Румене, не знаех, че мъжете не достигали до оргазъм, а само до еякулация...Първоначално публикувано от roumen68
А не си го усетил, защото си получил оргазъм на джоба най-вече...
Румене, не знаех, че мъжете не достигали до оргазъм, а само до еякулация...Първоначално публикувано от roumen68
А не си го усетил, защото си получил оргазъм на джоба най-вече...
Бе то още малко ако се задълбочим с тебе Силвето може и ерекция да получи.
Рядко пия коктейли (само с гаджето ) ,но много ми харесва Рашън коктейл. Основните съставки са ликьор + водка което на мен страшно ми допада ( чист ликьор ми е много сладък ,а и водката му добавя и по-алкохолен привкус.
Иначе наскоро си правихме следния приятен буламач:
1бутилка червен ром обикновенно атлантик
1литър прясно мляко
захар на вкус
Всичко това се шейква в голяма бутилка (2л) и мисля ,че в резулатат е много приятен .
Да ти кажа честно, ерекцията на Иво ми стига.Първоначално публикувано от Malone
Иначе по темата: В заведение предпочитам да си поръчам коктейл (слабичък) или Бейлис, но в домашни условия предпочитам домашна ракийца или винцИ с мИзенцИ.
1-во не знам за каква мигаща рекламка става въпрос ... наистина дадох директен линк към снимката , че не ми се занимаваше да я качвам и нея .. както и да е
Явно Форум обществото наистина си пада по Ракия-салата Няма нищо лошо
Ще отговоря на някой неща по памет без да давам цитати ...
"Поръчах си Джин и ми дадоха Български" = В България си ... Няма какъв друг да ти дадат ако не си дооточнил !!!
Коктейл Оргазъм ИМА ! = Водка/Самбука/Бейлис/Мляко/Течна сметана/ (На всякъде си го правят както си искат обаче)
Правят ми коктейлите с Менте Алкохол ! = Под Менте сигурно имаш предвид български ... Ако искаш да пиеш нещо качествено ще се наложи да смениш мястото на което ходиш.. ! Самата клиентела на самото заведение е водеш фактор на това което ще се продава в самото заведение.
Ако коктейла съдържа Водка/Сок/Гренадин/Шнапс = 4лв
Ако коктейла съдържа Водка Абсолют/Фреш/Гренадин/Ликюр Болс/ = 9лв
Примерно
ПС: BG алкохола отдавна не е МЕНТЕ ! 90%
и в Б-52 Просто няма как да ти сложат МЕНТЕ ... Самите съставки са Незаменими .. Освен да са ти сложили вместо Коантро - Трипъл СЕК ... Но повярвай ми не са ти сложили менте и двата ликюра са направени от корите на портокалите и двата са еднакво оригинални и скъпи ... просто основите им са различни
@IvO™ , при жените се води оргазъм, при мъжете се казва еякулация. Ако мъж каже че е получил оргазъм - то тогава Malone с пълно право ще го изгледа подозрително и ще се усъмни в сексуалната му ориентация.Първоначално публикувано от IvO™
Мдааа, то Уикипедия верно че не е най-надеждния източник на информация, ама и там така пишеПървоначално публикувано от roumen68
според Тълковния речник, пък това е:
Не виждам диференциране за мъже или жени.Сладострастно усещане на задоволяване при полов акт.
тия К-та ми приличат на една стара приказка "К... к... к... к...", ма да не ставам подробен, че има и непълнолетни тука
на въпроса, алкохола го обичам чист:
Блъди Мери - водката в една чаша, доматения сок с подправките в друга
Уиски, в отделна чаша водата с лед
Абсент или мастика - в отделна чаша вода или айрян
Ракия - в отделна чиния салатата ... майтап
чудя се, защо много хора развалят вкуса на хубавия алкохол, с ... магданоз примерно
Това разделение що е едното и що е другото се знае още от времето, когато се четеше само в късна доба и то под юргана апокрифната книжка "Мъжът и жената интимно". Която книга се криеше много по-надеждно и изобретателно от ученически бележник с двойка например.Първоначално публикувано от Black Adder
Предпочитам чисто питие - водка, ракия, уиски
От сладките - мастика и мента 2 към 1
А най-добре е голяма водка с малка биричка!
Първоначално публикувано от Black AdderВиж в раздел сексуална ориентация.Първоначално публикувано от roumen68
PS.. или сигнатурата на Berstock
Първоначално публикувано от roumen68Първоначално публикувано от roumen68
Румене, аз те съветвам пак да прочетеш въпросната книжка, ама този път на светло.
Orgasm is experienced by both males and females.
Но ако не вярваш на Уикипедия, виж тук: http://www.doctorbg.com/read.php?cCat=7&id=18
Еякулация е процесът на изхвърляне на семенна течност от пениса.
This article is about male ejaculation. For female ejaculation, see Female ejaculation.
Хехе - то имало и женска еякулация...
Брррр, че гнусно ...
Женска еякулация ...
Noticeable amounts, ОК, но колко точно noticeable ... важно е.