Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 100

Честито!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    2,092
    #31

    Re: Честито!

    Аз немога да ти кажа, за коя партия да гласуваш ти, или Камен или Владо или който и да е тук. Тва си е лично твой избор.
    Но след като смяташ, че няма партия за която да гласува и не отидеш да гласуваш, то има хора, които за които има партия и те отиват и гласуват за нея.
    След което се получават следните резултати:
    Еди коя си партия, печели еди колко си.
    Друга партия печели еди колко си...

    Та идеята ми беше - защо трябва да има подобни изказвания като по горните, при условие, че българи, без значение с турски, български, френски или немски имена, Българи, живеещи и трудещи се в България (защото на другите забраниха и приятелите ми в Германия примерно, въпреки че са Българи, не гласуваха) - са изразили правото си на глас, гласували са там за няква си партия, независимо дали БСП, ДПС, Герб, Атака или там която и да е и в един момент се появяват критици, който почват да плюят, как може тези хора да мислят така или иначе.
    Е тва не разбирам. От къде на къде, 2007 година, ще ми се появява някъв пайтак и ще ми обяснява на мене, че съм ненормален, хак да ми е, че гласа ми е обречен и тн. и тн. и тн.

    Аз лично гласувах за ГЕРБ - не заради Бойко Борисов, а заради хората които бяха в листата. Звучаха ми добре, добре изглеждат, най-близки са идеите им до моето виждане за нещата и тва е.
    И на мен ми е болно, че Доган си вкарва протежетата в Европарламента, ама кво да напрая, при условие, че избирателната активност е по малко то 30% и повечето гласове са от малцинствата, но каквото такова. Отишъл съм, изразил съм своето мнение, явно останлите не са на него.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #32

    Re: Честито!

    Хм ... Кайсия ...
    За "пайтак" не знам дали знаеш какво значи, но ако визираш мен, все си мисля, че съм напълно наясно със себе си и посоката [на краката и ума ми].
    Струва ми се, дори съм почти убеден, че по време на първото ми гласуване, ти си си бил в къщи, т. к. се е гласувало в детската ти градина.

    И откъде накъде пък си помисли, че те отъждествявам с целия български народ?!
    Ти си гласувал, ОК, значи нека на тебе да не ти е хак.
    Пъко пределение ненормален не прочетох никъде.

    От поста ми стана ясно, че не одобрявам анти ДПС коментари от хора, които ги е домързяло да отидат и да гласуват, по добре да си мълчат на тази тема [ДПС].
    Всички останали имат право да правят изводи, те са гласували, независимо дали вота им е антиXXX или не.

    @FearMe
    Пропуснал си вариант 4, който е, че си голям наивник.
    В съвременния ни политически живот няма хора, които дори да дават надежда за изпълнение на очакванията ти, това имам предвид.

  4. Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    421
    #33

    Re: Честито!

    Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    хайде всички да дишат спокойно:

    1. герб
    2. бсп
    3. дпс

    (колкото и разликата между герб и бсп да е 4-5 000 гласа, демек в рамките на статистическата грешка)

    давайте сега да видим дали този вариант е по-добър. моето лично мнение е, че българщината отново ще надделее. дали е по-добре "победител" да е един пожарникар, който дърпа конците на цялата българска престъпност, дали е един бивш служител на ДС (разбирай "сокола"), или политически младок, застанал начело на политическа старица (все пак бсп е най-старата и вероятно най-консервативната партия в България)

    не знам кое ме устройва мен, но знам със сигурност:

    1. дпс нямат нито опит, нито желание да бъдат под светлината на прожекторите като първа сила. техните мускули са в упражняването на коректив

    2. герб са едно политическо пеленаче и дори не знаят в коя посока се върти земята, камо ли да имат ясна позиция и място в политическото пространство. те са поредния личностен политически феномен, който за пореден път показва плиткостта на българина "да до'де некой да ме оправи". тези "некои" бяха, хронологически изброено: симеон, волен, бойко. различни страни на една и съща монета

    3. бсп са толкова разклатени в момента, че дори не е ясно леви ли са, десни ли са, какво са. и тук не визирам преекспонираните скандали, а за вътрешното им противоречие относно нуждата от по-твърд курс на действие, защото иначе България съвсем си заминава, или необходимостта да поддържат имиджа на лява партия със социална политика в разпаднала се държава, в която няма ресурс за лява политика
    Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    парламентарната ни система не е пипната, камо ли разклатена. нали никой не си въобразява, че препочитанията на българските избиратели са резултатите от тези избори?

    изобщо споменаването на думата "парламентарен" в момента е меко казано "неуместно", а директно казано "наивно и демонстриращо неразбиране на ситуацията". резултатите са абсолютно непредставителни за параламентарни избори, защото:

    1. бсп не получи пълния си изборен резултат, защото голяма част от избирателите над средна възраст не разбираха за какво трябва да се гласува, а бяха движени от типичния им порив "трябва да се гласува за бсп. също така и да не забравяме, че на бюлетините нямаше "БСП", а имаше някаквво си "ПЕС", което я са го запомнили кое е, я не

    2. дпс не получиха рамото от чужбина, което ще си получат при парламентарни

    3. герб си получиха максимума, защото техните избиратели са нови и надъхани

    4. за политическите трупове дсб, одс, сдс, рмд, кпсс, ткзс и помня ли вече какви смехотворни организацийки бяха, това трябва да е ясна индикация, че май дори и да се обединят (за което не им стига нито достойнството, нито акъла) пак са умрели, та чак вмирисани

    5. ндсв също си получиха максимума, само че в обратната на герб посока - те си получиха гласовете на последните заблудени от идеята "е те ТОЙ ще ни оправи". другите се преориентираха гъм гер в търсене на Месията. o sancta simplicitas
    Съвсем целенасочено ги цитирам целите, тези два поста на FearMe (надявам се няма да ме съди за плагиатство ), защото това е най-точния и най-краткия политически анализ, който съм прочел или чул някъде в последно време, под който твърдо мога да се подпиша и аз.
    В тези избори ме вбесиха единствено политическите наблюдатели и коментатори - то не беше рев, то не беше тръшкане, кой колко изгубил от това, че другия спечелил. Единствено точен коментар/проблясък имаше Мартин Карбовски по НТВ, забелязвайки че тези които са новоизбрани за евродепутати, ще имат участие при делкането на еврофондовете и евентуален дял от тях. Но и той след това изпадна в дребнотемие. Това беше... останалото е мъчение (ако мога да перефразирам Шекспир така )
    Та предлагам да пратим на следващите избори - FearMe , като полит коментатор в избрана от нас национална медия. Ползите ще са няколко :
    1. Точен и безпристрастен политически анализ на ситуацията
    2. Ще уволнят няколко десетки некъдърници от ТВ, т.е. икономия на средства
    3. Той ще изкара някой лев и евентуално ще почерпи
    4. Няма да създаде нова партия (с политика неоКейнсианска, която не одобрявам), следователно няма да доразбърка създалата се каша
    Гласувайте!

  5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    2,092
    #34

    Re: Честито!

    Malone - тебе пък кога те споменах незнам Стига бе човек, ако имам нещо да ти кажа, ще ти го кажа директно, не се знаем от вчера

    Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    Излиза че България е пълна с ненормални,аз като гледам резултатите само...
    Цитат Първоначално публикувано от boishin
    Просто не ми се говори.... ДПС - No 1 !!!
    Хак му е на българина... той си заслужава политиците!
    А пък който не е гласувал, не виждам смисъл да се обажда даже!
    Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Все пак вътре в себе си си мисля, че ГЕРБ, за които и дадох гласа си ще удържи преднината. Убеден съм.

    Чудя се на всички онези, които отиват и гласуват за битите каузи - ДСБ, СДС и прочие образувания който перманентно не минават повече от 1-5%. Да дадеш гласа си на обречен е все едно да го хвърлиш на буклука. Все едно не си гласувал.
    P.S. Ся видях че и ти си употребил израза - "Хак да му е", така че съжалявам. В случая явно неволно визирам и теб, само дето казано в смисъла, в който ти си го използвал, аз съм 100% съгласен.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002
    Мнения
    3,368
    #35

    Re: Честито!

