Аз успях от раз без подобни простотии след 30 години стаж в пушенето.Подобни патерици, като ерзац пушене, са за вътрешно оправдание.Щом аз мога, може всеки.
Аз успях от раз без подобни простотии след 30 години стаж в пушенето.Подобни патерици, като ерзац пушене, са за вътрешно оправдание.Щом аз мога, може всеки.
sony1
Това, че си успял да откажеш цигарите, не се дължи на употребата на електронният им вариант, а на волята ти! За което приеми поздравления
Не принизявай собственият си успех, като прехвърляш приноса за него върху предмет...
Поздрави за всички отказали цигарите
Успял си, защото си го искал, а не заради появата на "електроните" цигари.
И преди тяхното "изобретяване" пушачите са се отказвали от тютюнопушенето.
Но за "електронните" няма ограничения, мита, акцизи или поне доскоро. 100% химия, не плащат за отглеждане, сушене, стифиране, съхранение на растения и т.н.
Специално за цигарите си мисля, че всеки може, въпроса е дали наистина е решил да ги откаже.Обаче, всеки отказал ги, дали по един или друг начин заслужава сладолед за награда.
Абе нямаш ли мотивация и воля да направиш/ постигнеш нещо, не електронни, ами космически "патерици" да ползваш, все тая.
Познавам хора, които са нямали пари за хляб дори, но за цигари винаги. И успяли да се откажат от пушенето без "заместители".
Та имам представа за какво иде реч.
Бях пробвал хапчета, никотинови лепенки при мен ефект нямаше, със страшен зор изкарвах по няколко часа. При други хора тези варианти им помагаха.
Единственото с което успях е ел. цигарата. Други пък с ел. цигара не им се получаваше. При всеки е различно.
Всеки експериментира с различни методи, но основната причина за успеха е в главата..
To винаги на първо място е главата няма спор, но желанието не винаги е достатъчно, затотова са и тези спомагателни "патерици" всеки да намери точния метод.
Важен е крайния резултат другото е без значение.
Да споделя моя опит с ел. шит.В далечната вече 2000 г. ме оперираха от полипи на гласните струни.През 2016 минах на ел.Мешах аромати,правих намотки и наистина се бях се зарибил.Не знам от какви белодробни глупости умират в Хамерика,но при мен беше на обратно.Никаква кашлица,много въздух и тонус.Е да ,ама не,6-7 месеца след употреба ми се появи отново папилом на гласните струни .Последва нова операция и естествено захвърлих ел.шита.Сега пуша по 1-2 Кохиби на седмица,дебело,но голям кеф.Рецептата е да си дръпнеш няколко пъти и да си я прибереш в цилиндърчето до следващия никотинов позив.Естествено вечер с хубаво малко , единичен малц.
Този, който е спрял цигарите с "патерици", страда, докато не пропуши пак. Или живее в непрекъснат страх да не ги започне отново. И страданието, и страха, разбира се, идват от главата. Тя трябва да вземе мотивирано решение, което пушачите бъркат с желание. Едно е да желаеш чаша студена вода, когато си жаден, друго е да си я налееш и изпиеш. Третото е да си а налееш, когато си жаден и да си я излееш на главата. То е да пропушиш, когато не си приемал никотин повече от 20 дни. Минал съм отдавна през ВСИЧКО това, затова се включих. То не бяха лепенки, антитаб и какви ли не прескъпи глупости през измъчените ми 13 години кариера на пушач.
Някои определят останалите от своята си камбанария което въобще не е правилно ! Различни хора различна психика.
Някои може, де да знам. Аз ги обиколих, и камбанарии, и катедрали и ракети. Бая се поизмъчих, докато ми просвента. От цялата петчленна група, която бяхме, трима успяхме.
Най пушещите страни по света
НОВ АКЦИЗ ВДИГА ЦЕНАТА НА ЦИГАРИТЕ
На електронните цигари, които са по безвредни от нормалните, акциза е по-висок и на всичкото отгоре се вдига с повече от този на нормалните.
Ако наистина държавата я беше грижа - трябваше да намали акциза за електронните цигари и по този начин да стимулира хората да пушат тях, вместо по-вредните нормални цигари. Да, обаче не!
Още ли вярвате, че държавата наистина е загрижена за здравето на нацията? Че иска да се ваксинирате за да спаси вашият живот? А животът на пушачите не е ли важен?