Страница 5 от 9 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 130

Какво ви дразни по ТВ-то?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

А "Имате поща" от Гала
    Ако още един път не дай си боже попадна на това предаване ,ще си отрежа ръката и ще я бия с нея

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Ми muncho да направят тогава реклама и за зелевата чорба и за шкембето

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Брилянтна идея!

5. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Нали,нали

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Аз се чудя напоследък коя от двете телевизии е по-тъпа - bTV или Нова Телевизия. И двете еднакво просташки агитират да останеш с тях и да гледаш VIP/Big Брадър или Сървайвър, даже и по новините си.
    Сблъсък, Море от любов, Искрено и лично, Имате поща - са такива бози и промивки за мозъците, пред които всяка долнопробна латиноамериканска сапунка блести със здрав и дълбок смисъл.
    Онзи ден в Искрено и лично някаква разчорлена и дебела лелка обясняваше по време на цялото предаване как е наблюдавала НЛО, как се е чувствала, какви мисли са я вълнували тогава, в какво състояние на духа е била.
    По рано телевизорът се пускаше човек да научи нещо ново и интересно, сега се пуска за да се ужасяваш от плиткоумни зарибявки и за да видиш номера, на който те убеждават да пуснеш sms.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2005

почти не гледам телевизия, най-вече вечер, докато вечерям, или ако случайно хвана някоя интересна серия от началото...

дразянт ме рекламите, естествено...

мога да гледам безплатно ефирните телевизии, именно защото ме заливат с реклами, които ги издържат....

но като плащам 20 лв месечно за кабелната телевизия, защо трябва да гледам реклами - нали си плащам!
    т.е. трябва да се плаща само такса включване, и после гледането да е безплатно, а пък кабеларката да си взима процент от рекламните приходи, щом осигурява гледането на реклами от мене...

8.  

9. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

hihimorе, хайде де, стани кабелен оператор. Кажи с какво да помогнем и ние, че да гледаме след това безплатна телевизия без реклами . Аз и без това от 5 години съм резнал кабела и бленувам за такъв оператор

10. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от Lazar
    hihimorе, хайде де, стани кабелен оператор. Кажи с какво да помогнем и ние, че да гледаме след това безплатна телевизия без реклами . Аз и без това от 5 години съм резнал кабела и бленувам за такъв оператор
    и аз обмислям от следващия месец да се откажа от кабела...

поне рекламите да бяха български, ами те на румънски и унгарски....

подобно нещо например кога ще се появи? http://www.free.fr// - 200 тв канала! 10 Mbit/s download! и т.н. за 30 евро - 60 лв на месец, ми аз почти толкова плащам за много по-мижави скорости и услуги (20 лв кабел+23 лева интернет)....

айде да сметнем какъв процент е 60 евро от тяхна средна заплата за много повече услуги и качество и какъв процент е 40 лв от нашенска заплата за много по-малко услуги, ниска скорост и лошо качество...

това просто сравнение показва какви обирджии са кабелните оператори (и не само те, разбира се), още повече, че например нищо не плащат за това, че използват каналите в блока да си прокарват кабелите напр.; просто вземат пример от топлофикация.....

да не говорим, че в която и да е западна страна няма да видите по сградите да висят грозни и опасни снопове от кабели, защипани как да е....

11. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    Мдааа, целуваш ни по гъзовете и получаваш екстрите.
    В какво агрегатно състояние - полутечно или полутвърдо? :-D
    Освен всичко изброено до тук, много ме дразни когато онзи, футболния коментатор с педерасткия глас от диемата (лептен TV), започне да напява, сякаш някой негър го е напънал без вазелин.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Мен ме дразни опита да оформят представата ни за действителността, постоянно и непрекъснато. Дори и най-вече, когато не го искаме. Телевизията е мощен инструмент за зомбиране и манипулация на масите. Според мен. Това, което дразни е само част от цялата помия, с която искат да ни направят послушни потребители на "goods" от всякакво естество.

13. Тук е от
    Mar 2005

Като ме дразни НЕЩО натискам или ЗАЧЕРТНАТОТО ГОВОРИТЕЛЧЕ или ПАУЗА ...
    Гледам си в ПЦ-то и само мятам по едно око кога нервещото нещо е свършило , но като цяло не гледам ТВ освен да си пусна нещо музикално много тихичко като заспивам с Аутослееп настроен за след 10-20 мин ..

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

съвременната телевизия е като съвременните книжки за деца - едно време "трите прасенца" подсъзнателно ни насаждаха идеята, че сплотяването прави от слабите силни, а сега книжките са сменени с комикси, в които се учиш, че ако искаш да си пич като "супермен" трябва да риташ другите в топките...

16. Тук е от
    Oct 2006

Тъпата реклама "3ащоооооооо няма купъъъър... "

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

- БТВ: рекламата за Уринал и пикочните пътища точно във времената за обяд и вечеря.
    - БТВ: гробовно тържественият глас при обяване часа на излъчване и съдържанието даже и на детско филмче. Или на комедия с Луи дьо Финес. Защо не ги запазят тези фанфари за наистина важни събития като кацане на извънземни пред НДК посред бял ден примерно?
    - БТВ: новините - съобщават "новини" от собствените си предавания като Великолепната шесторка, Сървайвър наред със съществените новини от страната или света. И това ти внушава, че ако не ги гледаш след новините тези предавания - изпускаш важни и исторически събития. Нали са включени в новините. Много тъпо!
    -ТВ2: шоутата с участието на Азис, травестити, швестери и педали. Свършиха ли се нормалните мъже? Това ли вече можеш да очакваш като си пуснеш ТВ-то - гатанка - от какъв пол е онова там на екрана?

18. Member
    Тук е от
    Apr 2006

и като допълнение, че пълнят ефира със стари филми от преди 20 г.
    не че са лоши, но веше се изтъркаха, излъчват ги по незнам колко си пъти

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 9 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво ви дразни в книгите?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 30
    Последно: 06-05-18, 19:45
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  4. Не ви ли дразни банера на abv.bg , mail.bg ...
    От Chipsy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 06-11-03, 18:55
  5. Отговори: 4
    Последно: 24-02-03, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе