не си зададете въпроса дали не можете да направите и дали не е увас вината или поне част от нея? Ама не - вие сте господари сте прави - жените..всички жени са някакви луди истерички, дето гледат само парите ви и само гледат как да ви изнасилят. Само като гледам как пишете и как се отнасяте и какво мислите за жените си (приятелките си ) и ми е ясно защо се държат така.

Аз лично не мога да дам нищо повече от мъгляво обяснение, защото човекът до мен ми дава цялата си любов, аз правя същото, а с останалото се борим рамо до рамо. Вместо да ревете и оплаквате от нещастната си съдба с ужасните ви жени се опитайте да направите същото. Оплакването не помага!

Edited: Относно парите и подаръците които така задълбахте мили мъже:

1. Относно парите

На нас женската част от света - тези с млечните жлези се пада честта и отговорността да отглеждаме деца. В инстинкта на жените е заложено да имат нужда от сигурност и обезпеченост и това е заради децата. Защото има ужасно много случаи, в които мъжът си вдига чукалата и не го търси дори за 50лв издръжка - тогава какво прави жената? Както се знае на жените винаги се плаща по-малко отколкото на мъжете и на жените се налага да работят много повече за да се докажат. Как да се оправя една жена с 2 деца с разходи за 1 апартамент, училище, облекло и всички останали неща с една заплата да речем от 400 лв (което е супер добра заплата)?????

2. Относно подаръците - тук вече става дума за момичета. Една жена със семейство, не че няма да се зарадва, но гледа по-необходими неща от някакви подаръци. А сега аз да питам нещо: Някой кара ли ви да подарявате подаръци? Правите го вероятно, за да зарадвате това момиче и да му доставите удоволствие, нали? Защо се оплаквате тогава? Просто не го правете ако толкова ви тежи. Никоя жена не е умряла от това, че не са и подарили подарък. Подаръкът е чудесно нещо ако имате възможност. Ако нямате обаче - тогава обичайте тази жена - това е повече от подарък!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. За мъжете, жените и секса... ;)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 23-05-18, 20:01
  2. Луничките гаснат и светват, когато си искат......?
    От apeiron във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 7
    Последно: 26-08-11, 22:59
  3. Жените искат iPhone, мъжете - Android смартфон
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 4
    Последно: 06-12-10, 15:49
  4. Какво търсят жените в мъжете?
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 02-07-10, 16:20
  5. Отговори: 0
    Последно: 03-07-06, 02:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе