Страница 27 от 29 ПърваПърва ... 172526272829 ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 428

Монополистът Microsoft - Технологический Шантаж: . . .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: Монополистът Microsoft - Технологический Шантаж: . . .

Цитат Първоначално публикувано от Malone

И бъга да си струва. Ето например, ще потърся от колко време е рипортван бъга в Ubuntu, за неработещи бързи клавиши за copy и paste под BDS подредба.
    Не знам какво трябва да стане, някой да му обърне внимание, просто нас българите никой не ни брои за слива. Къде са българските програмисти, влюбени в отворения код, да предложат решение? Когато по нашите форуми се зададе такъв въпрос всички изведнъж се разсейват.
    Ами за другите български програмисти не знам, ама аз ползвам slack, KDE, фонетична подредба и не ползвам клавишна комбинация за copy/paste - само с мишката е по-бързо

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004

/Off
    Колко издребняватееее - просто не е истина! Припомнихте ми детските години, когато малко преди да се сбием се плашехме с "Ще видиш ти, бате като дойде с автомата!". Аргументите ви вече са горе-долу същите.

/On

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от klamer
    Ами за другите български програмисти не знам, ама аз ползвам slack, KDE, фонетична подредба и не ползвам клавишна комбинация за copy/paste - само с мишката е по-бързо
    Съгласен, ама пусто като съм свикнал с Ctrl+C и Ctrl+V какво да направя?
    Няма значение, че е MS навик, нищо не ги бърка от Ubuntu Да ни обърнат внимание.
    Утре ще пиша, че сега съм в нетрезво състояние. По български казано "напит".
    Пък и не съм сигурен, че и маркирането + среден бутон не се бъги под BDS подредба ...
    На сутринта ще пиша, лека на всички.

5. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@Ghost
    Комбинаците Ctrl+C и Ctrl+V не работят, когато съм на кирилица. А може и други комбинации да не работят, но тези са, които използвам често.
    Ubuntu 6.10 Edgy Eft / 2.6.17-11-generic
    Gnome 2.16.1

6. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Проблема го имам и аз, а съм с Debian etch.

Така че бъга май не е адресиран на правилното място. Трябва да е или в Гном или Хорг

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

При мен комбинацията си работи в gnome. В gedit написах нещо на български, копирах го с "ctrl-c" и го "поставих" с "ctrl-v" в адресната лента на nautilus. В openoffice също работи - пробвах в oowriter2. Комбинацията, обаче, не работи с firefox - докато пиша този пост опитах и не става.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Ами има среден бутон мишката, ползвайте го бе хора, той е за вас

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от klamer
    Ами има среден бутон мишката, ползвайте го бе хора, той е за вас
    ...Или "shift-delete" & "shift-insert". И аз не обичам да се пресягам за мишката, докато пиша, но тази комбинация си я ползвам още от ДОС времената и дори не съм разбрал за проблема с "ctrl-c".
    То, като се замисли човек, дори е по-логично да има "проблем": Задаваш "ctrl+c" за някакво действие, а след това очакваш същото действиe да се изпълнява и от "ctrl+ц" ...откъде-накъде!?

;-))))

11. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Еми под Windows си работи и Ctrl+C и Ctrl+Ц и Ctrl+Ъ, затова. Във и извън Firefox.
    Нали говорим за бъгове, за решения и т. н., просто ми е дискомфортно да променям обичайните си действия.
    А и е обявено в Ubuntu, като клавишна комбинация. Ако не работи значи има нещо не наред, бъгаво.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ми браво...значи още веднъж показа, че според теб Windows е по-добър. Защо не го ползваш, вместо да се мъчиш с това лошо Ubuntu?
    Аз не мога да те разбера - хем храчиш в супата, хем искаш да сърбаш от нея. Така не се прави...

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Е наистина някой път се изкушавам да те обидя ...
    Питаш "откъде-накъде" и ти отговарям в следващия пост. Просто ми е по лесно.

Предпочитам повече да не пиша в тази тема, наистина започвам да се съмнявам в бистротата на разума ти, повярвай ми.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Уточнението е искрено.
    За останалото ми писна...Аз постигнах своето - вдигна се шум, няколко души пробваха GNU/Linux. Дали ще им хареса или - не, не зная. Дали ще го предпочетат пред Windows - това си е техен избор. За мен програма минимум е изпълнена. От там на сетне и аз си се чудя от какъв зор се занимавам още с тая тема...
    Ghost,
    лично аз, за себе си взех решение оттук нататък да си поддържам една машина с Линукс. Ако някой е допринесъл и ме подтикнал за това мое решение, то това е най-вече Malone с това което пише в тая и в други теми. Твоята заслуга в тоя мой конкретен случай, е по-скоро с отрицателен знак, или казано по-друг начин, взех го това решение въпреки твоята заслуга.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Защо ли не ме изненадва липсата на логика при вземането на (макар и правилно) решение от твоя страна...

17. Banned
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Монополистът Microsoft - Технологический Шантаж

Ghost Що се заяждаш сега?
    Взел човека решение, правилно, неправилно, логично, нелогично, какво значение има?
    Явно се опита да каже нещо на Малоне и толкова.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Обръщението е към мен, отговорих. Решението е откровено нелогочично - аз казвам "облекох се добре - студено е", Malone казва "топло е, но и аз се облекох". Протича дълъг спор, в който аз твърдя, че е студено и трябва човек да се облече, a Malone твърди и доказва, че е топло и няма нужда от дрехи - той се бил облеъл само да се учи как се носят дебели дрехи. В края на краищата MitkoS казва: "Malone ме нави и аз да се облека, ама Ghost не си прав, че е студено"...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Microsoft visio
    От procar във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 16-07-12, 09:27
  2. България + Microsoft
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 04-06-11, 23:38
  3. волан на Microsoft
    От caiusbiserus във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 09-08-10, 01:27
  4. Мой гаф или на Microsoft ?
    От Niakoi във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 18-02-06, 20:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе