Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 67

Какво искат жените ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2005

Какво искат жените ?

<font size="3"></font id="size3"><font color="purple"></font id="purple">Има само 2 неща, които жените искат и от които се чувстват на върха..., но никой не ги знае ОЩЕ!!! Май?!?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Какво искат жените ?

4. Member
    Тук е от
    May 2002

Какво искат жените ?

Да , всички сме прави за това какво искат , въпреки , че по-голяма част от времето сме пред компютрите - седнали.

Пак ще пиша , няма начин.

Някой от вас забелязъл ли е , че 99%(грубо де) от жените с удоволствие се оставят да бъдат "мачкани" по различни начини.

Какво имам предвид. Ами например имах една позната , която редовно ходеше с "естествен" грим от "потупване" по рамото , от нейния хубостник , и въпреки всичко го ОБИЧАШЕ. Странно нали. Като куче. Може и да го подритнеш , но ако е твое от доста време ,и го храниш - то те обича въпреки всичко което би могъл да му причиниш.

Е това ако не е пример за това , че дефакто те(жените) не знаят точно какво искат. Да те бие някой , и ти да го търпиш - аз лично нямам обяснение за това и в никакъв случай не бих го нарекъл - състояние породено от любовта.

А и още нещо (нехарактерно за кучетата най-добрите приятели на човека) , когато се тнасяш с жените добре , особено в началото на връзката, после ти се връща тъпкано , ако въобще осъществиш връзката де.

Е стига де!!! Увлякох се. Прекалих с поста.

P.S. - за лошо или за добро, в един от постовете го видях, не можем без тях. Трябва да си го признаем.[^] Хубаво е с тях. Абе направо сме пътници. Нема начин - СКАЧАЙ.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Какво искат жените ?

izwerga, бе то познавам няколко мъже дето се държат като кучета с тях, ама и те си налягат парцалите и си траят, защото никоя друга няма да ги вземе... [] Иначе какво да ти кажа - причини бол - я финансови, я навик, я любов, дето викаш ти... Понякога и мъжете са една голяма загадка, ама загадка с две глави, които обичат да си плюят в "устите", ако ме разбираш... [][:P]

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво искат жените ?

Чета и направо не вярвам на очите си.

Вие какво по-точно искате от жените? Да преат да готвят да чистят, да ходят на работа, да гледат деца, да са префектно изглеждащи, да са страхотни в леглото и ако случайно жената е изнервена или пък недай си боже не знае какво иска, айде веднага ги нападате.

А питали ли сте се някога дали разбирате жената до вас? Защото повечето от вас не оценяват какво върши жената всеки ден ако вие имате толкова отговорности доста бихте се изнервили.

Рецептата да се чувства жената до вас добре е:

1. Обичайте я и и го казвайте без да се страхувате, че ще я раглезите - това никога не и стига.

2. Дори да е нервна - не избухвайте и вие и не се заяждайте - след малко ще и мине, дори може да съжалява и да ви се извини. Едно 100% сигурно средство ако е нервна - гушнете я и кажете, че е най-невероятната жена на света и вие много я обичате. Със сигурност скандалът ще затихне в зародиш.

3. Тя трябва да е сигурна, че е единствената, наи-красивата и най-добрата жена за вас.

4. Грижете се за нея - не всичко е в парите - вниманието е това, което в повечето случаи липсва на жените.

Ако вие се държите по правилния начин - тази жена е ваша и няма да имате проблеми от рода на: Какво искат жените

7. Member
    Тук е от
    Sep 2004

Какво искат жените ?

Sunny my dear...Какво по-точно искаме от жените ли ?хммм... ок: Да перат ?Не, всеки може да си пере дрехите, а не мисля че някой мъж ще пожелае гаджето му да мъ пере боксерките/слиповете или пък чорапите! Да готвят? ДА ЕСТЕСТВЕНО!!!! Каква е тази жена която не може да готви... въпреки че от всичките жени в обкражението ми САМО гаджето ми може! АЗ МОГА ДА ГОТВЯ!!! каква е тази жена която не може???Да ходи на работа? Преди извесно време е имало такова нещо че жените са ИСКАЛИ да могат да ходят на работа... Е 21 век - имат това право! И не мисля че в България може нормално семейство да се издържа с ч работещ член от него. Да са перфектно изглеждащи? НЕ, никой не ходи с Клаудия Шифър, НО т'фа да ми се разплуе някой слон до мен... ААА не няма да стане! Да са страхотни в леглото ? НЕЕЕ кой иска да са страхотни? Ама боли ме главата не е извинение! Спи ми се също. Уморена съм СЪЩО! "ако случайно жената е изнервена или пък недай си боже не знае какво иска, айде веднага ги нападате."Да е изнервена случайно ? НЕ по скоро константно, А ся ми обясни как може човек да не знае какво иска? Дали се питам дали разбирам жената до себе си ? ъ? АЗ да я разбирам? Че тя не се разбира понякога! какво ?АЗ ли да я разбирам? Оииии жената имала много отговорности.... Оиий ми мъжа какво ? той сигурно пие бира по цял ден и седи с вдигнати крака и скръстени ръце? Всеки има отговорности но това че е срешнал някаква трудност в тях не означава че трябва да си го изкарва на дргугия!

"Рецептата да се чувства жената до вас добре е:" Well that's fun!

"<font color="red">1. Обичайте я и и го казвайте без да се страхувате, че ще я раглезите - това никога не и стига.</font id="red">" Да правилно, кавайте и го редовно така тя ще свикне с това ще го чуства сигурно и рано или късно ще и се прииска разнообразие - честито тя туку що ви изневери! Сам си го....

"2. <font color="red">Дори да е нервна - не избухвайте и вие и не се заяждайте - след малко ще и мине, дори може да съжалява и да ви се извини. Едно 100% сигурно средство ако е нервна - гушнете я и кажете, че е най-невероятната жена на света и вие много я обичате. Със сигурност скандалът ще затихне в зародиш.</font id="red">" Аууу даааа след малко ще и мине!!! Даааа нали! ако е нервна почти нищо не може да я накара да се успокои и най-вероятно ще е нервна и следващия ден! Да и кажа че е "най-невероятната жена на света" да и после що ме лъжеш? нали !Със сигурност скандалът щел да затихне... Ахааа а кой е виновен за бъдещия скандал ? Тя щото нещо я е изнервило и тя не е реагирала там и сега си го изкарва на теб!

3.<font color="red">Тя трябва да е сигурна, че е единствената, наи-красивата и най-добрата жена за вас</font id="red">. Никой не ходи с Клаудия Шифър! А след като съм с нея? Ако не беше нямаше да съм с нея!

<font color="red">4. Грижете се за нея - не всичко е в парите - вниманието е това, което в повечето случаи липсва на жените.</font id="red"> ДА, не всичко е в парите! БРЕЕЕЕЙЙ ми защо тогава 180 годишни ххмммм дядовци се разхождат с блондинки по на 30? Може би и те мислят че не всичко е пари! Съгласен съм че не всичко е пари, НО това е малко извън темата, защото не искам да вкючвам в "жени" тези които искат само пари, тях не ги понасям много! НО съм съгласен не всичко е пари, мда така си мислят хората които просто нямат толкова много пари, за да могат да се отешат! Което е кофти!

"<font color="red">Ако вие се държите по правилния начин - тази жена е ваша и няма да имате проблеми от рода на: Какво искат жените</font id="red">"ДА ако се държите по правилния начин тази жена е ваша, да поне докато тя не реши друго. Проблеми ЩЕ имате! И все още си оства въпроса: Какво искат жените! Много е труден НО след като те незнаят явно ние ще разберем някой ден!

КОЙ КАЗА ЧЕ НЕ МОЖЕМ БЕЗ ТЯХ ?!?!? ОТНОСИТЕЛНО хубаво е с тях! А да не можем без тях ? хмммммм... какво не можем да правим без тях ? СЕКС само и единствено СЕКС! Другото можем и сами. НО в интерес на истината и те искато това оооооо да ! Искат секс и още как! Само дето ние сме достатъчно смели да го кажем и не смятаме че ще ни помислят за к**ви докато те имат задръжки в тази област - пак това не е наш проблем. Ще стане когато вибраторите се научат да поправят телевизори, да преинсталират прозорците /[:D]/ НО до тогава... МНОГО грешно е че жената "пуска" на мъжа!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Какво искат жените ?

Ombre - по-добре никой не би могъл да го каже [][][]

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво искат жените ?

@Az_sum_bre_ombre

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво искат жените ?

Az_sum_bre_ombre изобщо нямам намерение да споря с теб, защото не съм съгласна с нито едно нещо което казваш. Ще ти кажа само едно: Ти изобщо не обичаш жената да себе си. Може би само си мислиш, че я обичаш. Когато обичаш някой ден истински, тогава ще разбереш за какво става дума

Успех ти пожелавам!

12. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Az_sum_bre_ombre

<div align="right">Originally posted by BerkStock*-*24/04/2005*:* 21:23:52</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

хахаха

и от мен applause

[:D]

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Когато обичаш някой ден истински, тогава ще разбереш за какво става дума

<div align="right">Originally posted by Sunny - 24/04/2005 : 21:59:58</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За да сме точни - става дума за БОЛКА!!!

На базата на беглия си опит мога да кажа, че винаги съм се стремял да се отнасям към жените точно според "рецептата" на <font color="teal">Sunny</font id="teal"> и във всички случаи стигнах до изводите на <font color="teal">Az_sum_bre_ombre</font id="teal">! Това не знам какво ви говори, обаче за мен означаваше само едно: адска, ужасяваща, брутална, изпепеляваща, убийствено непреодолима БОЛКА!...

P.S. Постът ми може би придобива малко така.. егоцентрична насоченост... Съжалявам за което! [B)]

<font color="blue">Edit:

Тая тема е доста, ама доста относителна (както и всичко около нас) - надали има смисъл да я задълбаваме излишно.. [xx(]</font id="blue">

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2004

Какво искат жените ?

Sunny като единствения отговорил досега представител на нежния пол те приканвам най-учтиво да споделиш по-точно с какво от моето мнение не си съгласна. Защото до сега прочетохме много мъжки мнения по въпроса, би било полезно и жените да имат глас по този въпрос все пак сме равноправни нали? И те моля /пак моля/ да не споменаваш неща от личния ми живот за които си мислиш че знаеш нещо. Не ме познаваш но може би си разбрала че и аз, както 101% от мъжете които са има връзка с жена, сме си патили от глупостите бълвани ежедневно от вашия характер.

Обаче с BerkStock съм 10001% съгласен! Ако си представим че над нас е рая а под нас ада връзката може да се нарече едно дълго падане! Първо срещаш едно ангелче!Не след дълго опознаваш ангелчето и слизаш на земята и неизменно накрая падаш... познайте къде И колкото по отвисоко си паднал толкова повече боли! Аз лично не съм падал много от високо но има хора които са! Въпроса е там че жените са виновните в 99.9% от връзките за това падане! И после и ми се правят на наранени! Еми ние както сме "силния пол" какво ? Не ни пука нали? Една жена/момиче /аз лично незнам/ беше казала по-нагоре нещо за любовта! Еми проблема е че Мъжете и жените обичат различно. Жените се влюбват внезапно и също толкова внезапно им изчезва тая любов. При мъжете е постепенно нарастваща любовта и когато ти си влюбен до уши съществото с млечните жлези до тебе се чуди какво да те прави защото за нея всичко е свършило отдавна. Е хубавото е че не се чуди дълго... ААААААААААААААААА ТУП! БОЛКАТА.... УЖАСНА Е... И тука е мястото да спомена че мъжете подобно на някой CS BOT ранна версия продължаме да си блъскаме главата и търсим индивид с по-големи млечни жлези за да се "утешим" с него. А какво прави една жена между връзките си ? НИЩО защото при нея няма такова нещо - "между връзките" зашото тя е с този с който ви е изневерила. А ние седим и се потъркваме по седалото гледаме нагоре после надолу после пак нагоре и не след дълго пак правиме поредната сладка грешка... Ние сме си виновни? НЕ ЕСТЕСТВЕНО!!! Защото не ние сле тези които незнаят какво искат!

Едно изречение ми прикова вниманието - "Тая тема е доста, ама доста относителна (както и всичко около нас) - надали има смисъл да я задълбаваме излишно.. " наистина всичко около нас е относително НО невиждам защо да не се задълбочаваме.Еми ако Айнщайн си е казъл същото ? НО темата би придобила малко безсмислен характер ако липсва мнението на другата страна поради което пак приканвам нежната Sunny/страна да се вкючи по-активно защото неината страна много изостава.

skynet, BerkStock,Zaphod B благодаря че подкрепяте моето мислене... мда в един груб, непоносимо жесток /или просто казано женски/ свят на нас не ни остава нищо друго освена да се подкрепяме и да си ближем раните докато не намерим някой друга да ни ближе... раните причинени от друг индивид от същия полов разряд...

Поредния огорчен: Az sum bre ombre. Over and out

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво искат жените ?

Az_sum_bre_ombre, забравих да кажа и другата вероятност - Тя е спряла да те обича. Може би това не е точната дума. Не да е спряла да те обича, а любовта и да е подтисната от ежедневие, еднообразие и т.н.

Жените (ако си забелязал повечето плачат по разни любовни сериали) имат нужда от емоции, тръпки и т.н., които обаче ги има само в началото на една връзка. После постепенно с годините тези бурни чувства се превръщат в:

1. любов - човекът до теб става най-добрия ти приятел, заедно вървите напред в този труден живот, помагате си, подкрепяте се...не, че не се поскарвате от време навреме, но е рядкост, защото вече сте приели и лошите си страни, а и знаете, че не можете да упреквате другия, защото и вие не сте цвете.

2. омраза - слдва почти винаги раздяла. Не можете да направите почти нищо, за да си върнете жената до вас. Може би единствения шанс е да я оставитеза известно време - нека пробва някоя връзка, нека види от опит,че с вас и е най-добре. Просто я оставете да си троши главата и и покажете,че не сте длъжен да сте цял живот с нея. Нека се поуплаши малко.

Знам, че това не е една от силните страни на жените, но пък и мъжете си имат слаби страни.

Не мисли, че се заяждам с теб, просто се опитвах нещо да помогна. Много ви куца на вас мъжете това, че в началото любовта се чете ов очите ви, обсипвате ни с комплименти, карате ни да се чувстваме уникални и после ги забравяте тези неща и си мислите, че ние ги знаем и няма нужда да ни ги казвате - ГРЕШКА. Постепенно губите тази жена и точно тук се стига до изневяра - просто някой друг мъж дава на жена ви това толкова елементарно нещо, коевто вие не правите. А това, че правите много, ама много повече за тази жена във всяко друго отношение..това като че ли не се вижда от жените. А жените трябва да знаят едно: Няма по-добър мъж от този, който е до вас. С който и да бъдете и да е хубаво в началото..ами той си е мъж...после пак става същото:-)

17. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Какво искат жените ?

Какво искат жените?!

Жените и мъжете искат едно и също - егоистичната им душичка да е добре и да й е угодно.

Става дума за теорията на Ейбрахам Маслоу, според която съществува т. нар. йерархия на нуждите.

Той подрежда нуждите на хората в три основни нива, пирамидално, като в основата на пирамидата стоят физиологическите нужди -въздух, храна, вода, покрив и т.н.

Едва след като тези нужди са задоволени, човек започва да изпитва нуждите от следващото ниво в йерархията -това са нуждите за сигурност, безопасност.

След като сме нахранени, напоени, под покрив и в безопасност, започваме да изпитваме нуждите от следващото ниво - нуждата от принадлежност и обич.

Значи вече принадлежим, обичани сме, и идват нуждите от още по-високо ниво - почит и уважение.

На най-високото ниво - върха на пирамидата - стои нуждата от реализация на индивида. Тук влизат вече придобиването на все повече знания, нуждата от красота, естетичност, изкуство и т.н.

Az_sum_bre_ombre, жените и мъжете ОБИЧАТ - НО ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН. Мъжете обичат с очите, жените с ушите...

Една мъдрост казва - жената да не гледа какво прави мъжа, а той да не слуша какви ги говори тя.

Обичта е неразделна от доверието и компромиса.

А що се отнася до парите - парите са възможности, и когато мизерията почука на вратата - любовта отлита през прозореца!

p.s. Авторът е блондинка, влюбена и обичана [:I]

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво искат жените ?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А що се отнася до парите - парите са възможности, и когато мизерията почука на вратата - любовта отлита през прозореца!

<div align="right">Originally posted by Inspire - 25/04/2005 : 11:23:21</div id="right">

Едно от най-ужасните неща, които съм чувал през живота си, е че ако няма пари -> няма и любов.

За мое огромно съжаление (предвид горния пост), за пореден път го чувам от жена!

Ще ме простите за думите, мили дами, но ако за вас любовта има връзка с парите, значи с нищо не сте по-различни от една непростимо голяма част от съвременното женско съсловие. Това ли е "модерното" мислене?

Намесят ли се парите, значи сме на светлинни години от истинската обич и любов! Някои неща не могат да се купят с пари...

Искрено ви съжалявам и ми е жал за вас и този ваш начин на мислене! [V]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. За мъжете, жените и секса... ;)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 23-05-18, 20:01
  2. Луничките гаснат и светват, когато си искат......?
    От apeiron във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 7
    Последно: 26-08-11, 22:59
  3. Жените искат iPhone, мъжете - Android смартфон
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 4
    Последно: 06-12-10, 15:49
  4. Какво търсят жените в мъжете?
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 02-07-10, 16:20
  5. Отговори: 0
    Последно: 03-07-06, 02:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе