Чува се, че хипермркетите са обявили по подобие на американските магазини ,ден в който плащаш един и получаваш два уреда.Ще се изчистят от проблемните марки,.и този който ще купува след тази кампания може да бъде спокоен за покупката си.
Чува се, че хипермркетите са обявили по подобие на американските магазини ,ден в който плащаш един и получаваш два уреда.Ще се изчистят от проблемните марки,.и този който ще купува след тази кампания може да бъде спокоен за покупката си.
Няма такива цени,вервай ми.Цената на такава 9-ка в Китаи е 80-90евро на едро,правете си изводи.
Ясно че не са по 90Е климатиците и то Панасоник. Но и тук са си скъпи.
За royalities не знам точната дума ли е, но конкретно Самсунг напоследък много се издъниха с ТВ и монитори на HannsG, маркирани като Самсунг и продавани и от К&К. Вече дали е законно - законно е според мен, но и по съответните форуми си казват, че са по-зле от оригиналните Самсунг. Сигурно има такава хава и с климатиците.
90 евра не знам ама по около 200 евра са някъде най много базовите модели конвенционалки на евтините марки ,като компресора е 50-60 евра другото са 2 малки топлообменничета възможно най малко електроника и малко рециклирана пласмаса като и вида и е на такава .
Така и така говорим за Техномаркет - 299 лв с включен монтажен кит (и сигурно 80 лв монтаж) за това чудо http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09035693 - е, 7-ца конвенционален сплит е, ама 300 лв са 150 Е с ДДС и печалба и монтажен кит включени. Колко е голият климатик в Китай, се питам аз? май 90Е наистина.
О, 9-ката е с 30 лв по-скъпа, но вместо монтажен кит, пише ГАЙКИ? Какви ще са тези гайки? Или и на предният монтажният кит е бил GAJKI? http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09015346
е тоя е по малко от 90 евро със сигурност ,не повече от 50 евра е ... интересно с каква карантия е може да си купя един с учебна цел как не се прави климатик
Купи си 2-3 да се учат на него чираците! Поне няма те е яд, като прецакат нещо! И ако наистина има и включен 3м тръбен път - супер е...
аз нямам чираци ,аз съм чирака
Опитвах да заварям тръбата на едно НЕО-на външния топлообменник,дебелината беше по-тънка от цигарена хартия.Разчоплих радиатора направих раэдувки и сложих нова тръба.Е колко го купуват това НЕО от Китай-30-40евро на едро-9-ката.
Относно "правописа и запетайките" имам в предвид, нещо съвсем друго, не да се заяждам. Гледам, новият модератор се опитва да "направи" форума, без правописни грешки(поправя 'а' на 'ъ', двойно 'т' , 'д' , 'н' и какво ли още не). Похвално, но безмислено.(смятам, че скоро ще му омръзне...). Когато чета текст с повече от два реда и там, няма нито една запетайка или точка, започвам да не разбирам, какво е имал в предвид пишещият. А това, дали е написал 'в' или 'във' , 'с' или 'със' , дали е с две 'т'-та или едно не променя смисъла(не, че е правилно). Просто трябва, преди да "публикуваме", да направим "предварителен преглед" и ако сами разберем какво сме написали, да го публикуваме.
Не знам нищо за K&K, казвам, че даден вносител, може да има "изисквания" от даден "производител". Даже не сравнявам PANASONIC и PANASOANIC или PANASONIK, или Adidas и Adibas. Бих казал, че и "водещите" марки произвеждат "бюджетни" стоки. Какво остава, ако даден търговец "тупне" в Китай пари и каже "искам ей това, ама не по скъпо от..". Може и накой китаец да каже " не става,щото това,трябва да бъде, еди как си". Нашият му казва " е, сложи тук, между буквите еднo 'BG' " и модела е друг, и е пак "марка", и влиза в цената...
Дано аз, да съм в грешка, но съм българин - не вярвам да греша .
Не знам,лично при мене,когато отидох в техномаркет Варна и си избрах климатик служителя ми каза,че дава много дефекти и да си избера друг.Не ме е насочвал към никой конкретен модел.А за Самсунг фен съм на марката,всичко в къщи е Самсунг без климатика,два телефона,плазма,пералня и съдомиялна.
Именно! Доколкото съм "чувал"(отново не го знам със сигурност) точно, Техномаркет е "най-големия" дистрибутор на Самсунг (не казвам "официален представител" или "единствен лицензиран" вносител). Но, все пак, да коментираме темата. К&К, Техномаркет, отопление и климатизация, марки... Например: какво е общото между К&К и Техномаркет(или това е едно и също?). Има ли разлика в : примерно, климатиците продавани от Техномаркет и други вносители... и т.н.
К&К е фирмата собственик на търговската марка Техномаркет,както Видеолукс е фирмата,собственик на марката Технополис.Определено има разлики в някои от климите от Технополис спрямо внесени от други фирми.Работил съм към фирма,която е монтажна група на Технополис.
vanko68, благодаря за "светването". Наистина! Никога не съм се замислял, че е възможно Техномаркет или Технополис, да са собственост на конкретна личност. Задавам си въпроса, как?, тази личност(или две личности), е "копала на нивата", за да може да изкара пари, та да изложи нещо в магазина си? (не говоря, за магазинчето от съседния блок) ! Отговора, естествено е(според мен): с "честен" труд, "пот на челото", много "ум", много "знания" и малко "ШАНС", а аз бих казал: с Много "ВРЪЗКИ", Много наглост, достатъчно ум, задоволителна работа(не е необходимо да се "трудиш", мама и тати са го осигурили), и НАГЛОСТ във всеки шанс!
Излязох от темата, но все пак, има нещо общо! Що така се получава, че .... има разлика в качеството?
Не по темата: Отново казвам, нямам текстов редактор, на който като му натисна ESC , да ми изтрие всичко писано. Вече ме е страх да пиша 'Ч'. Или да мина на фонетика на Виста...
Ми разлика в качеството има,защото има разлика в печалбата-високо качество-скъпи клими-малък оборот-малка печалба.И обратното.