Страница 8 от 18 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 267
Like Tree15Одобрявам

Електронната цигара - спасение за финансите и белите дробове на страстния пушач?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re:Електронната цигара - спасение за финансите и белите дробове на страстния пушач?

Здравейте, продавам много изгодно 10 ml 18 mg Capucino или заменям за други аромати.
    zhivko8@yahoo.com
    9407714, 0894296334

2.  

3. Тук е от
    Jul 2010

Re:Електронната цигара - спасение за финанс

Да напиша и аз няколко реда за тези цигари.
    До преди няколко дни бях чувал само че има и такова чудо електрона цигара на цена над сто лева
    Но съвсем случайно попаднах на този модел :

Комплекта :
    1 цигара
    1 зарядно за 220в.
    1 зарядно за кола
    10 броя капсули никотин
    Комплекта го взех за 14лв.
    Започнах да смуча залъгалката веднага и останах с смесени чувства но в крайна сметка до вечерта не бях палил обикновена цигара .
    А пуша средно по една кутия “VICTORY white” на ден
    На другия ден закупих още два комплекта електрони цигари ,една допълнителна само цигара за осем лева
    и това шишенце с никотин за пет лева:

И така вече шести ден без да имам нужда да паля обикновена цигара.
    Вчера реших да видя какво има писано по въпроса за тези залъгалки в интернет
    и се оказа че явно съм купил най големите минтета които има на пазара.
    За това имам и няколко въпроса.
    1 ако някой е ползвал подобни евтини варианти
    и е минал на по качествени имали особена разлика в усещането на вкуса ?
    2 понеже не свършва като нормална цигара и кажи речи си е смуча не при късното
    имали някаква опасно за която да се притеснявам ?

4. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Електронната цигара - спасение за финансите и белите дробове на страстния пушач?

1 Едва ли ще има голяма разлика във вкуса в сравнение с други модели.Може да има лек аромат на изгоряло от атомизатора
    2 Освен да се пренаситиш с никотин друго не може да ти стане.До сега никой не се е оплакал да му стане нещо.

heaven-gifts е с обновена страница

5. tarakanbg
    Guest

Привет! Имам процедурен въпрос относно поръчките от heaven-gifts.com - какъв тип доставка ползвате - EMS или стандартна поща? Плащат ли се мито и ДДС? Виждам, че някои от хората, които поръчват, искат пратките да им се маркират като gift с декларирана стойност до 20$. Къде пишете тези изисквания - в полето за забележка при правенето на поръчка, или китайците сами се сещат да ги маркират и опишат по този начин? За да не се плащат ДДС и мито има ли някакво ограничение в теглото на пратката, която поръчвате? Предварително ви благодаря за отговорите!

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Поръчките са със стандартна поща. EMS до БГ или не се предлага или няма смисъл.
    Да изискваш да пише каквото и да е друго, освен реалното съдържание е престъпление и затова ми се струва леко нагло да го обсъждаш тук.
    В общия случай без да... настояваш за нищо ще минеш без да плащаш данъци защото такъв тип пратки са пренебрежимо малки за да се занимава някой с тях. Като естествено никой не може да ти гарантира, че няма да си платиш всички дължими данъци.
    Ако се замислиш дали ще платиш данъци 30-40лв или не не е толкова важно предвид добрите цени, на които можеш да пазаруваш от Китай!

7. tarakanbg
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    ..
    В общия случай без да... настояваш за нищо ще минеш без да плащаш данъци защото такъв тип пратки са пренебрежимо малки за да се занимава някой с тях. Като естествено никой не може да ти гарантира, че няма да си платиш всички дължими данъци.
    Ако се замислиш дали ще платиш данъци 30-40лв или не не е толкова важно предвид добрите цени, на които можеш да пазаруваш от Китай!
    Благодаря за отговора!
    Разбира се аз не бих имал нищо против да си платя всички дължими данъци и такси, ако процедурата за това беше лека и отработена. Това, което ме смущава и бих искал да избегна е дългото размотаване по гишета и чиновници за освобождаване на митнически пратки, което понякога отнема дни, дори при такива малки и по стойност и по обем поръчки, което е безумие.
    Още веднъж благодаря

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Днес чашата преля - любимият ми 801 модел силно ме изнервя в последните месеци - много често ми гърмят атомайзери, батериите не държат добре и... си поръчах Joey Ego.
    Като пристигне - ще пиша впечатления - взел съм от всички интересни атомайзери - голям цилиндричен, голям коничен, както и картомайзери.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Аз също имам подобни проблеми с 801

11. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

И мен нещо взе да не ме кефи 801 и съм решил да пробвам Joe510.

Ще кажете ли течностите с 0 мг никотин имат ли някакво усещане за пушене?

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    И мен нещо взе да не ме кефи 801 и съм решил да пробвам Joe510.

Ще кажете ли течностите с 0 мг никотин имат ли някакво усещане за пушене?
    Ами... почти никакво. Дим бол, но удар... незабележим.
    Добри са за размесване.

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Малко лични наблюдения, базирани върху много ограничено ползване на eGO.
    Конденз - в пъти по-малко от този на 801.
    Вкус и удар - съизмерими с 801.
    Картомайзери... не съм доволен - фабрично напълнен го пресуших за 3-4 часа, очаквах повече.
    Пълнене на картомайзер - в никакъв случай не побира 1.8мл. След 1.6мл започна да прелива. След напълване с 1.6мл пуша вече 6-ти час и няма признаци да пресъхва - извод - няма полза от фабрично заредени картомайзери. Процедурата по пълнене не е приятна - махаш с кламер 2 капачки, трябва игла за спринцовка... играчка...
    Конусен атомайзер за eGo - не виждам никакъв смисъл от него, по-малък пълнител от цилиндричния без да има други предимства.
    Цилиндричен атомайзер за eGo - събира към 80 капки, около 2мл, единствения недостатък е, че е с 5-6мм по-дълъг от картомайзера...
    Захранване за eGo - капризно - не му стига тока от половината USB портове на предния панел, които ползвам на компютри около мен, с две думи досадно и затормозяващо.
    Батерия - голямата 900Mah - добра е, но още не съм убеден, че ще ми изкарва цял ден. Както се очертава засега е напълно възможно да свършва на следработната бира, което сговнясва идеята за една цигара без смяна на батерии и пълнене на течности за цял ден пушене.

С две думи - основните предимства пред 801 засега, за толкова малко ползване - по-малко конденз, наличие на различни модели атомайзери/картомайзери/батерии, по-рядко обслужване, но като че ли недостатъчно голям пълнител и капацитет на батерия за цял ден без смяна.
    Основни недостатъци - много по-скъпи части, повече проблеми със зареждане, по-дебела и неудобна, липса на автоматични батерии.
    Все пак, важно е доколко държеливи ще се окажат изпарителите - последните пратки с 801 атомайзери са силно боклучави, което и ме накара да сменя модела.
    Аз лично с нетърпение очаквам и дали някой ще се наеме да сътвори автоматична батерия за eGo, както и бих прежалил още 5-6мм добавена дължина за увеличаване на капацитета до 1200mah, което по груби сметки би ми стигнало за пълен натоварен ден.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте,
    Интерисува ме каква е резбата на батериите за 801/901 модела?

Имам цигара купена от Метро през 2007 година(не съм 100% сигурен), но батериите дадоха фира.