    Цитат Първоначално публикувано от Кайсо
    Malone - тебе пък кога те споменах незнам
    Гузен негонен бяга

  7. Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    190
    #36

    Re: Честито!

    Скоро не се бях смял така на тема от форума, след тази с вицовете
    За всички, които са гласували и за тези които не сме - незнам дали ще бъда точен в цитата, за това ще перефразирам
    Наполеон, който е казал че дори и да не се занимава човек с политика, то тя се занимава с него.
    Съжалявам, че не гласувах, защото нямах възможност да отида.
    Не че с един глас щях да променя нещо в тия избори, но поне нямаше сега да се ядосвам като гледам резултатите на "Атака".
    Смешното за което говорех е, че всички сме млади, всички разбираме и въпреки това никой не отиде да гласува.
    После ама защо, ама как.... ами всички видяхте!
    Приятен ден от мене.


  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    1,765
    #37

    Re: Честито!

    Валентин Димитров вече е свободен

    Софийски градски съд отмени мярката "задържане под стража" на бившия директор на "Топлофикация" София Валентин Димитров и му наложи "парична гаранция" от 20 хиляди лева.
    Защитата на Димитров внесе в понеделник миналата седмица искане за промяна на мярката на Валентин Димитров от "задържане под стража" в по-лека заради дългия му престой в ареста. Това бе четвърто поред искане за промяна на мярката за неотклонение на бивши шеф на "Топлофикация".
    На 17 май съдът отложи разглеждането на промяната на мярката за неотклонение за днес. На съдебното заседане тогава не присъстваха двамата адвокати на Валентин Димитров Марин Марковски и Лъчезар Таков. Като причини за отсъствието им бе посочено, че Марин Марковски се разболял внезапно предишния ден, а Лъчезар Таков не присъствал поради други свои служебни ангажименти.
    На заседанието на 17 май за пореден път Валентин Димитров направи искане за прочитане на материалите по делото, а съдията разреши това да стане.

    вестник Сега

    Ей ви избори ... никой от Топлофикация не остана в ареста - единия болен, другият - изпаднал в депресия в килията, третият - и той болен.

    На бас че няма да има осъден по нито едно дело, евентуално с изключение на депутата Кузов с неговата скалъпено-измислена присъда...

    P.S. трябва да пуснат и всички бандюги, за да се освободи място в арестите за тези, които гледат порно...

  10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #38

    Re: Честито!

    ОК, Кайсия, извинения за острия тон, грешно съм те разбрал.
    "Събрахме се"

    И продължавам да твърдя, че е тъпо някой да ходи с клечка за зъби в устата, след като въобще не е ходил на сватба.
    Тука е място само за мърморковци, които са гласували. Като мене,тебе и др.


  11. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007
    Мнения
    26
    #39

    Re: Честито!

    То не само тука, из целия форум само на вас ви е мястото, Malone . Инакомислещите - ВЪН.
    Аз не ходих да гласувам. По този начин смятам, че постъпих по - разумно и отговорно от около 30% от българския народ, гласуващи за пари, подир празни приказки или просто от озлобление.
    Преди изборите имах удволствието да се срещам с политици и министри. Не по митинги, в ограничен кръг.
    В тези избори аз не чух да се казва едно нещо: каква точно ще е функцията на тези лица, които избираме. Аджеба? Ще пукат по коктейли ли, лимузини ли ще ръгат, пари ли ще правят, делегати в мафията ли са, какво?
    Никой не чух да го казва това.
    И като ви гледам вас и виждам чудесните догадки за функцията на тези хора ми става ясно, че и на вас не ви е ясно....
    Няма нужда оттук нататък да се ровим в интернет и някой мастит да ми изкара във форума 20 листи проекти за евроконституция или каквото и да е. Сам вече съм стигнал до там, каквото се вижда, се вижда, няма защо да го размазваме.
    За какво аджеба гласуваме? Не знаем...
    Чудесно.
    Обаче знаем против какво. Всички министри, политици, атакисти и тем подобни реваха в един глас:
    "Отивайте да гласувайте, щото автобусите с турчалята идват!"
    А сектир, както казват хората в автобусите. Значи най - доброто, което мога да направя с гласа си, е да спра автобусите?(за да пусна мафията).
    Мина вече времето, в коеот гласувах против. Малко хора останаха, дето гласуват така малоумно и все по - малко ще остават.

    Към това ще прибавя и несъгласието си от край време с изборната политика в страната. Колкото и партии, мафии и подмафии да разчленят, в България винаги се гласува за партии.
    Браво, но аз искам да гласувам за личности.
    И не само аз, виждам, че броят на хората, мислещи така, се увеличава от избори на избори, ако и населението да намалява.
    Нека ако искат, на изборите да са с партии. Но ако не могат да направят 50% избирателна активност - т.е. кворум сред избирателите - изборът да се счита недействителен и листата им да трябва да се промени. Пак да си пускат шарените бюлетини.
    Искам листата да се прави не на тъмно според това кой повече бабички го обичат или кой е донесъл по - голям куфар за политбюро, а всеки да се явява сам и да показва кой е, не да се крие в листи, бюлетини и тем подобни пък после да се чудим как да си го прибереме.
    Та затова. Ясно ми беше, че това ще са изборите с най - малка активност в нашата история. Та хората не знаят за какво гласуват.
    И циркът ни сега ще го видят и в Европа. Ще видят единодушната в Европа България как излъчва депутати с 20% от и без това нищожния си брой избиратели, сред тях половината турци или крайни националисти.
    Не са огледало изборите. Нито Герб са първата политическа сила, нито ДПС са чак толкова много.
    Ако знаех предварително резултата, щях да отида да гласувам. За ДПС.
    Не за друго, но да покажа на господа политикантите как аджеба се гласува против.
    И нямаше да е глас против България. Първо, това са хора предимно с представителни функции, не по -големи от на официалните органи.
    И второ, по против на България и българското от това, коеот си е по принцип, със или без ДПС, просто няма накъде.

  12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #40

    Re: Честито!

    @bambi
    Цитат Първоначално публикувано от Malone
    От поста ми стана ясно, че не одобрявам анти ДПС коментари от хора, които ги е домързяло да отидат и да гласуват, по добре да си мълчат на тази тема [ДПС].
    Всички останали имат право да правят изводи, те са гласували, независимо дали вота им е антиXXX или не.
    Нужно ли е да го напиша по ясно от това?
    АнтиДПС коментари, само от тези, които са гласували. Останалите, немалоумни колкото мен и останалите които сме гласували няма какво да коментират.

    Избирателния Закон е такъв какъвто е. Всякакви анархично, ултра-демократични, утопични локуми за извънземни изборни системи са в сферата на фантазиите. Засега.
    Когато се промени избирателния Закон, тогава може да говорим.

    Не гласуваш ли, значи не ти дреме за това, кой взема решенията.
    Нямаш [морално] право и на коментар тогава, на тема изборен резултат.

    Ама всички били маскари ...
    Верно е, ама по добре маскара, отколкото бююк шейтан. Поне по мое мнение.

  13. Member
    Тук е от
    Nov 2004
    Мнения
    898
    #41

    Re: Честито!

    Цитат Първоначално публикувано от bambi

    Преди изборите имах удволствието да се срещам с политици и министри. Не по митинги, в ограничен кръг.
    Предполагам са били от ДПС.
    И как точно ти направиха удоволствието, "уважиха" ли те, или взаимно ...

  14.  
     
  15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007
    Мнения
    26
    #42

    Re: Честито!

    Не мисля, Malone, че имаш каквото и да е право да определяш кой има право да пише и кой няма, още по - малко пък да определяш кой да пише, и кой не. Това ти го написах, по ясно не мога, но ще опитам: задръж си тея коментари за себе си/семейството си, е, ако там не вървят, не си ги търси във форума.

    Wiseacre, за пореден път се убеждавам, че е грешка да си говоря с теб. Ти си огледало на най - големия проблем на това субобщество: пълна простащина + висок рейтинг.
    Не, министрите бяха от НДСВ и БСП. Другите не ги уважаваме толкова дълбоко. Всъщност аз установих, че дази и тези нямаше да знам кои са, ако не ги бях срещнал. Сигурно са много "взрачни" фигури.
    Щом при теб уважението се изразява само анално, за сега предпочитам да престана да те уважавам. Всичко най!

  16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,248
    #43

    Re: Честито!

    Цитат Първоначално публикувано от Malone
    @bambi
    АнтиДПС коментари, само от тези, които са гласували. Останалите, немалоумни колкото мен и останалите които сме гласували няма какво да коментират.
    Хайде сега, това пък как ти мина през главата???
    Аз не съм гласувал, което не виждам с какво пречи на това да си ругая на воля турчолята и всякакви мангалски формации, гласуващи за ДПС.
    Много сте писали по темата и нямам време да чета, но моето виждане:
    Този идиотски резултат с турската партия толкова наело е само от полза на България. Ще им просветне и на най-големите мързели като мен, че ще не ще, трябва да е загуби час по време на избори и да се гласува за някой. Убеден съм, че при следващите избори няма да се повтори тази слаба активност.

    Цитат Първоначално публикувано от bambi
    В тези избори аз не чух да се казва едно нещо: каква точно ще е функцията на тези лица, които избираме. Аджеба? Ще пукат по коктейли ли, лимузини ли ще ръгат, пари ли ще правят, делегати в мафията ли са, какво?
    Никой не чух да го казва това.
    Виж сега, преди изборите се прави предизборна агитация, а не се обяснява каква работа и как ще се върши. Всеки средно интелигентен човек ако има желание може да разбере какви са функциите, задълженията и правомощията на един европейски депутат. Такивва има от немалко време, така че информация бол.
    ПС - не искам да кажа, че аз ги знам... мен за момента не ме интересуват, но ако ми влезат в полезрението не бих очаквал една предизборна кампания да ми даде ясен поглед в/у нещата.

  17. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005
    Мнения
    1,304
    #44

    Re: Честито!

    Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    Валентин Димитров вече е свободен

    Софийски градски съд отмени мярката "задържане под стража" на бившия директор на "Топлофикация" София Валентин Димитров и му наложи "парична гаранция" от 20 хиляди лева.
    Защитата на Димитров внесе в понеделник миналата седмица искане за промяна на мярката на Валентин Димитров от "задържане под стража" в по-лека заради дългия му престой в ареста. Това бе четвърто поред искане за промяна на мярката за неотклонение на бивши шеф на "Топлофикация".
    На 17 май съдът отложи разглеждането на промяната на мярката за неотклонение за днес. На съдебното заседане тогава не присъстваха двамата адвокати на Валентин Димитров Марин Марковски и Лъчезар Таков. Като причини за отсъствието им бе посочено, че Марин Марковски се разболял внезапно предишния ден, а Лъчезар Таков не присъствал поради други свои служебни ангажименти.
    На заседанието на 17 май за пореден път Валентин Димитров направи искане за прочитане на материалите по делото, а съдията разреши това да стане.

    вестник Сега

    Ей ви избори ... никой от Топлофикация не остана в ареста - единия болен, другият - изпаднал в депресия в килията, третият - и той болен.

    На бас че няма да има осъден по нито едно дело, евентуално с изключение на депутата Кузов с неговата скалъпено-измислена присъда...

    P.S. трябва да пуснат и всички бандюги, за да се освободи място в арестите за тези, които гледат порно...
    Използваха отвличането на вниманието на хората с избори и дъждове и го пуснаха.Какъв по удобен момент.Айде и тоя е невинен вече,няма да се учудя ако духне в чужбина при сметките си.

  18. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #45

    Re: Честито!

    Е какво има да се коментира Крис след като не е заинтересован от изборния резултат?

    .:: EDIT ::.
    Останалото го изтривам, смисъл няма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Честито Левскари!
    От kod във форум Спорт
    Отговори: 23
    Последно: 30-04-15, 00:53
  2. ЧЕСТИТО НЕВЕНА!!!
    От Tommorow във форум Коментирай новина
    Отговори: 50
    Последно: 10-06-07, 09:57
  3. Честито 3Di:-)
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 13-10-04, 14:39
  4. Да ни е честито |:-[
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 29-07-03, 14:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе