Вие май не схванахте иронията в поста на IvO™....
Арената продължава да дава поле за изява на тинейджърски изцепки, за да не се загуби съвсем интереса към нея.
Вие май не схванахте иронията в поста на IvO™....
Арената продължава да дава поле за изява на тинейджърски изцепки, за да не се загуби съвсем интереса към нея.
според мен ироничният тон и подигравателните подмятания са съвсем на мястото си, колкото и инфантилни да са на пръв поглед. вярно, че в момента да се подиграваш на гдбоп е като да риташ паднал, но да са си правили сметката преди да се изложат (боп-а)
а за интереса към арената не мисля, че е спаднал. ние може да ползваме западни тракери, но това предполага знаене на чужд език, компютърна грамотност и готовност да намериш нещо, а не да го получиш наготово. хлапетата искат всичко наготово, подредено и преведено, така че интересът към родните тракери никога няма да спадне
ааа, и освен това нали имаше призив "Подкрепете българското"
Вероятно в исторически план, да.....така че интересът към родните тракери никога няма да спадне
ааа, и освен това нали имаше призив "Подкрепете българското"
Да де ама въпросния протокол не се използва само за качване/теглене на филми.Колко ли хора ще ревнат че немогат да си оправят сайтовете.Поредната глупост.Сега могат да забранят интернет и да арестуват някой сополив хлапак с десетина филма на харда и да го обявят за най-големия престъпник в държавата.Държавата може да събере толкова пари от разни глоби ама отдавна е абдикирала и няма закон който да се спазва.Даже държавниците ни най-грубо погазват законите и се държат дебилно като някой ги пита защо.
Абе хора! Вие не усещате ли провокацията в текста, който е постнал IvO™. И най-големия малоумник не би издал заповед да се забрани FTP протокола. Вижте източника на информация - "една жена каза" и помислете защо се пускат такива слухове. И после се връзвайте.
В конкретния случай не мога да преценя на кого се присмива IvO™, но за момента нямам информация за такава забрана (на фтп протокола) и съм склонен да приема, че арена-бг зорлем търсят под вола теле. Надявам се след шумотвицата покрай мартенските акции МВР да са си взели поука и скоро да не виждаме подобни идиотизми.
Що се отнася до подписването на протоколи в ГД БОП и по районните управление...ами надявам се това да е последната дебилщина, на която сме свидетели.
На глупостите на Арената. Самото ползване на умалителното "новинки" и човечето, дето рита от смях под цитата изясняват за какво иде реч.Първоначално публикувано от Ghost
Може, може...нищо не казвам, ама все пак най-добре е той да каже какво го е развеселило така добре ;-)Първоначално публикувано от Lupus
Хмм... странно защо новинката е загадъчно изчезнала от заглавната страница на "Арена"-та. Рано сутринта - около 04:00 ч. - си я имаше, в цялата й прелест - именно затова я бях сложил в "цитат". Незнам дали някой е решил да си тества умствения потенциал или е просто бъзик (на което ми и заприлича най-вече), прочетох си я, посмяхме се с котката задружно и от сърце, постнах я тук, пак се посмяхме, па си полегнахме. Та така...
Именно, от Арена-та нарочно изопачават така нещата, защото знаят каква ще бъде реакцията - веднага ще се намерят защитници на правата вяра, като изказването примерно на dragozowПървоначално публикувано от FearMe
А в Арена-та съм виждал и други бисери, които след това бяха изтрити - явно сутрин някой по-трезвомислещ се развихря с метлата.
Нали знаете лафа "Няма лоша реклама". Самия факт, че в момента обсъждаме тая простотия го потвърждава... Няма значение какво се казва - важното е да се споменава името ти!
А по въпроса със западните тракери - личните ми наблюдения показват че 90% от ползващите въобще торент тракери никога не са ползвали друг освен български. Затова споделям становището на @FearMe за интереса към арената. Сега си е един вид монопол, макар е има още няколко БГ тракера....
Източник: в-к Експрес
Адрес на интервюто: http://express.bg/story/16374
Явор Колев: "С колегите работим активно и дълго сме наблюдавали всички торент-тракери. Свалили сме цялото съдържание и сме установили, че то е без уредени авторски права...
--клъц--
....Спомням си, че имаше около 60 рилийза в arenabg.com на Windows Vista с по 30-40 сийдъра. Което значи, че около 5000 копия се разпростваняват едновременно. Това е престъпление, което е с висока степен на обществена опасност."
Този човек става все по-жалък. Не употребих думата смешен, защото простотиите, които прави благодарение на властта, с която разполага, хич не са ми смешни.
Ми тъй де... разпространението на 5000 копия Win Vista си къде къде по-опасно от 5000 дози наркотик, няколкостотин кражби и грабежи или няколко си убийства.... нещата трябва да се хванат здраво в ръце.....другари, не може да продължаваме по този начин!
Преди време ни отрязаха от free-tata , и както каза @PAT - "те ни усъвършенстваха "- накараха ни да се научим да ползваме технологии за обмен. Сега е време за ново усъвършенстване!
Абе кви компютри имат тия бе? Какъв трафик? Свалили сичкото торент, че то това са хиляди Терабайти, аз чак не мога го сметнаПървоначално публикувано от Ghost
И са чуда що напоследък ми бавен нета, а той Явор Колев точел