Malone...
Явно не си разбрал иронията..както и да е
Важното е, че не аз започнах темата за грозното, а ти. Е, обясних ти, че си последният, който има право да ми прави подобни забележки, защото ти самият си на "ти" с простащината. Никъде не съм казвал, че не ми е позната или присъща - каквото повикало, такова се обадило...Сега за капак на всичко, защитавният от теб направи грозната постъпка, в която ти упрекна мен, без да съм я извършил - изпляска личните съобщения за публично четене. Просто ще умра от смях ;-)))))
Както вече ти казах, аз нямам нищо против, нито го намирам за грозно, но трябва малко да поработите над координацията си
Не знам защо го е направил - аз не крия нищо....само гледам, че сега се опитва да извърти нещата все едно сам се е коригирал в някои теми, дето беше писал невероятни тъпотии...НО дали сам се е поправил? Нека видим:
Първа серия: "Ръсим мозък (ама гладък)" - няма да цитирам, глупостите
Втора серия: "Отваряне на очите":
Трета серия: "Тъп и упорит"Първоначално публикувано от Ghost
Четвърта серия: и нея ще я пропусна, който иска може да прочете цялата друга тема. с две дуи следва допълнително обяснение от моя страна.Първоначално публикувано от MitkoS
Пета серия: "Краят":
Първоначално публикувано от MitkoS
Но сега, според въпросния човек, съм му бил пречил и съм бил фантазирал...Изважда нящо от "последния пост", заради което бил задраскал мнението си...ами само ще кажа: MitkoS, ако все още не си проумял, че DNS и RIP нямат нищо общо, тогава излиза, че наистина не съм успял да ти помогна...толкова по-зле за теб.