Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 106

Месомелачницата К&К Техномаркет - монопол или подигравка с хората

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

Re: Месомелачницата К§К Техномаркет-монопол или подигравка с хората

Чува се, че хипермркетите са обявили по подобие на американските магазини ,ден в който плащаш един и получаваш два уреда.Ще се изчистят от проблемните марки,.и този който ще купува след тази кампания може да бъде спокоен за покупката си.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цената на такава 9-ка в Китаи е 80-90евро на едро,правете си изводи.
    Няма такива цени,вервай ми.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re: Месомелачницата К§К Техномаркет-монопо

Ясно че не са по 90Е климатиците и то Панасоник. Но и тук са си скъпи.

За royalities не знам точната дума ли е, но конкретно Самсунг напоследък много се издъниха с ТВ и монитори на HannsG, маркирани като Самсунг и продавани и от К&К. Вече дали е законно - законно е според мен, но и по съответните форуми си казват, че са по-зле от оригиналните Самсунг. Сигурно има такава хава и с климатиците.

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

90 евра не знам ама по около 200 евра са някъде най много базовите модели конвенционалки на евтините марки ,като компресора е 50-60 евра другото са 2 малки топлообменничета възможно най малко електроника и малко рециклирана пласмаса като и вида и е на такава .

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re: Месомелачницата К§К Техномаркет-монопо

Така и така говорим за Техномаркет - 299 лв с включен монтажен кит (и сигурно 80 лв монтаж) за това чудо http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09035693 - е, 7-ца конвенционален сплит е, ама 300 лв са 150 Е с ДДС и печалба и монтажен кит включени. Колко е голият климатик в Китай, се питам аз? май 90Е наистина.

О, 9-ката е с 30 лв по-скъпа, но вместо монтажен кит, пише ГАЙКИ? Какви ще са тези гайки? Или и на предният монтажният кит е бил GAJKI? http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09015346

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

е тоя е по малко от 90 евро със сигурност ,не повече от 50 евра е ... интересно с каква карантия е може да си купя един с учебна цел как не се прави климатик

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Купи си 2-3 да се учат на него чираците! Поне няма те е яд, като прецакат нещо! И ако наистина има и включен 3м тръбен път - супер е...

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

аз нямам чираци ,аз съм чирака

11. Тук е от
    Feb 2008

Опитвах да заварям тръбата на едно НЕО-на външния топлообменник,дебелината беше по-тънка от цигарена хартия.Разчоплих радиатора направих раэдувки и сложих нова тръба.Е колко го купуват това НЕО от Китай-30-40евро на едро-9-ката.

12. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Относно "правописа и запетайките" имам в предвид, нещо съвсем друго, не да се заяждам. Гледам, новият модератор се опитва да "направи" форума, без правописни грешки(поправя 'а' на 'ъ', двойно 'т' , 'д' , 'н' и какво ли още не). Похвално, но безмислено.(смятам, че скоро ще му омръзне...). Когато чета текст с повече от два реда и там, няма нито една запетайка или точка, започвам да не разбирам, какво е имал в предвид пишещият. А това, дали е написал 'в' или 'във' , 'с' или 'със' , дали е с две 'т'-та или едно не променя смисъла(не, че е правилно). Просто трябва, преди да "публикуваме", да направим "предварителен преглед" и ако сами разберем какво сме написали, да го публикуваме.
    Не знам нищо за K&K, казвам, че даден вносител, може да има "изисквания" от даден "производител". Даже не сравнявам PANASONIC и PANASOANIC или PANASONIK, или Adidas и Adibas. Бих казал, че и "водещите" марки произвеждат "бюджетни" стоки. Какво остава, ако даден търговец "тупне" в Китай пари и каже "искам ей това, ама не по скъпо от..". Може и накой китаец да каже " не става,щото това,трябва да бъде, еди как си". Нашият му казва " е, сложи тук, между буквите еднo 'BG' " и модела е друг, и е пак "марка", и влиза в цената...
    Дано аз, да съм в грешка, но съм българин - не вярвам да греша .

13. Тук е от
    Nov 2008

Не знам,лично при мене,когато отидох в техномаркет Варна и си избрах климатик служителя ми каза,че дава много дефекти и да си избера друг.Не ме е насочвал към никой конкретен модел.А за Самсунг фен съм на марката,всичко в къщи е Самсунг без климатика,два телефона,плазма,пералня и съдомиялна.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Именно! Доколкото съм "чувал"(отново не го знам със сигурност) точно, Техномаркет е "най-големия" дистрибутор на Самсунг (не казвам "официален представител" или "единствен лицензиран" вносител). Но, все пак, да коментираме темата. К&К, Техномаркет, отопление и климатизация, марки... Например: какво е общото между К&К и Техномаркет(или това е едно и също?). Има ли разлика в : примерно, климатиците продавани от Техномаркет и други вносители... и т.н.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

К&К е фирмата собственик на търговската марка Техномаркет,както Видеолукс е фирмата,собственик на марката Технополис.Определено има разлики в някои от климите от Технополис спрямо внесени от други фирми.Работил съм към фирма,която е монтажна група на Технополис.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

vanko68, благодаря за "светването". Наистина! Никога не съм се замислял, че е възможно Техномаркет или Технополис, да са собственост на конкретна личност. Задавам си въпроса, как?, тази личност(или две личности), е "копала на нивата", за да може да изкара пари, та да изложи нещо в магазина си? (не говоря, за магазинчето от съседния блок) ! Отговора, естествено е(според мен): с "честен" труд, "пот на челото", много "ум", много "знания" и малко "ШАНС", а аз бих казал: с Много "ВРЪЗКИ", Много наглост, достатъчно ум, задоволителна работа(не е необходимо да се "трудиш", мама и тати са го осигурили), и НАГЛОСТ във всеки шанс!
    Излязох от темата, но все пак, има нещо общо! Що така се получава, че .... има разлика в качеството?
    Не по темата: Отново казвам, нямам текстов редактор, на който като му натисна ESC , да ми изтрие всичко писано. Вече ме е страх да пиша 'Ч'. Или да мина на фонетика на Виста...

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ми разлика в качеството има,защото има разлика в печалбата-високо качество-скъпи клими-малък оборот-малка печалба.И обратното.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 8 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 20-10-11, 08:42
  2. Отговори: 4
    Последно: 03-11-10, 23:20
  3. Въпрос към хората с IP камери
    От FearMe във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 23-10-09, 01:25
  4. Държавата срещу хората
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 26
    Последно: 13-07-05, 23:36
  5. За хората с Chaintech GF4Ti4200 128Mb...
    От Domin във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 10-09-02, 03:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе