Страница 29 от 29 ПърваПърва ... 19272829
Резултати от 421 до 428 от общо 428

Монополистът Microsoft - Технологический Шантаж: . . .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Re: Монополистът Microsoft - Технологический Шантаж: . . .

Malone...

Явно не си разбрал иронията..както и да е

Важното е, че не аз започнах темата за грозното, а ти. Е, обясних ти, че си последният, който има право да ми прави подобни забележки, защото ти самият си на "ти" с простащината. Никъде не съм казвал, че не ми е позната или присъща - каквото повикало, такова се обадило...Сега за капак на всичко, защитавният от теб направи грозната постъпка, в която ти упрекна мен, без да съм я извършил - изпляска личните съобщения за публично четене. Просто ще умра от смях ;-)))))

Както вече ти казах, аз нямам нищо против, нито го намирам за грозно, но трябва малко да поработите над координацията си

Не знам защо го е направил - аз не крия нищо....само гледам, че сега се опитва да извърти нещата все едно сам се е коригирал в някои теми, дето беше писал невероятни тъпотии...НО дали сам се е поправил? Нека видим:

Първа серия: "Ръсим мозък (ама гладък)" - няма да цитирам, глупостите

Втора серия: "Отваряне на очите":
    Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    До момента, в който намесвеш Routing Information Protocol (RIP), всичко е вярно. Просто Domain Name System (DNS) и RIP нямат нищо общо. RIP се използва в Local Area Networks (LAN), докато DNS - в The Internet.
    Трета серия: "Тъп и упорит"
    Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    Много добре си го намесвам тоя RIP.
    Хайде да си представим, ...<бла-бла-бла глупости на търкалета...да си представим, че аз съм си фантазирам, ако искаш...>
    Четвърта серия: и нея ще я пропусна, който иска може да прочете цялата друга тема. с две дуи следва допълнително обяснение от моя страна.

Пета серия: "Краят":
    Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    qni,
    Това което съм писал за RIP, са глупости....<следва задрасканото мнение>

Но сега, според въпросния човек, съм му бил пречил и съм бил фантазирал...Изважда нящо от "последния пост", заради което бил задраскал мнението си...ами само ще кажа: MitkoS, ако все още не си проумял, че DNS и RIP нямат нищо общо, тогава излиза, че наистина не съм успял да ти помогна...толкова по-зле за теб.

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Да, ти в повечето случаи си трудно разбираем, но това е твой проблем, не мой.

Останалото няма да го коментирам, каквото и да пиша по неубедителен няма как да бъдеш, то всичко си е написано, който иска ще прочете и ще види кое е истина.
    Да се надяваме, че MitkoS ще бъде лаконичен в отговора си.

4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Ами какво да му отговоря Malone - проблема си е негов, това мога да отговоря.

Ghost,
    Чиста случайност е, че този месец не съм си прочиствал личната поща. Недей да си мислиш, че си колекционирам твоите постове и ЛС и си ги зубкам преди лягане. Няма такова нещо, преди лягане правя други неща (имам свидетелка). Мога да ти кажа точната дата, от която преглеждам твоите постове единствено от любопитство - интересно ми е как извърташ и интерпретираш разни факти. Мога да ти кажа и точната дата от която въобще вече няма да чета твои постове - днешна дата.

ПП
    Там в темата за easyphp (8.10.2006), любезно съм предложил да те почерпя биричка, за това че си разтълкувал грешка 404. В случай че се срещнем някъде, няма проблеми да те почерпя там каквото ядеш и пиеш, но при условие, че ще си ги консумираш на съседната маса.

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Абе чета тук последните две-три страници и ви се чудя. Като жените сте, като почнете една разправия и не знаете кога да спрете.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Абе чета тук последните две-три страници и ви се чудя. Като жените сте, като почнете една разправия и не знаете кога да спрете.
    Имам предложение да се сложи един катинар на темата и без това последните 3-4 страници всичко е off-topic.

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Предполагам, че offtopic-а приключи, а също и че ще има още какво да се коментира на тема Технологически шантаж на Microsoft. Затова не е заключена.
    Надявам се от тук нататък да продължим по същество вместо след две седмици да правим нова тема със същата насоченост.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Надявам се от тук нататък да продължим по същество
    и кое е съществото ? от мъжки или от женски пол е?

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

ОК, очевидно е, че трябва темата да се заключи.
    Когато някой реши да пише по същата тематика, нека направи нова.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 29 ПърваПърва ... 19272829

Подобни теми

1. Microsoft visio
    От procar във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 16-07-12, 09:27
  2. България + Microsoft
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 04-06-11, 23:38
  3. волан на Microsoft
    От caiusbiserus във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 09-08-10, 01:27
  4. Мой гаф или на Microsoft ?
    От Niakoi във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 18-02-06, 20:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе