Аз пък по време на оргазъм (особено след няколко коктейла) направо не съм за слушане, тъй че е напълно оправдано един младо@бецженец да разводнява темитеПървоначално публикувано от IvO™
Аз пък по време на оргазъм (особено след няколко коктейла) направо не съм за слушане, тъй че е напълно оправдано един младо@бецженец да разводнява темитеПървоначално публикувано от IvO™
Така те искам Берксток.
Иначе една украинска простотия, която все пак е коктейл.
Който е от Русе, знае "Кенор" в парка. Та Димата, управителя [Дмитрий Леонидович Попсулис, Украйна] пропагандираше следния котейл, питайте го ако го познавате и не вярвате.
Коктейла се казва "Медведь пришëл, медведь ушëл".
Халба с бира. Отпива се и се долива с водка. След това пак се отпива и се долива с водка.
Така, докато стане само водка.
Това е частта медведь пришëл.
След това е обратното, от водка към бира, докато стане само бира. Медведь ушëл.
Аз лично не съм опитвал никога, но звучи много хард.
Jagerbomb shot - energy drink(RedBull) + Jagermeister
(К-К-К-К-К)
Коктейли Къркаме Консумативно К'вит' да са и Къдет' падне !!!
как можах да забравя водка и дом. сок.
Не знам дали е мит или не (като риба+кисело мляко), но са ми казвали, че в никакъв случай не трябва да се смесва портокалов сок с прясно мляко, защото от такава комбинация човек като нищо можел да хвърли топа. Получавало се пресичане на млякото, което не знам си как действало на червата и било опасно.
портокалов сок с прясно мляко е ала-бала...
категорично препоръчвам да се избягва вино+кисели краставички!
докато съм жив ще си помня 18-ия... или беше 19-ия рожден ден..
Нема да го запомниш - оно се е видело.Първоначално публикувано от FearMe
Е да, ама кисели краставички + домашна скоросмъртница е комбинация ЛУКС!Първоначално публикувано от FearMe
Като смесиш портокалов сок с мляко поради там киселините му се пресича белтъка в млякото - коагулира (пресичане на протеини май) май се казваше и създава чувство на огромна тежест в стомаха и няма да умреш,ама ще си изповръщаш червата. Нещо такова.
Едва ли, а и млякото се пресича но ако го оставиш да се пресече. Изпива се бързо и нямаш грижи...Това с коктейлите винаги ми е било интересно. Какво да кажем за коктейл "Хасан НасрАла" Сядам на масата, дай една мастика, ха портокалов сок, айде една водка, ха сега чаша мляко, ха едно винце...мешана скара, онакава скара, такава салата, малко филе, опа - рибка, ха едно уиски сега....и всичко това отива на едно място ама няма колики, няма това онова. КукурякПървоначално публикувано от tana
// хайде стига съм спамил за днес
Този раздел ме радва много
Пускаш тема ... без значение от името и съдържанието ... всеки си казва каквото си иска
ПС: Опс .... и рейтинга ти пада за капак на всичко ...