Хе хе. Май откриваме топлата вода.
Хе хе. Май откриваме топлата вода.
Аха, верно е, аз още нямам сефте.
По принцип, само съм чувал, ама се изказвам, че да мина и аз към "майсторите".
Еми да, имало и женска еякулация . Както има и мъжки оргазъм без еякулация.Първоначално публикувано от Silviya
Братята китайци са го проучили преди хилядолетия, някой хора сега го откриваме. Зачетете на Мантак Чиа книжлетата, там е банализирана темата.
Аз не разбрах само коктейлът "Оргазъм" включва ли еякулация или не?
18+
За който не е виждал женска еякулация. hттp://www.newsfilter.org/videos/index.php?id=31214
Женска или мъжка, вътре в коктейла или след изпиването му. Кое не разбра точно, може да кажеш за да изясним проблема.Първоначално публикувано от IvO™
Вътре в коктейла!!!
Universum, днес си седнал на чувството си за хумор явно.
Не съм бе, натъпкан съм с хумор като дюшек. Ама съм пресен от отпуска и шуменско специално и ме мързи да щракам по емотикончетата.
'Ба ма'а му! Щом и модераторите вече разводняват темите...
Берки, модераторите и те са хора - и те пият коктейли и достигат до оргазъм... angel
Че какво е коктейла, ако не разводнен алкохол? Значи си е в топикаПървоначално публикувано от BerkStock
Р.S. Всъщност като се позамисля - даже в менюто да имаше коктейл Еякулация - кремообразен, бял на цвят, сервира се във висока чаша с два кокосови ореха на подложната чинийка - май не бих си го поръчал
По пътя на твоята логика трябва да сервираме "Sex On The Beach" Заедно с Женската и Пясъка ...Първоначално публикувано от IvO™
Не ми се мисли ако решиш да си поръчаш "Златен Кадилак / Ферари / Синя лагуна....."
Бе то Куба Либре и то ще става за пиене, само че да ривърснат количествата на съставките. Че тъй малко ... 2 части колa, съчетано с доволно количество лед ... само за изтрезняване става. Берксток ме изненада с лайт вкуса си, имах по "кораво" мнение за него.
водка с пинаколада - по полека с пинаколадата
Е чакай ся, нали за коктейли ми говорите?Първоначално публикувано от Malone
Ако е за лайт/хард въпросът - всяка вечер си жулим по 50-ина грама 50-ина градусова гроздова, домашно производство...