А "Имате поща" от Гала
Ако още един път не дай си боже попадна на това предаване ,ще си отрежа ръката и ще я бия с нея
А "Имате поща" от Гала
Ако още един път не дай си боже попадна на това предаване ,ще си отрежа ръката и ще я бия с нея
Ми muncho да направят тогава реклама и за зелевата чорба и за шкембето
Аз се чудя напоследък коя от двете телевизии е по-тъпа - bTV или Нова Телевизия. И двете еднакво просташки агитират да останеш с тях и да гледаш VIP/Big Брадър или Сървайвър, даже и по новините си.
Сблъсък, Море от любов, Искрено и лично, Имате поща - са такива бози и промивки за мозъците, пред които всяка долнопробна латиноамериканска сапунка блести със здрав и дълбок смисъл.
Онзи ден в Искрено и лично някаква разчорлена и дебела лелка обясняваше по време на цялото предаване как е наблюдавала НЛО, как се е чувствала, какви мисли са я вълнували тогава, в какво състояние на духа е била.
По рано телевизорът се пускаше човек да научи нещо ново и интересно, сега се пуска за да се ужасяваш от плиткоумни зарибявки и за да видиш номера, на който те убеждават да пуснеш sms.
почти не гледам телевизия, най-вече вечер, докато вечерям, или ако случайно хвана някоя интересна серия от началото...
дразянт ме рекламите, естествено...
мога да гледам безплатно ефирните телевизии, именно защото ме заливат с реклами, които ги издържат....
но като плащам 20 лв месечно за кабелната телевизия, защо трябва да гледам реклами - нали си плащам!
т.е. трябва да се плаща само такса включване, и после гледането да е безплатно, а пък кабеларката да си взима процент от рекламните приходи, щом осигурява гледането на реклами от мене...
hihimorе, хайде де, стани кабелен оператор. Кажи с какво да помогнем и ние, че да гледаме след това безплатна телевизия без реклами . Аз и без това от 5 години съм резнал кабела и бленувам за такъв оператор
и аз обмислям от следващия месец да се откажа от кабела...Първоначално публикувано от Lazar
поне рекламите да бяха български, ами те на румънски и унгарски....
подобно нещо например кога ще се появи? http://www.free.fr// - 200 тв канала! 10 Mbit/s download! и т.н. за 30 евро - 60 лв на месец, ми аз почти толкова плащам за много по-мижави скорости и услуги (20 лв кабел+23 лева интернет)....
айде да сметнем какъв процент е 60 евро от тяхна средна заплата за много повече услуги и качество и какъв процент е 40 лв от нашенска заплата за много по-малко услуги, ниска скорост и лошо качество...
това просто сравнение показва какви обирджии са кабелните оператори (и не само те, разбира се), още повече, че например нищо не плащат за това, че използват каналите в блока да си прокарват кабелите напр.; просто вземат пример от топлофикация.....
да не говорим, че в която и да е западна страна няма да видите по сградите да висят грозни и опасни снопове от кабели, защипани как да е....
В какво агрегатно състояние - полутечно или полутвърдо? :-DПървоначално публикувано от NO CARRIER
Освен всичко изброено до тук, много ме дразни когато онзи, футболния коментатор с педерасткия глас от диемата (лептен TV), започне да напява, сякаш някой негър го е напънал без вазелин.
Мен ме дразни опита да оформят представата ни за действителността, постоянно и непрекъснато. Дори и най-вече, когато не го искаме. Телевизията е мощен инструмент за зомбиране и манипулация на масите. Според мен. Това, което дразни е само част от цялата помия, с която искат да ни направят послушни потребители на "goods" от всякакво естество.
Като ме дразни НЕЩО натискам или ЗАЧЕРТНАТОТО ГОВОРИТЕЛЧЕ или ПАУЗА ...
Гледам си в ПЦ-то и само мятам по едно око кога нервещото нещо е свършило , но като цяло не гледам ТВ освен да си пусна нещо музикално много тихичко като заспивам с Аутослееп настроен за след 10-20 мин ..
съвременната телевизия е като съвременните книжки за деца - едно време "трите прасенца" подсъзнателно ни насаждаха идеята, че сплотяването прави от слабите силни, а сега книжките са сменени с комикси, в които се учиш, че ако искаш да си пич като "супермен" трябва да риташ другите в топките...
- БТВ: рекламата за Уринал и пикочните пътища точно във времената за обяд и вечеря.
- БТВ: гробовно тържественият глас при обяване часа на излъчване и съдържанието даже и на детско филмче. Или на комедия с Луи дьо Финес. Защо не ги запазят тези фанфари за наистина важни събития като кацане на извънземни пред НДК посред бял ден примерно?
- БТВ: новините - съобщават "новини" от собствените си предавания като Великолепната шесторка, Сървайвър наред със съществените новини от страната или света. И това ти внушава, че ако не ги гледаш след новините тези предавания - изпускаш важни и исторически събития. Нали са включени в новините. Много тъпо!
-ТВ2: шоутата с участието на Азис, травестити, швестери и педали. Свършиха ли се нормалните мъже? Това ли вече можеш да очакваш като си пуснеш ТВ-то - гатанка - от какъв пол е онова там на екрана?
и като допълнение, че пълнят ефира със стари филми от преди 20 г.
не че са лоши, но веше се изтъркаха, излъчват ги по незнам колко си пъти