И така, по моите измервания диаметъра е 9мм а стъпката е 0.75мм

16. last_hope
    Guest

Re:Електронната цигара - спасение за финанси&

Поздрави на всички алтернативни пушачи и в този форум.
    Позволявам си ( след като поисках разрешение разбира се ) да пусна едно представяне на една играчка за напреднали в материала, алтернативни пушачи.
    Всеки който се е задържал над 3 месеца на този начин на употреба на никотин мисля ще прояви разбиране защо сме се напъвали толкова

С група колеги от доста време се опитвахме да намерим оптималният вариант за универсален батериен мод.Правените на коляно оптимизации общо взето не даваха това което трябва.
    Също във всичко готово, което сме тествали винаги има компромис с нещо,опитахме да сътворим собствена разработка от край до край.
    Та така след около 3 месеца умуване, чертане , тестване на батерии и концепции най- накрая нулевата серия излезе от производство и тия дни беше пръсната към тестерите да и търсят кусури и проблеми.
    Засечените "bugs" бяха изчистени.

Все още не сме решили как да кръстим творението за това само го анонсирам като "Pushcom" Mod(NAVS).

Не се опитваме да откриваме топлата вода с мода а само да оптимизираме детайлите и начина на работа.
    Разбира се и цената на подобно изделие, което в завършен и финален вид следва да бъде напълно достъпно за разлика от Американските модове.
    По концепцията и изчистване на основните принципи са участвали доста колеги, но огромната част от работата по електрониката и дизайна беше свършена от Ники Арсов.

Чисто технически мода е базиран за работа с батерии 18650 или 17670 Li-Ion , protected, 3,7 V, 1800- 3000 мАч, както и с RCR 123 3V Li-Ion , protected 650 mAh X 2 ( т.е на 6 волта).
    То ест тялото може да поеме тези батерии и електрониката е предвидена да понесе натоварването.
    Най- общо мода се състои от тяло, бутонен модул с електроника и фланцева надстройка.
    Тялото и бутонният модул са универсални. Фланцевата надстройка , може да бъде поръчвана с желан стандарт на фланец.
    Всички отделни детайли се свързват с резба и контактите се осигуряват само с натиск/ контакт.Няма никакви жици и нужда от запояване.
    Всички детайли са на модулен принцип, така че при евентуална повреда се подменя само съответният модул а не цялото изделие, без да е необходимо да се разглобява по някакъв специален метод или да се запоява нещо- просто се развиват и завиват модулите.
    Всичко е изработено от алуминий и постигнахме удивително добро тегло

Малко технически данни:

Общата дължина на мода с изпарител 510 е 156 мм.
    Диаметър на тялото ( в най широка зона)22 мм.
    Тегло :
    Празен с изпарител - 56 грама.
    Зареден с батерия 18650 - 90 грама
    Основен фланец (за момента) със стандарт 510/118.

Време на работа с батерия 18650 2400 мАч с изпарител 510 ( на моето верижно пушене) - 2 дни.
    Няма ограничение на тока и заложен "кът офф"- нагрява докато натиска човек бутона и работи в реални 4,2 до 2,7 V ( плато на 3,7)ограничени от PCB то на батериите.Не съществува проблема на "спъване" на 3,1- 3,2V -Ego/ Vgo/RIVA модовете.
    Работи без забележки на 6 волта с две RCR 123 3V батерии. Там нещата са ясни.
    Изтестван с мега изпарителите на ТЕСС/ Janty, които на 6 Волта показаха истинските си възможности.Предвиждаме фланцева надстройка съобразена с тях.

Ето и две снимkи в "разпиляно" състояние заедно с батериите с които може да работи и една снимка в общ вид на мода(все още оптимизираме визията, но най общо вида ще е този).
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Предупреждение - китайските пощи са много бавни в моментъа. Имам ордер от преди 7 дни, пратката ми все още не се е появила на китайския тракинг.
    Имайте го в предвид.

18. Тук е от
    Oct 2010

здравейте,
    дали да очакваме в скоро време един общ пакет-поръчка за никотинова течност?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 18 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 21
    Последно: 26-10-13, 20:00
  2. AdSense ни прие при белите хора.
    От periel във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 12-08-08, 21:47
  3. Яке показва белите дробове на пушачите
    От IvO™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 29-05-07, 11:21
  4. IE - няма спасение от реклами...
    От The_UFO във форум Windows
    Отговори: 23
    Последно: 18-01-04, 23:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе