Страница 25 от 55 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 822
Like Tree2Одобрявам

Вицове

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Вицове

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    Хмм... На фона на достата инженери във форума, рискуваш да си навлечеш неприятности...
    beeerk, в случая точно инженерът е по-умния

P.S. на мен не ми дреме - аз съм икономист

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    beeerk, в случая точно инженерът е по-умния
    Ми че малко ли са пък програмистите във форума тогава?

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Икономистите сме повече

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Опасен вирус

Съобщение за нов, изключително опасен вирус:
    "Ако намерите в пощенската си кутия писмо, в заглавието на което се съдържат думите "повиквателна" и "военно окръжие", унищожете го веднага, без да го отваряте! В него се съдържа опасен вирус, който може да ви лиши от компютър и Интернет най-малко за шест месеца."

Младеж и девойка от компютърното поколение се карат.
    Девойката:
    - И въобще, оная ти работа е като Windows ...
    - Толкова голяма и хубава?
    - Не! Цяла нощ се мъчиш, да го сложиш, а след това за няколко минути и увисва ...

Десетте Божи заповеди към програмиста

1. Няма друг плюс освен плюсът, но Си плюс плюс е най-плюсовият от плюсовете!
    2. Почитай операционната си система и не ругай тия, които са я писали, ибо и без теб кихат непрекъснато.
    3. Ти си байт от системата, но ако байтът се лиши от битовете си, как пак да стане байт?
    4. Ако хакер ти открадне един файл, изпрати му още два по E-mail. И без това от теб нищо свястно не може да се открадне, а дребният спам ще стопли душицата твоя.
    5. Ако приятелите ти те наричат хакер, знай, че никакъв хакер не си, а ливада! Ибо истинските хакери никой не може ни да ги види, ни да ги чуе, те нямат друг приятел освен компютъра!
    6. Не кради чужда програма! Защо са ти чужди бъгове, ако сам от своите не можеш да се избавиш?
    7. Ако те съблазни нов компютър, ъпгрейдвай стария. Ибо по-добре е да загубиш малко количество долари, отколкото по-голямо.
    8. Ако жената има конфликт с компютъра, изхвърли я. Защото компютърът те храни, удовлетворява и развлича по-добре. А нова жена можеш да си намериш по сайтовете за запознанства.
    9. Обичай ближния си, но чрез интернет. Със СПИН оттам все още никой не се е заразил.
    10. По-добро нещо от компютъра е само бирата, но пък едното не пречи на другото.

Спазващият тези заповеди ще бъде спасен и душата му след смъртта ще намери вечен живот и блаженство в безкрайните виртуални градини на мрежата.

и още доста интересни тук

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Реплики относно "Космодиск":

"Сложих си го на дълго, почувствах парене, но след малко болката премина"
    "След като си го сложих отзад, започнах и да се навеждам"
    "Откакто съм с него мога да се наведа и да си подпирам ръцете на мивката"
    "Ходих дълги години по доктори, но само той ме задоволява напълно и вече не ме боли."
    "От две седмици съм с него и вече съм оправена, но няма да го вада"
    "Сложиха ми го и след малко болката премина."
    "Изпитвах невероятни болко отзад, но след две седмици, откакто си го сложих почувствах облекчение."
    "С него съм дори и на вилата."
    "По-лесно се качвам по стълбите, когато ми е отзад."
    "Първо бях с тънкия, но откакто видях, че ми харесва си сложих и дебелия."
    "Сина ми, който живее в САЩ каза, че и в други страни го правят."
    "Отзад ми е вече пет години."
    "Бях свикнала с болката, но след като си го сложих тя премина"
    "Останах много доволна-дори и мъжът ми си го сложи"
    "Става и за мъже"
    "Когато ми е отзад, се навеждам с удоволсвие"
    "Когато бях без него-трудно ходех до тоалетната"
    "Дълги години ги работех седнала, но на старини си го сложих и аз"
    "Една приятелка ми каза, че я е оправил за кратко време"
    "Ако не те оправи ти връщат парите"

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Хахаха, Slero, ще те боцна, когато ти дойде времето отново.

Отдавна се канех да направя такъв подбор на репликите - от тези реклами на "Космодиск"-а съм получавал гърчове...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    Реплики относно "Космодиск":
    ...
    "Откък си го сложих одзаде 'сичко си мо'м, даже вече и тичам..." - репликата е на баба на поне 70 г...

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

@IvO™: Изпреварих те с боцкането, бате... скоро не ми беше падал насгода

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от Slero

@IvO™: Изпреварих те с боцкането, бате... скоро не ми беше падал насгода
    И ти ще ми паднеш...

---

Дъщерята непрекъснато искала семейната кола за да отиде с нея на пазар до близките магазини. Най-накрая майката не се стърпяла и я запитала:
    - За какво мислиш, Бог ни е дал два крака?
    - Единият за амбриажа - отвърнала дъщерята - а другият за газта.

12. Member
    Тук е от
    Apr 2003

M$ поддръжка

Въпрос към Microsoft:
    Уважаеми специалисти,
    Кажете моля ви, мога ли да повредя елементите на Desktop-а на Windows98, ако трия екрана на монитора със суха гъба?
    Предварително благодаря,
    Александър

Уважаеми Александър!
    Благодарим ви за вашия мейл до служба поддръжка!
    Преди всичко бих искал да изразя дълбоката си признателност за покукпата ви на нашия програмен продукт и използването на Desktop. Надяваме се, че и за в бъдеще ще получавате от нас полезна информация, затова при възникването на каквито и да е проблеми, ви молим незабавно да се обръщате към нашия отдел поддръжка. За огромно съжаление, завеждащия отдел DeskTops сега е в отпуска, а в моят отдел се провежда включването на компютрите в мрежа и операцията Reset. Само че, философията на компанията е такава, че не можем да не отделим внимание на нечие питане. Относно вашия проблем, предлагам ви да тествате вашата гъба на тилната част на монитора, без да докосвате екрана. Ако при това, програмното оборудване не издава някакви звуци и програмата се отваря безпроблемно, то най-вероятно гъбата не създава някакви електромагнитни полета, които биха могли да повредят интерфейса, а също да изведат от строя зареждащата област на диска.
    Ако компютърът е мрежови повторете същата операция с другите свързани към мрежата устройства, ако компютъра е включен към Интернет, не забраяйте да известите за началото на операцията своите бизнес партньори, а също така вашия Интернет провайдер. После, ако нямате зареждаща дискета, съветваме ви да я създадете, тя ще ви потрябва за ликвидирането на възможните неизправности. Също така ви съветваме да създадете резервно копие копие на диска и временно да го отстраните от системния блок. Ако нямате информация от производителя на гъбата относно нейната съвместимост със системното обурудване Intel, поискайте факс с писмено потвърждение с подписа на директора на завода.
    Цялата операция по отделянето на прахта трябва да се извършва с много внимателни плавни движения. Ще ви разкрия една малка тайна - сътрудниците на корпорациата Microsoft предпочитат просто да издухват прахта от мониторите, без да използват допълнително оборудване от рода на гъби, тъй като са изготвени от конкуренти на Microsoft и могат да нанесът силна вреда на корпорацията.

13. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Срещат се две приятелки.
    - Как си, добре ли си?
    - Добре съм, а ти?
    - И аз съм зле.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2003

- Какво е нетрадиционен секс по Руски?
    - Това е секс без водка!

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Е, пробвах с търсачаката, ама не ми показа че е пускано...
    то това може и да не е виц, ами да е за рев :-)
    -----
    Рекордна скорост за предаване на информация на малко разстояние е била достигната днес в офис на една компютърна фирма при падането от стелаж на височина 1 м на кутия,съдържаща 20 бр Seagate Barracuda 300GB. Общият обем на предадената на разстояние 1 метър информация е 300*20*8 =48 000 гигабита, като времето за предаване е било t=sqrt(2h/g)=0.4 секунди. При това средната скорост за предаване на информация се получава 120 терабита/с
    -----

17. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Днес по БТВ:
    Жената - програмист е като морското свинче - нито е чувало за морето, нито има нещо общо със свинете!

// Пишещите тук такива естествено правят изключение!

18. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

На пазара в Белград една жена продължително избира яйца от количката на продавача. Тя ги опипва едно по едно, вади ги, някои връща обратно, други оставя настрана.
    Продавачът я гледа известно време, след което добродушно казва :
    - Све са яйца, госпожа, курец нема!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 55 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Вицове - част 2
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 867
    Последно: 07-01-25, 13:30
  2. Вицове
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 5
    Последно: 11-04-14, 16:09
  3. Тема за вицове!
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 01-12-13, 21:22
  4. Не точно вицове...
    От Slero във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 22
    Последно: 31-12-02, 19:09
  5. IT-PC-Gamers вицове :)
    От DPetrov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 24-06-01, 14:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе